Koopwoning van de week: Albrecht Rodenbachstraat 2 Waalwijk

Nette en volledig uitgebouwde hoekwoning met vier slaapkamers, berging en een tuin op het zonnige westen. Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Als je weet dat het allemaal goed is

Iedereen zoekt dat ene huis op de hoek. Het huis dat net iets meer heeft dan alle andere woningen in de straat. Je hoopt de plek te vinden waar je ruimte hebt voor alles en iedereen. De woning waar je weet dat het allemaal goed is en waar je een mooie plek in de zon hebt. Je zoekt, met andere woorden, een echt thuis. Je hebt nu ook geluk, want Albrecht Rodenbachstraat 2 in Waalwijk staat te koop. En ja, het is dat ene huis. Dat ene huis op de hoek.

“Toen we voor het eerst binnenkwamen, tijdens de bezichtiging, zagen we het glas-in-lood in de keukendeur en wisten we direct dat dit ons huis moest worden. Nu, dertien jaar later, zijn we klaar voor een volgende stap. Ons huis is nog steeds een heel erg fijne plek, maar we willen graag van alles nog een beetje meer.” Je ziet nu vast je kans. Het kan ook niet heel moeilijk zijn om te zien dat dit huis de plek is waar je alles hebt voor het leven dat je jezelf gunt.

Weten dat het goed is

De woning is keurig onderhouden. Je ziet aan alles dat de huidige eigenaars zuinig zijn op hun thuis. Dat scheelt jou een heleboel werk. In principe hoef je niets te doen om te kunnen verhuizen. “Mensen die hier op bezoek komen, zeggen ons vaak dat ze direct het gevoel hebben dat ze hun schoenen kunnen uittrekken en lekker op de bank kunnen gaan hangen.” Dat vertelt je dat ook jij je hier direct op je plek voelt. De sfeer in huis is ouderwets gezellig. De indeling is gericht op samen zijn, met de keuken als centrale plek in het huis. In dit huis laat je je zorgen met gemak van je afglijden. Hier ben je fijn samen en weet je dat het allemaal goed is.

Ruimte voor samen en voor alleen

Je hebt natuurlijk ook een beetje ruimte nodig in dat thuis waar je je helemaal op je plek voelt. Ook wat dat betreft heb je het hier voor elkaar. De woning heeft vier slaapkamers, verdeeld over twee etages. Zo heb je voor iedereen een fijne eigen plek. Wellicht houd je zelfs nog een ruimte over om in te werken, te spelen, voor je hobby’s of om logés in te laten slapen. In de woonkamer heb je juist weer de ruimte om gezellig samen te zijn. De woonkamer is bovendien lekker licht. “We wonen op de hoek en daardoor hebben we een extra raam in de zijgevel. Een levend schilderij. Het is iedere keer weer een beetje anders.”

Bijzondere locatie

In de tuin op het westen heb je de hele middag en avond een plek in de zon. In de hoek tussen de schuur en het huis heb je bovendien een plek waar je uit het zicht van iedereen zit. Met alle privacy van de wereld. De locatie van de hoekwoning is bovendien erg fraai. “In de woonkamer kunnen we door het raam helemaal tot aan de Burgemeester Smeelelaan kijken. Op de bovenverdiepingen hebben we overal vrij zicht. Het maakt ons huis alleen nog maar fijner.” Tel daarbij op dat het huis op een centrale plek in Waalwijk staat en je weet dat het iets echt bijzonders is.

Jouw nieuwe thuis

Albrecht Rodenbachstraat 2 in Waalwijk is nu te koop. Voor 225.000 Euro mag jij het jouw nieuwe thuis noemen. Voor dat bedrag koop je de plek waar jij je ook direct helemaal op je gemak voelt. Waar je een wijds uitzicht hebt en overal dichtbij woont. Ga eens kijken. Neem de tijd tijdens je bezichtiging om alles eens in je op te nemen. Ga eens in de keuken staan en beeld je eens in hoe gezellig je er kookt voor je bezoek. Ga eens op de bank zitten, kijk eens om je heen en je kunt niet anders dan concluderen dat dit de plek is waar je alles hebt voor jezelf en de jouwen.

Enkele pluspunten van deze woning:

– Gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat met een grasveld naast de deur;
– Zolder is volledig geïsoleerd en beschikt over een dakkapel;
– Tuin is in 2015 voorzien van nieuwe bestrating;
– De keuken is in 2014 vernieuwd, een prachtige landelijke keuken;
– Woonkamer is volledig uitgebouwd en beschikt over een elektrische haard;
– CV ketel is in 2014 vernieuwd;
– Woning beschikt over een bijkeuken;
– Schilderwerk is in 2015 uitgevoerd;

Wil je deze hoekwoning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden