Te koop: Geheel gerenoveerde en uitgebouwde vrijstaande woning met garage in Waalwijk

Deze geheel gerenoveerde, uitgebouwde vrijstaande woning met garage ligt aan de rand van het centrum. Dit royale huis heeft drie slaapkamers en een fantastisch grote tuingerichte woonkamer van bijna 60 m². De ligging van de woning is prima, de straat ademt de rust en sfeer van de jaren ’50 en grenst aan de zuidkant aan het Halve zolen pad en aan de noordkant aan het mooie wandelpark. Het centrum met zijn voorzieningen en terrassen ligt op loopafstand, net als scholen, medische instanties en theater. Rust en vertier in de buurt. Vraagprijs € 445.000,- k.k.

• Perceelsoppervl. : 378 m²
• Inhoud : ca. 467 m³
• Bouwjaar : 1952
• Gebruiksoppervl. : ca. 128 m²
• Energielabel : C (voorlopig)

Leefruimte beneden

Vanuit een doorkijk in de entree heeft u al zicht op de tuin, hetgeen meteen een ruimtelijk effect creëert. Dit ruimtelijke blijft u ongetwijfeld ervaren wanneer u de woonkamer binnengaat. De benedenverdieping is namelijk aan de achterzijde fors uitgebouwd waardoor de woonkamer nu een oppervlakte heeft van bijna 60 m². Een knusse (zit)hoek met open haard aan de voorzijde en aan de achterzijde een royale tuingerichte leefkamer met grote raampartij en schuifpui over de gehele breedte. De lichtinval is fantastisch. De kamer is ruim genoeg om zowel een eetgedeelte als bijvoorbeeld een aparte loungehoek te creëren vanwaar uit u de tuin kunt beleven. Overigens ook een fijne plek om van de zon te genieten. Bij mooi weer zet u de schuifpui open naar het terras. Kortom een veelzijdige grote ruimte!

(Bij)Keuken:
De moderne keuken met inbouwapparatuur is bijna 8 m² en is afgewerkt met hout hetgeen een warme uitstraling geeft aan de keuken. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken met onder andere aansluiting voor wasmachine- en droger.

1e verdieping

Slaapkamers
Op de verdieping zijn drie slaapkamers waarvan er twee een schuifpui hebben naar het platdak met hekwerk. Eventueel zou het platdak beloopbaar gemaakt kunnen worden d.m.v. drainata tegels o.i.d.

Badkamer
De badkamer (ca. 6 m²) is van alle gemakken voorzien. Een ligbad, een inloopdouche met regendouche set, wastafel en zwevend closet en design radiator. Het geheel past in de stijl van het huis.

2e verdieping
De zolder (met een nokhoogte van ca. 1,75m.) is bereikbaar met een vlizotrap en wordt door de huidige eigenaar uitsluitend gebruikt als bergzolder.

Tuin

De grotendeels ommuurde tuin heeft veel privacy en is voorzien van een groot terras en gazon. Zowel binnendoor als buitenom is de tuin te bereiken.

Renovatie van de woning

Vanaf ca. 1993 is de woning stapsgewijs gerenoveerd en met name de afgelopen jaren is er een eenheid gemaakt in afwerking. Zo is de gehele begane grondvloer in 1993 vervangen, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en een tegelvloer. Het mastiek dak is in ca. 1995 vervangen en geïsoleerd. De kozijnen zijn gefaseerd vervangen en voorzien van isolerende beglazing.
Het dakbeschot van de hoofdbouw is in ca. 1995 vervangen, geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen. In de afgelopen paar jaren is de badkamer vervangen en voorzien van een ligbad, inloopdouche, zwevend closet en wastafel. Ook de keuken is vernieuwd en voorzien van apparatuur. Het schilder- en stucwerk zijn aan de binnenkant onderhanden genomen en aan de buitengevels zijn wit geschilderd.
Voornoemde opsomming van feiten is alleen bedoeld om aan te geven dat er serieus werk is gemaakt van het aanpassen van de woning. Of dat geleid heeft tot een voor u acceptabele woning moet u eigenlijk zelf komen ervaren want het is een woning die u aan de binnenzijde gezien moet hebben om goed te kunnen oordelen. Een prima ligging, goede privacy, het voordeel van vrijstaand wonen op een mooi perceel aan de rand van het centrum en een complete woning moeten serieuze kandidaten aanspreken.

In het kort

• Vrijstaand wonen aan de rand van het centrum
• Uitgebouwd en gerenoveerd
• Garage met oprit
• Veel privacy
• Ruim perceel

Bezichtiging

U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: [email protected]

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding

In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie

Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

Knepflé & van der Mee
Stationsstraat 110
5141 GH WAALWIJK

Tel: (0416) 34 37 11
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden