Koopwoning van de week: Villa Fonteinkruid 75 Waalwijk

Moderne royale en verrassend lichte hoekwoning gelegen in een jonge wijk voorzien van vijf slaapkamers. Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Het thuis waar je het wél allemaal hebt

Je nieuwe huis. Je hebt vast al een levendige voorstelling van hoe het er ongeveer uit zou moeten zien. Je hebt een hele rits aan voorwaarden waaraan dat huis, je nieuwe thuis, moet voldoen. Ruimte heb je nodig. Maar ook lekker veel vrijheid en een sfeer die zorgt voor een onbezorgd leven. Thuis is de plek waar je je niet druk wilt maken. Met dit alles in je achterhoofd, is het erg goed nieuws dat Villa Fonteinkruid 75 in Waalwijk nu te koop staat. Het is het thuis op de hoek waar je het wél allemaal hebt. Waar dat gelukkige leven dat je voor jezelf ziet, bijna een vanzelfsprekendheid is.

De huidige bewoners wonen nu 12 jaar in het 15 jaar oude huis. “We hebben hier eigenlijk alles en het is echt een heel erg fijn huis op een mooie plek. Toch gaan we nu voor een volgend avontuur.” Dat is dus jouw kans. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe deze woning, juist deze woning, alles heeft wat jij zoekt in het thuis van je dromen.

Ruimte voor alles

In dat huis waar je altijd al heimelijk op hoopte, heb je natuurlijk voldoende ruimte om je gang te kunnen gaan. “We weten nu al zeker dat we ruimte gaan inleveren met ons volgende stap. Zeker de bovenverdiepingen zijn hier op zijn minst royaal. Dat vind je nergens anders. Daar komt nog eens bij dat ons huis een meter breder is dan de tussenwoningen in de straat.” Daar is geen speld tussen te krijgen. De vijf slaapkamers geven je een eigen plek voor alles en iedereen. Vier van de vijf kamers zijn bijzonder ruim en hebben een lekker zicht op de omgeving. In de woonkamer heb je juist meer dan genoeg plek voor het gezellige leven samen en je kunt je vast inbeelden hoe je in de keuken de ruimte hebt om een feestmaal te bereiden voor een aanzienlijk gezelschap.

Instant-thuis

Wellicht heb je geen zin in veel poespas. In verbouwen en eindeloos klussen. Dan is het bijzonder prettig om te weten dat je hier eigenlijk geen vinger hoeft uit te steken. Alles is om door een ringetje te halen. Met wat verf en kwasten zorg je dat je er echt jouw eigen plek van maakt, maar gekker dan dat hoef je het niet te maken. Je instant-thuis. Zet je meubels en andere spullen neer en je voelt je direct helemaal op je gemak. Dan weet je dat je het allemaal helemaal prima voor elkaar hebt. Let tijdens de bezichtiging eens op de hoeveelheid licht die binnenvalt. Zonder dat andere mensen naar binnen kijken. Daar kun je alleen maar vrolijk van worden. Stel je eens voor dat je dat iedere dag hebt. Lekker toch?

Gevoel van vrijheid

“Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat dit een vrijstaand huis is. Ons uitzicht is natuurlijk schitterend en we hebben eigenlijk nergens inkijk van buren.” Vrijheid dus. In overvloed. De 100 meter brede groenstrook aan de zijkant van de hoekwoning zorgt dat je vanuit zo’n beetje alle slaapkamers uitkijkt over de natuur. In je tuin heb je meer dan voldoende zon en plek genoeg om met je gezin en een gezelschap aan bezoek te zitten. Achterin je tuin heb je, omdat het blijkbaar echt niet op kan, nog een flinke garage.

Waar je het wél allemaal hebt

335.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Villa Fonteinkruid 75 in Waalwijk. Voor het gevoel van vrijstaand wonen. Voor een plek voor alles hebben en nog ruimte overhouden. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat je van dit fraaie huis in een handomdraai jouw eigen fantastische thuis maakt. Dat dit de woning is waar je het wél allemaal hebt. De rondgang laat je zien dat verder zoeken niet meer nodig is omdat je hier alles hebt gevonden. Veel plezier!

Enkele pluspunten van deze woning

– De woning is relatief nieuw en zodoende perfect geïsoleerd;
– Gelegen in een rustige en zeer groene omgeving;
– Woning heeft vijf slaapkamers;
– Gezien de ligging is er meer dan voldoende parkeergelegenheid;
– Geen directe buren op de begane grond;
– Ideaal voor samengestelde gezinnen;
– De begane grond is in 2017 verbouwd;
– Beschikking over een garage;

Wil je deze mooie hoekwoning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden