Koopwoning van de week: Mina Krusemanstraat 5 Waalwijk

Nette en verrassend ruime tussenwoning, instapklaar, gelegen in kindvriendelijke buurt met tuin op het zuiden. Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Als je je direct thuis wilt voelen

Je nieuwe huis moet natuurlijk niet zomaar een woning zijn. Je wilt er je thuis vinden, het liefst al op het moment dat je er voor het eerst binnenloopt. Je moet je er op je gemak voelen en zien dat je er alles hebt om een geweldige start te maken. Of een mooi nieuw begin. Mina Krusemanstraat 5 in Waalwijk staat nu te koop. De woning laat je zien dat mazzel hebben echt bestaat.

De huidige eigenaars wonen sinds 2000 in de tussenwoning uit 1988. “We hebben hier met zijn vieren een erg fijne plek gehad om te wonen, in een mooie buurt. We gaan nu voor een volgende stap. Voor van alles nog net een beetje meer.” Dat biedt mogelijkheden! Voor jou dus nu vooral. Het vertrek van de een opent nu eenmaal een deur voor een ander. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe juist dit huis het thuis is waarop je al een tijdje aasde.

Ruimte voor samen en voor alleen

“We hebben hier altijd allemaal een eigen plekje gevonden en toch was het knus genoeg om ook lekker samen te kunnen zijn.” In de woonkamer heb je meer dan genoeg ruimt voor je gezinsleven. Of om je bezoek te vermaken. Ook in de keuken hoor je er nog steeds bij, waardoor ook koken gezellig is. Boven heb je, met de drie slaapkamers en de zolder met vaste trap, juist een fijne eigen plek voor iedereen, omdat mensen zich op gezette tijden ook eens willen terugtrekken. Zo heb je het beste van twee werelden, precies zoals het hoort in het huis waar je je moeiteloos thuis voelt.

Eenvoudig thuis zijn

Wellicht heb je helemaal geen zin om veel te klussen voordat je je nieuwe huis echt je thuis kunt noemen. Ook wat dat betreft val je hier met je neus in de boter. “We hebben in de loop der jaren alle ‘grote’ dingen wel een keer aangepakt. De schuur en de tuin als laatste. We zijn ook altijd zuinig geweest op ons huis.” Dat is te zien. Misschien dat je de kleur van de muren een wat andere kleur wilt geven. Of iets wilt doen met de vloer. Gekker hoeft het allemaal niet. Daarna zet je je meubels en andere spullen binnen, schop je je schoenen uit en laat je je op de bank vallen. Dan kun je beginnen met wonen. Reuze eenvoudig.

Waar je het allemaal voor elkaar hebt

Mina Krusemanstraat is een rustige en groene straat in een fijne buurt. “De sfeer is hier prima. Veel mensen hebben kinderen en zij zijn dan zo’n beetje de verbindende factor tussen mensen. We lopen de deur niet plat bij onze buren, maar we hebben wel de juiste hoeveelheid sociale controle.” Gewoon lekker wonen dus. Je kunt je vast een voorstelling maken van hoe fijn je in de tuin op het zuiden zit. Al vanaf de eerste zonnige lentedag heb je daar altijd een plek in de zon. Dan weet je gewoon dat je het allemaal helemaal prima voor elkaar hebt.

Direct thuis zijn

Mina Krusemanstraat 5 in Waalwijk staat te koop. Voor 225.000 Euro is het jouw nieuwe thuis. Voor dat bedrag koop je je eigen gezellige plek in de zon. Je koopt de ruimte die je vrijheid geeft in een woning waar je iedere dag moeiteloos je zorgen van je af laat glijden. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien waarom juist dit het thuis is dat jij trots deelt met je familie en vrienden. Waar je graag bent en naar uitkijkt om terug te keren. De woning is ook nog eens per direct beschikbaar. Om maar aan te geven dat je er ook echt direct je thuis van kunt maken.

Enkele pluspunten van deze woning

– Gelegen in kindvriendelijke buurt;
– Keuken is zeer netjes en dateert uit 2008;
– Woonkamer voorzien van eiken houten vloer;
– CV-ketel is uit 2003 en jaarlijks onderhouden;
– Badkamer en toilet zijn relatief nieuw én modern;
– Modern aangelegde achtertuin met ruime stenen schuur;
– Tuin is op het zuiden gelegen;
– Beschikking over een dakkapel;
– Gelegen nabij een goed aangeschreven basisschool;
– Aanwezigheid van een eigen oprit;

Wil je deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]