Nieuwe activiteiten Yogapraktijk Vrinten

Christianne Vrinten
Foto: Christianne Vrinten

Al 18 jaar is Yogapraktijk Vrinten gevestigd in de Irenestraat 5 te Waalwijk. Je kunt hier terecht voor yoga, yoga voor zwangeren, meditatie, ademtherapie, reiki, pilates, bachremedies en stress-release.

Meditatie cursus

Deze cursus zal worden gegeven in maart en april 2017 op donderdagavond, en bestaat uit 7 lessen van 20.30 tot 22.00 uur.
Tijdens deze cursus krijg je alle informatie over wat meditatie inhoudt en hoe je dit praktisch kunt beoefenen. Meditatie is een hele fijne methode om de rust in jezelf te vinden. Oefeningen vanuit de Zen-meditatie, Vipassana en Mindfulness vormen de basis. We gaan kijken wat het beste bij jou aan sluit. Door meditatie leer je de aandacht naar binnen te richten en werkelijk contact te maken met je eigen denk- en voelwereld. De verschillende oefeningen zijn er op gericht om deze gedachtestromen tot rust te laten komen. Het zal je zeker ook inzichten gaan geven waarom je de dingen doet zoals je ze doet, en denkt zoals je denkt. Meditatie is een methode om in je eigen kracht te komen/blijven en de relatie met jezelf te versterken. De beste relatie in je leven is uiteindelijk de relatie met jezelf!

Wanneer je regelmatig perioden van ontspanning creëert door te mediteren zal je stress verminderen, je kunt het leven beter aan, het maakt je minder vatbaar maken voor stress-gerelateerde ziekten, het verbetert je concentratievermogen, je kunt makkelijker slapen en het geeft meer rust in het hoofd.

Wil je het eens ervaren reserveer dan de volgende data:
Lesdata: 9, 16, 23, 30 maart en 6, 13, 20 april 2017.
Kosten voor de cursus: € 87,50 (bij aanvang te voldoen)

Beginnerscursus Reiki 1e graad (zaterdag 25 februari 2017)

Reiki staat voor levensenergie. Dit is de energie die de staat van je gezondheid bepaald. Voor iedereen is het te leren op een praktische en eenvoudige manier met deze helende energie om te gaan. In de cursus leer je de energie te versterken en door te geven via de handen. Reiki-1 is er vooral op gericht om jezelf te behandelen maar je kunt ook al anderen behandelen. Het effect en de kracht van reiki zit hem met name in de ontspanning. Door het sturen van extra energie naar die gebieden in het lichaam waar dat het meeste nodig is, ontspant het lichaam zich. Hierdoor wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer gestimuleerd. Het gevolg hiervan is de toename van levenslust, vitaliteit en ontspanning.

Cursusduur: 1 dag. Tijd: Van 9.30 tot 16.30 uur. Kosten: € 150,00.
Meenemen: warme kleding, een badhanddoek en een lunchpakketje.
Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.
Adres: Irenestraat 5 te Waalwijk.
Graag van te voren aanmelden.

Voor meer informatie en aanmelding:
Christianne Vrinten
Tel: 0416-341929
[email protected]
www.yogapraktijkvrinten.nl

Reacties