Koopwoning van de week: Bachstraat 8 Kaatsheuvel

Vrijstaande bungalow op fraai perceel gelegen, voorzien van 3 slaapkamers, kantoorruimte en een royale oprit. Vraagprijs € 389.000,- k.k.

Het summum van gelijkvloers wonen

U zoekt een nieuw huis. U wilt een woning vinden zonder trappen, maar wel met het gevoel van een echt huis. U zoekt ruimte, maar ook rust en privacy. U wilt bovendien weten dat u van dat huis eenvoudig uw eigen thuis kunt maken. Al die wensen en eisen kunt u nu ineens afvinken, want Bachstraat 8 in Kaatsheuvel staat te koop. De vrijstaande bungalow geeft u niet alleen het thuis wat u zoekt, maar daarnaast nog tal van mogelijkheden om er het summum van gelijkvloers wonen van te maken.

Alles wat je wenst

De bungalow heeft drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een keuken met bijkeuken. Je hebt bovendien overal in huis veel ramen, waardoor het allemaal nog ruimer aanvoelt. De woonkamer biedt een fijne plek om samen te zijn, voorzien van een sfeervolle open haard. Ook in de keuken is alle ruimte aanwezig, met direct zicht op de achtertuin. Linksachter de woning staat een bijgebouw met een kantoorruimte, welke niet alleen ideaal is voor een beroep aan huis, maar ook te gebruiken is als hobbyruimte, speelkamer, atelier etc. Rechtsachter de woning staat de vrijstaande garage welke door zijn ruime afmetingen eveneens geschikt is voor meerdere doeleinden. Zo heb je alles wat je wenst als je denkt aan een fijn thuis.

Mogelijkheden voor nog meer

De onderhoudsstaat van de woning is keurig en daarom hoef je in principe niet eens iets te doen om te kunnen verhuizen. Gedurende de afgelopen jaren is de woning grondig gerenoveerd, een kleine greep uit de grote lijst aan werkzaamheden: volledig nieuwe badkamer (2014), schilderwerk binnen en buiten (2016), HR++ glas (2016), CV-ketel (2017), airconditioning (2018) etc. etc.
Nog prettiger wordt het als je ook ziet dat je ruimte hebt voor nóg meer. Het perceel van 625 m² geeft aan alle kanten ruimte om uit te breiden. Dat geldt overigens niet alleen voor de woning maar ook voor het bijgebouw; beeld je eens in hoeveel werkruimte je hebt als je het kantoor uitbreidt met de naastgelegen berging.
Wie de ruimte heeft, heeft mogelijkheden. Wie mogelijkheden heeft, heeft de luxe om niet meer te hoeven denken in of-of.

Rust en privacy

De Bachstraat in Kaatsheuvel is een verkeersluwe straat. Er staan alleen bungalows, op ruime percelen. Je woont er dus in alle rust. In de achtertuin, op het noorden, heb je nergens inkijk, maar wel de hele dag zon. De voortuin is grotendeels onderhoudsvriendelijk en geeft je in de zomer een heel pallet aan verschillende kleuren van planten en bloemen. Aan de linkerzijde van de woning vind je een tuinhuis en een speelhoek, voorzien van kunstgras en een schommel. En als bonus heb je nog een eigen oprit die ruimte geeft voor meerdere auto’s en daarnaast ook nog een caravan of camper. Soms kun je het dus gewoon wél allemaal hebben.

Alles gevonden

389.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Bachstraat 8 in Kaatsheuvel. Voor de vrijstaande bungalow waar je alle privacy hebt en op een lekker rustige plek woont. Ga eens bezichtigen om zelf te zien hoe eenvoudig je jouw thuis maakt van deze woning. Ga kijken om ook te zien dat het nu al een mooi thuis is, maar dat je er nog ruimte hebt voor heel veel meer…

Enkele pluspunten van deze woning:

– CV ketel is vervangen in 2017, Remeha CW4;
– Gelegen op een ruim perceel van 625 m²;
– Badkamer is vernieuwd in 2014;
– HR++ glas aanwezig in de woning;
– Afwerking is grotendeels te kwalificeren als ‘zeer goed’;
– Schoorsteen opnieuw gevoegd en gerenoveerd;
– Voortuin in 2015 opnieuw aangelegd;
– Beschikt over een kantoorruimte in het bijgebouw v.v. centrale verwarming en elektra (2016 gerenoveerd);
– Ruime garage voorzien van werkbank en op afstand bedienbare garagedeur;
– Nieuw stucwerk in woonkamer, hal en bijkeuken;
– Zeer laag energieverbruik; maandelijkse kosten bedragen € 65,- (gas en elektriciteit);

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]