Koopwoning van de week: Talmastraat 81 Waalwijk

Je nieuwe huis… Je nieuwe huis is de plek waar je niet hoeft na te denken over wat je wel en niet kunt doen. Het is de plek waar je ruimte hebt voor alles. Als je je nergens druk over hoeft te maken en gewoon heerlijk je gang kunt gaan, dan ben je echt thuis. Talmastraat 81 in Waalwijk staat nu te koop. Vraagprijs € 209.000,- k.k.

De woning heeft alles om jouw thuis te zijn, als je houdt van veel ruimte op een mooie locatie. Zeker als je je bedenkt dat het huis ook nog de potentie heeft om met je mee te groeien.

Julian en Marlinda kochten hun huis 15 jaar geleden. Ze wonen er nog steeds met veel plezier. “We hebben nagedacht over een aanpassing aan ons huis, om de serre bij de woonkamer te trekken. Hoe geweldig ons dat plan ook leek en hoe fijn we hier ook wonen, we hebben toch besloten dat we toe zijn aan een volgende stap. Daar willen we nu dus voor gaan.” Ziehier, je kans! Zomaar op een presenteerblaadje. Het kan je geen enkele moeite kosten om te zien hoe dit huis, juist dit huis, alles heeft wat jij zoekt in een thuis.

Ruimte voor alles
Het thuis waar je niet hoeft na te denken over wat je wel en niet kunt doen, heeft natuurlijk voldoende ruimte. Deze woning kan wat dat betreft niet anders zijn dan een schot in de roos. “Bezoekers weten dat ons huis ruim is, maar toch zijn ze vaak verbaasd als ze binnenkomen. Vooral de stenen serre, de extra woonkamer achter de woonkamer, is verrassend. Dat is nu het speelparadijs voor onze kinderen.” Beneden heb je alle ruimte om lekker samen te zijn. Alleen of met een flinke groep familie en vrienden. Boven heb je juist een mooie eigen plek voor alles en iedereen. Neem alleen de vier slaapkamers. Dat is natuurlijk al heerlijk. Maar dan is er ook nog de niets minder dan spectaculaire zolder. De ruimte waar je mond stiekem een beetje bij openvalt. Stel je eens voor wat je hier allemaal kunt doen. Beeld je direct ook eens in hoeveel je er nog meer uit kunt halen als je er een grote dakkapel plaatst. Pure weelde.

Het huis dat meegroeit
Met wat verfwerk en andere kleine dingen, maak je van het huis al snel de woning die jij oprecht je thuis noemt. Met de sfeer die bij jou past. Wat rest, zijn de bijna oneindige mogelijkheden. Als je eens nadenkt over wat je in de toekomst allemaal nog zou kunnen doen…de serre wel bij de woonkamer trekken. Er een enorme woonkeuken van maken. De zolder verder afwerken en er een jaloersmakende kamer van maken… Er zijn meer mogelijkheden dan je op de vingers van je beide handen kunt tellen. Ga gewoon eens aan de eettafel zitten en probeer het allemaal te bevatten. Dat dit het huis is dat nog echt met je kan meegroeien. Mooi, toch?

Ideaal op verschillende manieren
“We wonen hier lekker vrij, in een hofje. Het is een heerlijke plek voor de kinderen om te spelen, want auto’s kunnen hier niet eens komen. Het houdt de straat ook nog eens lekker rustig, om het nog beter te maken.” Je woont ook nog eens niet te ver van het centrum en vlakbij de supermarkten. Ook als je Waalwijk uit wilt, zit je hier goed. In een mum van tijd rijd je op de A59. Ideaal dus, op verschillende manieren.

Echt je thuis vinden
209.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Talmastraat 81 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een tussenwoning. Je koopt de ruimte voor alles wat je je kunt bedenken. Je koopt bovendien een woning die nog met je kan meegroeien. Je koopt rust en vrijheid op een mooie locatie. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit de plek waar je echt je thuis vindt. Waar je heerlijk samen kunt zijn, maar ook de ruimte hebt om even iets voor jezelf te doen. De rondgang geeft je de wetenschap dat dit huis het thuis is waar je graag bent en vol trots je bezoek ontvangt.

Algemeen:
– Gelegen aan een leuk speelveldje;
– Vier slaapkamers op de eerste verdieping en een zeer ruime zolder;
– Ruime uitbouw op de begane grond;
– Nabij verschillende scholen, winkels en uitvalswegen;
– De woning is geheel voorzien van dubbel glas;
– Aanvaarding in onderling overleg;

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden