Koopwoning van de week: Villa Dotterbloem 44 Waalwijk

In Landgoed Driessen gelegen hoekwoning met vier ruime slaapkamers, berging en een tuin op het zonnige zuiden. Vraagprijs € 279.000,- k.k.

Soms kun je het wél allemaal hebben
Thuis is waar je je iedere dag echt op je plek voelt. Waar je de ruimte hebt om alles te doen wat je kunt bedenken en de rust om je nergens zorgen over te hoeven maken. Thuis is waar je een plek in de zon hebt en je kinderen veilig hun gang kunnen gaan. Villa Dotterbloem 44 in Waalwijk staat nu te koop. De hoekwoning heeft alles om de plek te zijn die jij vol overtuiging je thuis noemt. Waar je je direct op je plaats voelt en vol trots je bezoek ontvangt.

Frank en Iris zijn de eerste eigenaars van de woning uit 2007. “Het is hier echt fijn. De straat en de buurt zijn super en op ons huis hebben we ook niets aan te merken. Allemaal helemaal prima. Toch gaan we nu voor een volgende stap. We willen van alles graag nog wat meer. Een eigen oprit, bijvoorbeeld. Of een nog grotere tuin.” Mensen houden wensen. Iedereen wil vooruit, zoals dat ongetwijfeld ook voor jou geldt. Je kunt onmogelijk veel moeite hebben om te zien hoe juist dit huis jou helpt aan die mooie woonpromotie.

Thuis in een handomdraai
Je wilt natuurlijk voldoende ruimte vinden. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. De woning heeft, verdeeld over twee woonlagen, vier lekker ruime slaapkamers en een badkamer waar je kunt kiezen uit baden of douchen. Zo heb je de ruimte om lekker dingen voor jezelf te doen. In de woonkamer heb je juist een fraaie plek om gezellig samen te zijn. Om lekker met elkaar te genieten van de momenten die er echt toe doe. Ruimte is natuurlijk mooi, maar het wordt pas echt geweldig als je van dat ruime huis ook echt jouw thuis kunt maken. Als je de sfeer kunt aanpassen aan jouw smaak. Ook wat dat betreft val je met je neus in de boter. Alles ziet er keurig uit en in principe kun je verhuizen zonder een vinger uit te hoeven steken. Zet je meubels en andere spullen neer en je hebt het thuis dat bij jou past. Reuze eenvoudig.

Perfecte locatie
“De buurt is natuurlijk heerlijk voor kinderen. Ze kunnen hier veilig spelen en fietsen. We wonen in een doodlopende straat waar mensen echt alleen komen als ze hier moeten zijn. Het is dus lekker rustig op straat.” Van die rust en de indeling van de straat en de huizen, profiteer je op meerdere manieren. Aan de voorzijde heb je geen inkijk van overburen en in de tuin op het zuiden zit je ook lekker vrij. De tuin grenst aan de parkeerkoffer, waar je ook een eigen plek hebt. Om het allemaal helemaal af te maken, kun je de schuur zelfs verbouwen tot een garage, met een ingang op de plek van je eigen parkeerplaats. Soms kun je het dus wél allemaal hebben.

Alles gevonden
279.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Villa Dotterbloem 44 in Waalwijk. Voor een lekker vrij leven met een veilige omgeving voor je kinderen. Voor alle ruimte van de wereld en een bijzonder eenvoudige verhuizing. Ga gewoon eens kijken. Regel een bezichtiging en kijk eens rustig rond. Dan zie je dat je hier alles hebt voor het zorgeloze leven dat je voor jezelf voor ogen hebt. Ga aan het eind van de bezichtiging eens even aan de eettafel zitten, laat alles op je inwerken en je kunt niet anders dan concluderen dat je kunt stoppen met zoeken naar een nieuw thuis, omdat je hier alles hebt gevonden.

Enkele pluspunten van deze woning:
– Gelegen in Landgoed Driessen nabij de scholen, uitvalswegen en sportvoorzieningen;
– De woning heeft een zuinige energielabel A;
– Beschikt over eigen parkeerplaats;
– Mogelijkheid tot bouwen van een garage;
– Mooie achtertuin van 12×5 meter gelegen op het zonnige zuiden;
– De begane grond is v.v. vloerverwarming;

Wil je deze mooie hoekwoning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden