Koopwoning van de week: Aletta Jacobsstraat 57 Waalwijk

Op een fantastische locatie gelegen halfvrijstaande woning met oprit, garage, vier slaapkamers en een tuin op het zonnige westen. Vraagprijs € 269.500,- k.k.

Ongestoord heerlijk genieten

Je nieuwe huis. Je nieuwe huis moet natuurlijk niet zomaar een plek zijn waar je woont. Het moet je thuis zijn. Het moet je passen als je favoriete jas en je wil er iedere dag je zorgen van je af laten glijden. Je zoekt ruimte en de privacy om je niet bekeken te voelen. Je wilt net dat beetje meer dan ergens anders en op een mooie locatie wonen. Je zoekt een fijne en veilige plek voor je kinderen om op te groeien. Je hebt ongetwijfeld een hele waslijst aan wensen en eisen. Maar weet je? Dat is helemaal geen probleem meer, want Aletta Jacobsstraat 57 in Waalwijk staat nu te koop. De twee-onder-een-kapwoning heeft alles wat je zoekt voor het leven dat je jezelf gunt.

De huidige bewoners kochten hun huis tien jaar geleden. “Toen we hier voor het eerst binnenkwamen, hadden we direct het gevoel dat het allemaal goed was. Dat is ook nooit meer weggegaan. Je hoeft alleen maar door het raam in de woonkamer naar buiten te kijken. Dan weet je dat je op een fijne plek bent. Toch gaan we nu voor een volgende stap. Voor een avontuur op een andere plek.” Kijk eens aan. Je kans, op een presenteerblaadje. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe dit huis het thuis is waar jij ook direct het goede gevoel hebt.

Plek voor alles

Thuis heb je de ruimte voor alles. Je hebt geen zin om veel concessies te moeten doen. Dat hoeft hier ook helemaal niet. “We hebben, verdeeld over de eerste verdieping en de zolder, vier slaapkamers. Zo hebben we een fijne eigen plek voor iedereen, om ook even de tijd voor jezelf te kunnen nemen.” Precies. Ieder mens moet zich op gezette tijden kunnen terugtrekken. Maar wellicht heb je zelfs ruimte over om in te werken. Of om gasten te laten logeren, voor je hobby of wat dan ook. Vier kamers. Anderen moeten het met minder stellen. In de woonkamer en de keuken heb je juist alle gelegenheid om lekker samen te zijn. Om samen te koken, te eten, een beetje te hangen of wat dan nog. Door de indeling van het huis, met de eettafel op een centrale plek, is gezelligheid bijna een vanzelfsprekendheid.

Helemaal jezelf zijn

“Het is overal in huis veel licht. We hebben niet alleen in de woonkamer in twee muren ramen zitten, maar ook in de keuken. Zo kun je overal ook naar buiten kijken.” De sfeer in huis is warm en fijn. Je voelt je er direct thuis. In de zomer geniet je, door de vele ramen, extra van het mooie weer. Dan zet je de schuifpui open en kun je bijna niet anders dan een fijne dag hebben. Toegegeven, je moet even iets met de badkamer doen. En er liggen nog een paar kleine klusjes. De rest is allemaal keurig netjes in orde. Neem je die tijd en moeite? Dan heb je ook echt een huis uit duizenden. Dan heb je de plek die je moeiteloos inricht naar je eigen smaak en waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Alle rust en privacy

Weten dat je echt thuis bent is natuurlijk een huis hebben dat op de juiste plek staat. Je kunt het allemaal slechter treffen dan hier in Aletta Jacobsstraat. “We wonen aan de voorkant helemaal vrij. De groenstrook blijft ook zoals die is. Daar mag niemand op bouwen. Kinderen kunnen er fijn en veilig spelen, maar verder zie je er niemand. De straat is ook erg rustig, want mensen komen hier alleen wanneer ze er echt moeten zijn.” Tel daarbij op dat je ook in je ruime achtertuin erg vrij zit en je weet dat het je aan privacy niet ontbreekt. Dat je tot laat nog van de zon kunt genieten en gewoon heerlijk je gang kunt gaan. Samen of met je bezoek. Om het helemaal af te maken, heb je een eigen oprit en ook nog een garage waarin je ook ruimte genoeg hebt om te klussen. Omdat je het soms dus blijkbaar gewoon wel allemaal kunt hebben.

Stoppen met zoeken

269.500 Euro. Dat is de vraagprijs voor Aletta Jacobsstraat 57 in Waalwijk. Voor de twee-onder-een-kapwoning waar je de vrijheid hebt om echt te genieten en de ruimte om te kunnen doen en laten wat je wilt. Ga vooral eens kijken. Maak een afspraak voor de bezichtiging die je laat zien dat je met wat tijd en moeite het thuis maakt waar je heel erg lang alles hebt om een fijn leven te hebben. Ga gewoon eens aan de eettafel zitten en je kunt je bijna niet anders dan compleet zorgeloos voelen. Dan weet je direct dat je niet verder hoeft te zoeken, omdat je hier alles hebt gevonden.

Enkele pluspunten van deze woning

– Gelegen in een zeer kindvriendelijke wijk met speelgelegenheid direct tegenover de woning;
– De woning is (grotendeels) v.v. dubbelglas, spouwmuur-, dak-, muur- en vloerisolatie;
– Begane grond is v.v. vloerverwarming;
– CV-ketel van Nefit uit 2010;
– Beschikt over een oprit voor circa 2 auto’s;
– Achtertuin van 12,5 x 7,95m gelegen op het zonnige westen;
– Bouwkundige keuring aanwezig, directe kosten bedragen minder dan €3.000,-;
– Dak en boeiborden van de garage en keuken zijn in 2017 vervangen;
– Zijgevel is in 2016 vervangen door onderhoudsvrij keralit;
– Het betreft een houtskeletbouw;

Wil je deze halfvrijstaande woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]