Koopwoning van de week: Anne Frankstraat 19 Waalwijk

Volledig uitgebouwde hoekwoning in een autoluwe straat met vier slaapkamers, berging en een tuin op het zonnige westen. Vraagprijs € 257.500,- k.k.

Meer vinden dan waarop je durft te hopen

Stel je eens voor… Stel je eens voor dat het huis waarvan je droomt niet bestaat. Maar stel je dan gerust met de wetenschap dat er wel een huis is, waar je nog meer hebt dan waarop je durfde te hopen. Anne Frankstraat 19 in Waalwijk is dat huis. De hoekwoning heeft meer ruimte dan je zou vermoeden, staat op een verrassend rustige plek en is zo goed onderhouden dat je bijna moet zoeken naar dingen om te kunnen klussen. Het huis is klaar voor je. Voor jou en voor het lekkere leven dat je jezelf gunt.

De huidige eigenaar kocht zijn huis zeven jaar geleden. “Toen ik hier kwam, hoefde ik al niet veel meer te doen om me thuis te voelen. Dat gevoel heb ik ook altijd gehouden. Toch wil ik nu voor een nieuwe stap gaan. Voor een nieuw avontuur in een andere plaats.” De vertrekwens van de een, opent een deur voor een ander. Voor jou, als je snel handelt. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien dat dit het thuis is waar je echt alles hebt. De kans ligt er nu. Je hoeft hem alleen maar even op te rapen.

Keuze uit samen of alleen

“Het huis is nog groter dan je in eerste instantie zou verwachten. De vorige eigenaars hebben een stuk aangebouwd, waardoor de woonkamer nu echt lekker ruim is.” Ruim is bijna een understatement. Je hebt alle plek om gezellig samen te zijn. De keuken staat door de aanbouw bovendien mooi centraal, waardoor koken echt gezellig wordt. Boven heb je juist een fijne eigen plek voor iedereen. Drie slaapkamers op de eerste verdieping en nog een heerlijk ruime kamer op zolder. Zo kan iedereen zich dus ook even terugtrekken als hij daar behoefte aan heeft. Lekker samen of even alleen. In een echt thuis kun je kiezen.

Direct thuis

Wellicht heb je helemaal geen zin om te klussen. Misschien wil je gewoon verhuizen en je verder nergens druk over maken. Dan val je hier met je neus in de boter. Je hoeft eigenlijk geen hand uit te steken. “Mijn huis was al goed onderhouden toen ik hier kwam wonen, met echte aandacht voor details. Ik heb alles zo netjes mogelijk gehouden en her en der nog wat verbeterd.” Het resultaat mag er wezen. Zet je meubels en andere spullen binnen en je kunt beginnen met wonen. Dan heb je direct de plek waar je, zodra je binnenloopt, je zorgen van je af laat glijden. Waar je lekker op de bank ploft en weet dat je het allemaal dik voor elkaar hebt.

Doen en laten wat je wilt

“In de tuin heb je tot laat in de avond de zon. Je zit er ook erg rustig, want veel inkijk is er niet. Zo is het echt een lekkere plek geworden.” Een plek om helemaal tot rust te komen. Of om je bezoek op een zonnige dag te entertainen. De tuin ziet er al net zo goed onderhouden uit als de woning zelf. Je woont bovendien op een heerlijk rustig stukje Waalwijk, in een doodlopende straat tussen het groen. Je kunt er lekker doen wat je wilt en je kinderen hebben in de buurt de ideale plek om veilig te spelen, met de school bovendien om de hoek.

Meer dan waar je op hoopte

Anne Frankstraat 19 in Waalwijk staat nu te koop. Voor 257.500 Euro mag je het jouw nieuwe huis noemen. Sterker nog, voor dat bedrag koop je de plek die je vol trots je nieuwe thuis noemt. Waar je een plek hebt voor alles en heerlijk rustig woont. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat je je direct thuis voelt en zo goed als niets hoeft te doen om van dit huis de plek te maken waar je alles hebt voor een lekker leven. De ronde door het huis geeft je ook de wetenschap dat je kunt stoppen met zoeken, omdat je hier meer hebt gevonden dan waar je op durfde te hopen.

Enkele pluspunten van deze woning:

– Gelegen in een kindvriendelijke straat;
– De woning is volledig uitgebouwd;
– Moderne badkamer (2010);
– Voorzien van zonnepanelen;
– Zeer nette achtertuin van 8×5,5m gelegen op het westen;
– CV-ketel uit 2008 is gehuurd voor €34,- per maand (loopt af in 2020);
– Schilderwerk aan de binnenzijde is in 2012 uitgevoerd, de buitenzijde in 2017;

Wil je deze hoekwoning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden