Koopwoning van de week: Madeliefstraat 20 Waalwijk

Op een leuke locatie gelegen middenwoning met een aanbouw, drie slaapkamers en de tuin op het westen. Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Als de wereld aan je voeten ligt

Misschien ben je op zoek naar je eerste eigen huis. Of naar een mooi nieuw begin. Je zoekt mogelijkheden en gewoon een fijne plek. Je zoekt het huis dat je vol overtuiging je thuis noemt. Waar je lekker je gang kunt gaan. Madeliefstraat 20 in Waalwijk staat nu te koop. De woning heeft alles wat je zocht en geeft je de kans om dingen te maken waarop je misschien niet eens durfde te hopen. Het is het thuis voor nu en tegelijkertijd ook de woning die nog met je kan meegroeien.

De huidige bewoners kochten de woning zes jaar geleden. “Het is gewoon een lekker huis, op een mooie plek. We hebben hier binnen en buiten wat we nodig hebben. Toch gaan we nu voor een volgende stap. Voor van alles nog net een beetje meer.” Daar dus. Je kans. Je kans op dat thuis op die mooie plek. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe juist dit huis, met al zijn mogelijkheden, de plek is waar jij jezelf het leven geeft zoals je dat voor jezelf ziet.

Ruimte voor samen en voor alleen

Het begint natuurlijk allemaal bij voldoende ruimte. “We hebben drie slaapkamers. Dat is natuurlijk wel fijn. Sommige buren hebben een nokverhogende dakkapel op zolder geplaatst voor nog meer ruimte.” Dat zegt je al iets over de mogelijkheden in het huis. Een fijne eigen plek voor iedereen dus. In de woonkamer heb je juist de ruimte om gezellig samen te zijn. Je hebt tot slot, over ruimte gesproken, maar heel weinig inbeeldingsvermogen nodig om te zien hoe je in de ruime en lekker lichte keuken alles hebt om een feestmaal te bereiden voor een flink gezelschap. Zo kun je je gang gaan, precies zoals dat hoort in een fijn thuis.

Kansen. Overal kansen.

De woning uit 1965 heeft nu al een heleboel voor je. Maar beeld je eens in wat je er nog meer uit zou kunnen halen. De wereld ligt aan je voeten! Bedenk eens wat het je extra oplevert als jij ook zo’n nokverhogende dakkapel laat plaatsen. Of als je de woonkamer uitbouwt tot waar nu de keuken eindigt? Dan heb je direct veel, heel veel extra huis. Je hoeft het natuurlijk niet allemaal ineens te doen. Maar het kan alleen maar fijn zijn om te zien dat dit huis de potentie heeft om met jou mee te groeien. Dat dit de plek is waar je, als je de toch al lekkere sfeer aanpast aan jouw smaak, de woning hebt waar je heel lang alles hebt voor een zorgeloos leven. Kansen dus. Er liggen er hier zoveel dat je er bijna over zou struikelen.

Rust en privacy

“De buurt is echt schitterend. Onze buren zijn heel erg fijne mensen en in de rest van de straat is het ook gewoon erg gezellig. Mensen zijn er voor elkaar als dat nodig is, maar laten elkaar ook met rust. Precies goed dus.” Een relaxed leven dus. Neem de tuin op het westen. Daar zit je heerlijk vrij en geniet je tot ’s avonds ongestoord van de zon. Het huis staat ook nog eens op een mooie plek in een rustige straat. Je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt. Winkels en scholen, sportvelden en zelfs het centrum. Maar je woont ook vlakbij de natuur, voor als je eens even wilt uitwaaien. Je hebt het allemaal, in de woning met kansen.

De wereld aan je voeten

179.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Madeliefstraat 20 in Waalwijk. Voor de woning waar je nu al een lekker thuis vindt, maar waar je nog veel meer kunt hebben. De woning met kansen dus, maar ook met de rust en privacy voor het lekkere leven. Ga gewoon eens kijken. Laat je tijdens de bezichtiging verrassen door wat je ziet en geef jezelf vooral ook de tijd om stil te staan bij alles wat je nog kunt doen. Ga eens lekker aan de eettafel zitten en beeld je eens in hoe die ruimte eruit ziet als je een stuk aanbouwt. Dan kun je bijna niet anders dan concluderen dat dit, juist dit, de plek is waar je de toekomst hebt. Waar de wereld aan je voeten ligt als je dat wilt. Veel plezier!

Algemeen

– Uitgebouwde middenwoning;
– Diepe tuin op het westen;
– De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en vrijwel geheel van rolluiken;
– Gelegen nabij een kleinschalig winkelcentrum en diverse scholen en sportclubs;
– Aanvaarding in onderling overleg;

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden