Bakkerij Hans van Beijnen en van Tim Patisserie nu onder één dak aan de Besoyensestraat 93 Waalwijk

Sinds afgelopen maandag 6 maart zijn Tim van Beijnen (Tim Patisserie) en vader Hans van Beijnen (Bakkerij Hans van Beijnen) nu écht samen als boulangerie en patisserie onder één dak.

Al meerdere jaren werken ze samen: Tim heeft sinds 2014 zijn gebak geleverd aan zijn vader. Nu wilde hij toch iets meer betrokken zijn bij de klant en daardoor is de uitkomst nu een gezamenlijke vernieuwende winkel!

Niet enkel komt u nu misschien langs voor een vers broodje of een kleine traktatie: wellicht bent u ook geïnteresseerd om voor een (gratis!) kopje koffie (of thee) even te blijven zitten. De nieuwe geschiedenis muur in de winkel zal u bij uw kop koffie ook aanspreken: hierop staat beschreven hoe het bij Piet van Beijnen is begonnen en vervolgens op de generaties is over gedragen. Helemaal van 1923 tot aan 2017. Daarnaast ook interessant voor de kinderen: een gratis chocololly mag voor hun niet ontbreken!

Wat is er nog meer nieuw te verkrijgen? 3 soorten wijn van Verlinden Wijn, 6 soorten grand crus chocolade van Valrhona, koffie van Illy en Thee van Dammann Thé noir.

Als laatste is er dan nog de televisie: deze zal de aanbiedingen presenteren, foto’s weergeven en daarnaast ook promo filmpjes afspelen zodat u ook een idee van de productie krijgt.

En over aanbiedingen gesproken: Chocoladebollen voor €1,00 en bij aankoop van 10 zachte broodjes een bikkelaar van 400 gram gratis!

Mocht u meer willen weten over ons, kijk dan vooral op onze site, facebookpagina of stap natuurlijk gewoon bij ons binnen!
http://www.vantim.nl, https://www.facebook.com/VanTim1978, http://www.hansvanbeijnen.nl

Reacties