Koopwoning van de Week: Kamperfoeliestraat 10 Waalwijk

Goed afgewerkte tussenwoning met drie slaapkamers, ruime berging en een diepe tuin op het noorden. Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Met je neus in de boter

Je zoekt een nieuw huis. Tussen alle woningen die om je aandacht schreeuwen, hoop je dat ene pareltje te vinden. Dat huis waar je je thuis van kunt maken. Waar je nu alles hebt om je leven fijn te maken, met de mogelijkheid om nog meer uit je thuis te halen. Kamperfoeliestraat 10 in Waalwijk staat te koop. Dat mag nieuws heten. Sterker nog, het is niet minder dan een geweldige kans. Wil je echt met je neus in de boter vallen? Ga hier dan vooral eens kijken.

Joost kocht zijn huis 15 jaar geleden. Nu is hij klaar voor een volgende stap, op een andere plek. “Het is natuurlijk nog steeds een fijn thuis. Ik heb er heel veel ingestoken en het gemaakt zoals ik het graag wil hebben. Toch wil ik nu vertrekken. Naar een ander dorp zelfs.” Zie je je kans? Vast wel. Je kunt onmogelijk veel moeite hebben om te zien hoe juist dit huis de plek is waar jij het thuis hebt dat anderen ook graag zouden willen hebben. Een mazzeltje dus.

Ruimte voor je gezin en jezelf

Mazzel is natuurlijk alle ruimte hebben om lekker samen te genieten en alle zorgen van je af te kunnen laten vallen. Dat hoef hier geen enkel probleem te zijn. In de woonkamer heb je alles voor het echte gezinsleven. Boven heb je juist een fijne eigen plek voor iedereen. Met als fraaie bonus een badkamer met een bad, een douche en een tweede toilet. Alles bij de hand dus. Dan is er ook nog de zolder, waar je nu meer dan voldoende plek hebt om echt alle spullen die je ooit hebt verzameld, netjes op te bergen en buiten het zicht te bewaren.

Direct thuis of toch nog wat meer

“Toen ik hier kwam wonen, haalde ik een stuk plafond in de grootste slaapkamer weg. Toen zag ik steeds nieuwe dingen die ik moest vervangen. Uiteindelijk is, op de zolder na, het hele huis op de schop gegaan.” Kijk. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Alles is up-to-date, waardoor je met wat cosmetische aanpassingen de sfeer aan jouw smaak aanpast en direct een lekker huis hebt. Wil je meer? Dat kan ook. Dan maak je bijvoorbeeld een vaste trap naar de zolder. Of je maakt de keuken open om beneden nog meer plek te hebben. Het kan allemaal, maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken. Opties hebben dus. Dat is niets minder dan een luxe.

Ideale omgeving

Heel soms kun je het gewoon alles hebben. Dan woon je vlakbij de winkels van het Bloemenoordplein, basisscholen, sportvelden en alle andere dingen die je leven aangenaam maken en houden. Bij je huis heb je een lekker diepe tuin op het noorden, waar je altijd wel ergens een plek in de zon vindt. “De buurt is vooral ook heel erg fijn. Het is heerlijk rustig, want mensen komen hier alleen als ze er echt moeten zijn. Dat geeft kinderen ook een veilige omgeving om te spelen.”

Neus in de boter

189.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Kamperfoeliestraat 10 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je het thuis waar je nu op je plek én dat met je mee kan groeien. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging maakt je duidelijk dat juist deze woning de plek is waar je je echt thuis voelt, heerlijk kunt doen en laten wat je wilt, op een mooie locatie woont en de ruimte hebt om nog meer thuis voor jezelf dat maken. Ga gewoon eens lekker in de woonkamer zitten en laat alles op je inwerken. Kijk eens door het raam naar de vrijheid buiten en je weet, als je alles op een rijtje zet, dat je hier met je neus in de boter valt.

Enkele pluspunten van deze woning

– Afwerking en onderhoud is te kwalificeren als ‘’goed’’
– Kozijnen aan de achterzijde zijn in 2013 vernieuwd;
– Keuken en badkamer zijn in 2004 vernieuwd, alsmede de leidingen en elektra;
– Moderne tegelvloer in de woonkamer is in 2016 gelegd;
– Gehele woning voorzien van dubbelglas;
– Mogelijkheid tot creëren van een 4e d.m.v. een vaste trap naar zolder;
– Diepe achtertuin van 12×6 meter gelegen op het noorden, waardoor er altijd zon is;
– De poortdeur is verbreedt zodat er een motor doorheen kan;

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info.

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
82680
Koopwoning van de Week: Kamperfoeliestraat 10 Waalwijk
Goed afgewerkte tussenwoning met drie slaapkamers, ruime berging en een diepe tuin op het noorden.
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180906/koopwoning-van-de-week-kamperfoeliestraat-10-waalwijk/
2018-09-06T16:07:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/09/06160457/1-kopie-2-kopie.jpg
allround makelaardij, koopwoning, woning te koop
Nieuws, Wonen