Stephan van Engelen maakt kans op titel “Beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland”

Foto: YouTube R&R Workforce Management

De wedstrijd voor de beste zichzelf onderscheidende zelfstandig supermarktondernemer is in volle gang. Bijna 200 ondernemers verspreid door heel Nederland dingen mee naar de ZO²Z Award 2017-2018. Stephan van Engelen uit Waalwijk is een van de kanshebbers op de titel “Beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland”.

Feedback klanten en medewerkers

Tijdens de competitie wordt de zelfstandig ondernemer getoetst op de elementen ondernemerschap, werkgeverschap, klanten, assortiment en innovatie. Belangrijke onderdelen in deze eerste fase van de wedstrijd zijn een medewerkerstevredenheidsonderzoek en een klanttevredenheidsonderzoek. De feedback van medewerkers en klanten helpen de ondernemer ook in de toekomst succesvol en onderscheidend te blijven.

Provinciewinnaar

Mede op basis van de uitkomsten van de tevredenheidsonderzoeken wordt er per provincie een provinciewinnaar gekozen. Deze provinciewinnaars worden op 24 maart bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaar ontvangt op 10 mei de award tijdens de Dag van het Vakcentrum, het jaarlijks congres voor zelfstandig ondernemers en stakeholders in food en fast moving consumer goods.

Vakcentrum

De ZO²Z Award is een initiatief van het Vakcentrum, de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van zelfstandig detaillisten in food en fast moving consumer goods. De competitie is bedoeld om de meerwaarde van zelfstandig ondernemers voor de Nederlandse economie te onderstrepen. De ZO²Z Award wordt iedere twee jaar uitgereikt aan de beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland.

Reacties