Koopwoning van de week: Hendrik Verheesstraat 13 in Waalwijk

Moderne en strakke middenwoning in kindvriendelijke en populaire woonwijk (Besoyen) met privacy volle achtertuin op het zuiden. Vraagprijs € 229.000,- k.k.

Jouw plek in de zon

We hoeven niet om de hete brij te draaien: jij zoekt en je wilt alles vinden. Je wilt een heel lijstje met wensen en eisen afvinken. Je zoekt ruimte en sfeer. Je zoekt een huis met lekker veel zon, je hebt geen zin om veel te klussen en je wilt op een mooie locatie wonen. Het kan alleen maar geweldig nieuws zijn dat Hendrik Verheesstraat 13 in Waalwijk nu te koop staat. Jij zoekt en dit huis is alles wat je hoopt te vinden. Het is jouw plek in de zon. Het thuis waar je alles hebt om gelukkig van te worden en te blijven.

Esther kocht de woning negen jaar geleden en woont er nog steeds erg graag. “Het is hier natuurlijk heel erg fijn. De buurt is hecht en fijn, het huis is ruim genoeg voor ons en we hebben een heerlijke tuin op het zuiden, vol zon.” Toch wil ze nu voor een volgende stap gaan. Voor van alles nog een beetje meer. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe deze vertrekwens jou een prachtige kans biedt. De kans op het huis waar je tot nu toe misschien alleen van durfde te dromen. Jouw plek in de zon.

https://www.facebook.com/allroundmakelaardij/videos/316446055579204/

Ruimte voor luxe

Een plek in de zon staat natuurlijk voor alle positieve dingen in het leven. Voldoende ruimte hebben is een belangrijke randvoorwaarde. Wat dat betreft zit je hier helemaal goed. In de woonkamer heb je de ruimte om gezellig samen je gang te gaan. Boven heb je juist een fijne eigen plek voor iedereen. “We hebben, verdeeld over de eerste etage en de zolder, vier slaapkamers. Ik heb zelfs ruimte voor een eigen walk-in closet. Dat is een wel erg prettige luxe.” Het zegt direct ook heel veel over hoe groot de woning is. Veel ruimer misschien nog dan je zou vermoeden als je op straat staat.

Direct thuis

“Toen we hier gingen wonen, leek het huis niet op hoe het er nu uitziet. Ik heb behoorlijk wat werk moeten verzetten om het wat strakker en moderner te maken. In de loop der jaren ben ik daar bezig mee gebleven. Zo heb ik inmiddels zo’n beetje alles aangepakt.” Daar profiteer jij dus mooi van. Bekijk de fraaie badkamer eens. Maar ook bijvoorbeeld het nette toilet en het fraaie aanrechtblad. Details misschien, maar ze vertellen je wel dat je je niet overmatig hoeft in te spannen om te kunnen verhuizen. Met wat verf en kwasten pas je de sfeer aan jouw eigen smaak aan en heb je zo goed als direct de plek waar je je echt thuis voelt. Waar de zon ook in figuurlijke zin voor je schijnt.

Nooit meer weg

Een lekker ruim huis waar je je bijzonder eenvoudig thuis voelt. Dat is natuurlijk al met je neus in de boter vallen. Om het helemaal af te maken, staat dat huis ook nog eens op een fraaie plek in Besoyen. In een straat waar mensen alleen komen als ze er moeten zijn. Fiets vijf minuten en je staat in het centrum van Waalwijk en aan de andere kant rijd je in een vloek en een zucht naar de N261 of de A59, om Waalwijk uit te gaan. De omgeving is bijzonder vriendelijk en veilig voor kinderen en mensen zijn er sociaal. In je tuin op het zuiden heb je bovendien zo’n beetje de hele dag zon. “De tuin is mijn favoriete plek. Het is er heerlijk rustig en je kunt lekker doen en laten wat je wilt.” Precies zoals dat hoort bij de plek die je je thuis noemt. Zo heb je ook buiten en in de omgeving alles om wellicht nooit meer weg te willen gaan.

Jouw plek in de zon

Hendrik Verheesstraat 13 in Waalwijk staat nu te koop. Voor 229.000 Euro is het jouw nieuwe huis. Sterker: voor dat bedrag is het je nieuwe thuis. Ga vooral eens kijken. Maak een afspraak voor die ene bezichtiging. Die ene bezichtiging die je laat zien dat je hier alles hebt voor het lekkere leven dat je jezelf en je gezin gunt. De gang door de woning laat je zien dat dit het thuis is waar je iedere dag je zorgen weer van je af laat glijden. Waar je letterlijk en figuurlijk jouw plek in de zon hebt.

Enkele pluspunten/details van deze woning

– Achtertuin is op het zuiden gelegen;
– De badkamer en toilet zijn in 2017 geheel vernieuwd;
– Beschikking over een ruime berging aan de voorzijde van de woning;
– De straat is rustig, goed aangeschreven en zodoende kindvriendelijk;
– Keuken is in 2009 vernieuwd, neutrale en mooie keuken;
– Achterzijde begane grond voorzien van rolluiken;
– Begane grond en verdieping voorzien van strak stucwerk;
– De woning is goed onderhouden en modern ingericht;

Wil je deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
82832
Koopwoning van de week: Hendrik Verheesstraat 13 in Waalwijk
Moderne en strakke middenwoning in kindvriendelijke en populaire woonwijk (Besoyen) met privacy volle achtertuin op
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180912/koopwoning-van-de-week-hendrik-verheesstraat-13-in-waalwijk/
2018-09-12T11:40:25+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/06/14092246/hendrik-verheesstraat-13.1.jpg
allround makelaardij, Hendrik Verheesstraat, koopwoning, Waalwijk
Nieuws, Wonen