Koopwoning van de week: Europaplein 14 Waalwijk

Zeer ruime hoekwoning met vier slaapkamers, openslaande tuindeuren en een fraai aangelegde tuin met overkapping gelegen op het zonnige zuiden. Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Direct een beetje verliefd

Goed nieuws. Je zoektocht naar dat ene huis is nu zo goed als voltooid. Het huis waar je de ruimte hebt om nooit meer concessies te hoeven doen en waar je het thuis vindt waar anderen heimelijk een beetje jaloers op zijn. Waar je op een fijne locatie woont en je genoeg zonlicht hebt om het hele jaar door vrolijk te zijn. Europaplein 14 in Waalwijk staat nu te koop. Het antwoord op alles waar je op hoopte.

Meneer en mevrouw Boezer wonen nu 15 jaar in hun huis. “Toen we voor het eerst binnenkwamen, waren we direct een beetje verliefd op het huis. We hebben diezelfde middag nog een bod gedaan. Daar zijn we tot op de dag van vandaag nog blij om, want ons huis heeft ons veel gegeven. Toch gaan we nu voor een volgende stap, naar een gelijkvloerse woning. Onze kinderen gaan een voor een het huis uit en we hebben alle ruimte ook niet meer nodig.” Dat zie jij vast ook zitten, op slag verliefd worden. Het kan je geen moeite kosten om te zien hoe dat juist hier kan. Dan zie je dus ook de kans die hier voor je ligt. Op een presenteerblaadje.

Ruimte voor samen en voor alleen

“Het eerste dat we in huis hebben gemaakt, zijn de openslaande deuren naar de tuin. Die zorgen echt voor het gevoel dat binnen en buiten in elkaar overlopen.” In de woonkamer zie je direct hoeveel ruimte dit huis je geeft. De deuren zijn een fraaie bonus, maar verder heb je alleen binnen ook al ruimte genoeg om gezellig samen te zijn. Boven heb je vier ruime slaapkamers en een zolder waar je mond wellicht een klein beetje van openvalt. Zoveel ruimte… Dan wordt het misschien lastig om te verzinnen wat je allemaal moet doen om alle vertrekken op te vullen. Een luxeprobleem natuurlijk. Een beetje het tegenovergestelde van de meeste andere hoekwoningen. Stel je eens voor dat dit jouw nieuwe huis is. Dan heb je een lekkere plek voor samen en een eigen ruimte voor iedereen. Om je echt helemaal thuis te kunnen voelen.

Direct op je plek

Misschien heb je helemaal geen zin om te klussen. Ook dan val je hier met je neus in de boter. “We zijn altijd graag bezig en we hebben altijd veel tijd en energie in ons huis gestoken. Om het allemaal netjes en mooi te houden.” Dat zie je dan ook. Meer dan verf en wat kwasten heb je niet nodig om de sfeer helemaal naar je hand te zetten. Dan maak je, met jouw eigen meubels en andere spullen, het thuis waar je je direct op je plek voelt. Waar je lekker veel licht hebt en waar de trap in de woonkamer voor een bijzonder fraai effect zorgt. Voor het gevoel van nooit meer weg willen, omdat je weet dat je het hier allemaal hebt.

Voor zon en gemak

In de ruime tuin op het zuiden kom je geen zon tekort. “We hebben met opzet voor wat donkerdere dekplaten gekozen, zodat ze net iets minder zonlicht doorlaten. Anders hebben we op een mooie zomerdag misschien zelfs teveel zonlicht in de tuin.” Alweer een luxeprobleem. Je zit gewoon prinsheerlijk in de tuin én je hebt de wetenschap dat je weliswaar lekker rustig woont, maar toch alles bij de hand hebt. Het centrum op loopafstand, de supermarkten in de straat en de A59 om de hoek. Alles om je leven gemakkelijk te houden in een buurt waar de mensen bijzonder vriendelijk tegen elkaar zijn.

Ook direct verliefd

Europaplein 14 in Waalwijk is nu te koop voor 235.000 Euro. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een huis. Je koopt een weelderige hoeveelheid zonnestralen bij een thuis op een ideale plek. Je koopt de vrijheid om te kunnen doen en laten wat je wilt omdat je overal ruimte voor hebt. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien hoe snel je je hier echt op je plek voelt en hoe weinig moeite je hoeft te doen om er ook thuis van te maken. Loop eens rond, ga eens in de woonkamer zitten en kijk daar eens rustig om je heen. Dan kun je alleen maar tot de conclusie komen dat je hier alles meer dan prima voor elkaar hebt. Dan kan ook jij alleen nog maar direct een beetje verliefd worden.

Algemeen

– Gelegen in een zeer kindvriendelijke en courante wijk;
– Als je achterom de poort uitloopt kom je op een groot speelveld;
– De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
– De tuin is op het zonnige zuiden gelegen en beschikt over een fraaie overkapping;
– Cv-ketel dateert uit 2011;
– Mooie tuindeuren in de woonkamer;
– Aanvaarding in onderling overleg;

Wil je deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
83023
Koopwoning van de week: Europaplein 14 Waalwijk
Zeer ruime hoekwoning met vier slaapkamers, openslaande tuindeuren en een fraai aangelegde tuin met overkapping
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180919/koopwoning-van-de-week-europaplein-14-waalwijk/
2018-09-19T11:18:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/09/19111514/hoekwoning-centrum-vier-slaapkamers-1.jpg
allround makelaardij, Europaplein 14, koopwoning, Waalwijk
Nieuws, Wonen