Koopwoning van de week: Burgemeester Smeelelaan 31 Waalwijk

Je nieuwe huis moet aan een flinke lijst eisen en wensen voldoen. Terecht ook, want het is de plek waar je je thuis wilt vinden. Je zoekt ruimte, sfeer en rust. Op een mooie plek. Dat is natuurlijk nogal wat.

Maar stel je eens voor dat dat allemaal geen enkel probleem hoeft te zijn. Dat je wellicht zelfs nog meer kunt vinden dan je nu durft te hopen. Burgemeester Smeelelaan 31 in Waalwijk staat nu te koop. De vrijstaande woning heeft het in zich om je te verbazen, zelfs als je heel veel verwacht. Je nieuwe thuis. Het is nu al klaar voor je.

De huidige bewoners kochten de woning tien jaar geleden. “We hebben alles aan onze smaak aangepast en nu hebben we echt het huis dat bij ons past. Tegelijkertijd vinden we dat we klaar zijn voor een volgende stap. Die willen we nu dan ook nemen, hoe fijn ons huis ook is.” Kijk aan. Jouw kans, op een presenteerblaadje. Een kans uit duizenden zelfs. Je hebt vast geen enkele moeite nodig om te zien hoe juist deze woning de plek is die ook jij met volle overtuiging je thuis noemt.

De plek waar je alles hebt

Je zoekt natuurlijk het beste van alles. Je wilt een lekkere eigen plek voor iedereen. Een kamer om je in terug te kunnen trekken. Vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, zorgen dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Op de benedenverdieping heb je juist alle ruimte voor het lekkere gezinsleven. Een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een keuken waarin je de werkruimte hebt om een maaltijd te bereiden voor een klein leger en daarachter nog een kamer die nu perfect dienst doet als game room. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, heb je daar weer achter nog een garage die het predicaat ‘royaal’ met gemak draagt. Kiezen hoeft niet meer, op de plek waar je alles hebt.

Direct thuis

“Toen we hier kwamen wonen, zag ons huis er nog wat anders uit. Gedateerd, om het zachtjes uit te drukken. We zijn aan de slag gegaan en zijn in de loop der jaren bezig gebleven. Zelfs dit jaar hebben we nog flink geklust, om alles netjes te houden.” Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat alles eruit ziet om door een ringetje te halen. Dat je eigenlijk helemaal niets hoeft te doen om te kunnen verhuizen. Waar je ook al niets aan hoeft te doen, is de lekkere sfeer in huis. Je vindt er het comfort met nu en de ouderwetse gezelligheid van bouwjaar 1928. Kijk uit je raam en je kijkt zo de Eerste Zeine in. Aan de achterkant zie je het groen van je eigen tuin. Je hebt hier alles om iedere dag weer al je zorgen van je af te laten glijden.

Je eigen vrijstaat

“We hebben tot laat in de avond de zon in onze tuin. Eigenlijk genieten we er de hele dag van de zon. Het is bovendien heerlijk rustig. Directe achterburen hebben we niet en in de tuin merk je ook helemaal niets van dat wat zich op straat afspeelt. Onze kinderen lopen zo de poort in de achtertuin door en spelen op het voetbalveld achter het huis. Heel erg veilig.” De achtertuin is niets minder dan je eigen vrijstaat, waar je kunt doen en laten wat je wilt zonder dat iemand je stoort. Je hebt twee opritten bij je huis, zodat je je auto altijd kwijt kunt. Al deze vrijheid heb je bovendien op een lekker centrale locatie, dichtbij zo’n beetje alles.

Zitten en genieten

379.000 Euro. De vraagprijs voor Burgemeester Smeelelaan 31. Voor iedere dag het gevoel van vrijheid. Voor de ruimte die zorgt dat je niet hoeft te kiezen en voor het gemak van direct thuis zijn. Ga vooral eens kijken. Sommige huizen laten zich lastig in woorden vangen. Die moet je beleven. Ga eens lekker aan de eettafel zitten en kijk eens rond. Dan kun je bijna niet anders dan tot de conclusie komen dat dit de plek is waar je alles hebt voor het fijne leven zoals jij dat voor jezelf ziet. Dan weet je dat dit de plek is waar je echt thuis bent.

Algemeen:

– Zeer sfeervolle en compleet onderhouden woning;
– De poort aan de straatzijde is recentelijk vernieuwd;
– Naast de woning aan is aan de voorzijde ook een ruime oprit gelegen;
– Er is de ruimte om eventueel beneden een slaap en badkamer te creëren;
– De woning beschikt over een achterom waar de (afgesloten) carport en garage met de auto zijn te bereiken;
– Beneden is er nu achter de keuken een bijkeuken daarna een speelkamer/kantoor en daarna nog de inpandige garage;
– De zeer ruime garage heeft ook nog een bergzolder;
– Achter op het perceel is ook nog een extra stenen berging;
– Zeer nette en moderne badkamer;
– De ouderslaapkamer is voorzien van een dakkapel, dit zou eventueel bij de ander slaapkamers ook nog een optie zijn;
– De woning is voorzien van een energielabel C, de muren zijn na geïsoleerd en er zijn zonnepanelen geplaatst op het dak;
– De zolder word nu als bergzolder gebruikt;
-Aanvaarding in onderling overleg;

Vraagprijs € 379.000,- k.k.

Wil je deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info en foto’s!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
83815
Koopwoning van de week: Burgemeester Smeelelaan 31 Waalwijk
Je nieuwe huis moet aan een flinke lijst eisen en wensen voldoen. Terecht ook, want
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20181014/koopwoning-van-de-week-burgemeester-smeelelaan-31-waalwijk/
2018-10-14T13:46:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/10/14133445/11.jpg
allround makelaardij, Burgemeester Smeelelaan 31, koopwoning, Waalwijk
Nieuws, Wonen