Koopwoning van de week: Villa Dotterbloem 38 Waalwijk

Op gewilde en kindvriendelijke locatie, royale jonge en uitgebouwde woning, met 4 ruime slaapkamers en een tuin op het zonnige zuiden. Vraagprijs € 289.000,- k.k.

In een handomdraai echt thuis

Je zoekt een nieuw huis. Sterker nog: je zoekt een nieuw thuis. Je hoopt de plek te vinden waar je ruimte hebt voor alles en iedereen en waar je, op het moment dat je binnenkomt, direct al je zorgen van je af voelt glijden. Waar je echt op je plek bent. Je treft het, want Villa Dotterbloem 38 in Waalwijk staat nu te koop. De woning is alles wat je tot nu toe hoopte te vinden en misschien zelfs wat meer. Ga vooral eens kijken. Neem even de tijd tijdens de bezichtiging en je voelt dat het huis je past als je favoriete jas.

Rolf en Cindy zijn de eerste bewoners van hun huis. Ze kochten het elf jaar geleden. “Het was altijd al een fijn huis en nadat we wat dingen hebben aangepast, is het dat helemaal. Toch gaan we nu voor een volgende stap. Voor van alles nog een beetje meer.” Kijk. Dat geeft jou dus ook de kans om de stap te maken die je zoekt. Het is ook allemaal wel heel erg makkelijk, want dit is het ideale thuis op een perfecte plek. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Je hoeft de kans alleen maar even op te rapen.

Geen concessies doen

Het ideale thuis geeft je natuurlijk de ruimte om je gang te kunnen gaan. Wat dat betreft zit je hier helemaal goed. Je hebt het beste van twee werelden in dit huis. In de woonkamer heb je de ruimte om fijn samen te zijn en op de bovenverdiepingen kun je je lekker even terugtrekken. Omdat een mens op gezette tijden ook wat privacy nodig heeft. “We hebben vier flinke slaapkamers. We wonen hier met onze twee kinderen en toch hebben we nog plek voor een schoenenkamer. Dat is natuurlijk niets minder dan luxe.” Thuis hoef je geen concessies te doen. Thuis leef je in een wereld van en-en in plaats van in een van of-of.

Direct op je plek

Loop de woonkamer voor het eerst binnen en er gebeurt iets met je. Je mond wil een beetje openvallen bij het zien van de hoeveelheid ruimte en tegelijkertijd voel je je direct heel vertrouwd in de ruimte. Alsof je er al jaren komt. De sfeer is warm en rustgevend. Alsof je alleen je schoenen nog maar hoeft uit te trekken en op de bank kunt gaan relaxen. “We houden van gezelligheid en lekker eten. We koken graag voor vrienden en familie en daarom hebben we gekozen voor een meer dan complete keuken met veel ruimte en mogelijkheden. De bitterballen staan vanuit de geïntegreerde friteuse zo op tafel.” Ga gewoon eens lekker aan de eettafel zitten tijdens je bezichtiging. Leun eens achterover en neem de sfeer in je op. Dan kun je bijna niet anders dan concluderen dat ook jij je hier perfect op je plek voelt. Dat dit het huis is waar gezelligheid en geluk bijna vanzelfsprekendheden zijn. Als je je dan ook nog bedenkt dat de onderhoudsstaat en de afwerking van het huis om door een ringetje te halen zijn, dan weet je dat dit het is. Dat dit het huis is waar jij in een handomdraai jouw eigen thuis van maakt.

Ideale locatie

In de tuin op het zuiden heb je alles om te genieten van een mooie dag. “De houtkachel blijft staan. Daar hebben we heel veel van genoten. Leg er een rooster in en je hebt meteen een goede barbecue. Verder is het gewoon lekker in de tuin. We hebben lekker veel zon en ook meer dan genoeg privacy om gewoon te doen wat we willen doen.” Je woont ook nog eens op een fijne plek in Waalwijk. De straat loopt dood, dus veel verkeer is er niet. Je kinderen kunnen er dus lekker spelen. Je hebt de basisschool om de hoek en meerdere supermarkten in de buurt. Om het helemaal mooi te maken, woon je ook nog vlakbij de wegen die je Waalwijk snel uitleiden.

Nooit meer weg

289.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Villa Dotterbloem 38 in Waalwijk. Voor het huis waar je direct thuis bent. Voor een warme sfeer en bijna overdadig veel woonruimte. Een bezichtiging laat je zien dat je hier niets meer te wensen over hebt. Dat juist deze woning de plek is waar je iedere dag graag bent en vol trots je bezoek ontvangt. Kom eens kijken en neem de tijd om alles op je in te laten werken. Het enige risico dat je dan loopt, is dat je wellicht helemaal niet meer weg wilt. Veel plezier!

Enkele pluspunten van deze woning:

– Woning beschikt over 4 ruime slaapkamers;
– Achtertuin is op het zuiden gelegen en zeer sfeervol ingericht;
– Achterzijde van de woning is over de gehele breedte uitgebouwd;
– Er zijn loze leidingen aanwezig op de slaapkamers;
– Beschikt over een privé parkeerplaats in de ”parkeerkoffer”;
– Zeer fraaie, ruime en luxe keuken;
– Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in in prima staat;
– De tweede verdieping is v.v. een waskamer;
– Ramen op de slaapkamers zijn voorzien van horren en rolluiken;
– Achterdeur is voorzien van een hor deur;
– Vorst bestendige buitenkraan (afvoerput aangesloten op het riool);
– Luxe keuken o.a. voorzien van; 5 pits gasfornuis met wok brander, friteuse, combioven, vaatwasser, koelkast, diepvrieskast, recirculatie afzuigkap, uitneembare design kraan, composiet blad (kras/hitte bestendig).

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden