TTouch en Reiki Monique Willemen bestaat 1 jaar, ontvang nu 20% korting!

Foto: TTouch en Reiki Monique Willemen

Het is alweer een jaar geleden dat ‘TTouch en Reiki Monique Willemen’ vol enthousiasme van start is gegaan. In het afgelopen jaar hebben al heel wat dieren en mensen de voordelen en positieve effecten kunnen ervaren van TTouch® en/of Reiki.

Om het 1-jarig bestaan te vieren ontvang je tijdelijk 20% korting op een individuele afspraak of op je deelname aan een workshop! Het is nu dus extra aantrekkelijk om ook de voordelen te ontdekken voor dier en mens! Maak snel een afspraak.

TTouch en/of Reiki zijn inzetbaar bij diverse klachten, zoals bij:

  • spanningen en angst,
  • traumatische ervaringen,
  • pijnbestrijding,
  • psychische klachten en
  • lichamelijke klachten.

Voor huisdieren wordt TTouch ook ingezet ter ondersteuning bij allerlei gedragsproblemen, zoals angst voor harde geluiden, trekken aan de lijn, overmatig blaffen, reactief gedrag, wagenziekte, etc.

Heb je gewoon even tijd voor jezelf nodig? Een Reiki behandeling is niet alleen goed voor lichaam en geest, maar is ook heerlijk om lekker te ontspannen. Je hoeft even helemaal niets.

Een bezoek aan ‘TTouch en Reiki Monique Willemen’ is dus zeker de moeite waard, zowel voor je huisdier, als voor jezelf!

Voor meer informatie klik op:
Tellington TTouch® voor gezelschapsdieren
Reiki voor mens of dier

Gratis informatieavond

Wil je meer te weten komen over de TTouch methode en de voordelen voor je huisdier? Dan ben je op woensdagavond 22 maart a.s. welkom bij de gratis informatieavond ‘Algemene informatie over TTouch® voor gezelschapsdieren’. Via de link lees je hoe je kunt aanmelden.

Voor contact, een afspraak of bij vragen kun je mailen naar: [email protected]

TTouch en Reiki Monique Willemen
Monique Willemen
Hoge Zandschel 17
5161 RL Sprang Capelle
Telefoon: 06-16435825

Reacties