Koopwoning van de Week: Winterdijk 31 Sprang-Capelle

Prachtig gelegen vrijstaande sfeervolle woning met oprit, mooi terras met overkapping, paardenstallen, tuinkas, vijver en vele extra’s op een groot perceel van circa 3.000 m² (levensloopbestendig). Vraagprijs € 579.000,- k.k.

Omschrijving

Begane grond: Via de entree met hal waar lambrisering aanwezig is kan men via de trap naar de eerste verdieping, keuken, woonkamer en slaapkamer. De dichte keuken is voorzien van een L-vormige keuken-unit , met natuurstenen werkblad, voorzien van alle gemakken, met openslaande ramen en fraai zicht op de tuin. Via de keuken kan men naar de bijkeuken waar het witgoed en diepvries en koelkast is geplaatst. De ruime en sfeervolle living heeft een fraai uitzicht op de tuin, men kan via ook de openslaande tuindeuren naar het terras, verder is de woonkamer voorzien van een houtkachel “Dovre” en een marmeren vloer.

Een van de ruime slaapkamers is te vinden op de begane grond met aansluitend een badkamer met extra groot ligbad en douche!

Grote bovenverdieping, waar reeds 2 slaapkamers zijn gemaakt, maar er is nog genoeg ruimte om er nog 2 bij te maken!

De sfeervolle tuin ligt geheel op het zuiden. Deze grote tuin is voorzien van een mooie hand-gesmede poort, een tuinkas om uw eigen groentes/kruiden en overige planten te kweken! Ruime garage met hooizolder en hooischuif De zolder is via een stalen trap te bereiken.

De woning grenst aan de achterzijde aan natuurgebied “De Dullaert”. Doordat de ruime kavel aan de achterzijde doorloopt tot ver in de natuur is het uitermate vrij wonen, is het houden van een paard en/of overige dieren goed mogelijk.

Bijzonderheden

  • Tuin op het zuiden.
  • Levensloop bestendige woning!
  • Aan de achterzijde ligt een fraai natuurgebied natte parel waar niets gebouwd mag worden, dus een mooi uitzicht blijft bestaan.
  • De woning is goed onderhouden en er is gebruik gemaakt van goede materialen.
  • Geïsoleerde vloer met vloerverwarming in woonkamer, keuken, badkamer.
  • De tuin met boomgaard voorzien van hoogstam-fruitbomen, terras heeft een overdekt terras met elektrische zonnewering aan de onderzijde, waterpartij (gedeeltelijk met de buren), een garage een tuinkas, een weide/boomgaard met perfect aangelegde paardenbak drie paardenstallen (veel rvs) en een hooizolder.
  • Rustig gelegen nabij de steden Breda, Den Bosch en Tilburg.
  • De woning ligt in Sprang-Capelle. Voorzieningen, zoals winkels, scholen, kinderopvang, medische zorg, openbaar vervoer en sportfaciliteiten zijn in de directe omgeving aanwezig. De snelweg A59 is eenvoudig en snel te bereiken. Met de fiets ben je zo in het centrum van Sprang-Capelle.

Algemeen

Wilt u deze prima unieke vrijstaande woning met vele extra’s bezichtigen? Bel 0416 28 39 39 of mail [email protected].

Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!

Woonkenners
Hoofdstraat 17
5171 DJ Kaatsheuvel
Nederland
Telefoon: 0416 – 28 39 39
Fax: 0416 – 54 36 62

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen