Koopwoning van de Week: Villa Waterranonkel 522 Waalwijk

In Landgoed Driessen gelegen penthouse met twee royale slaapkamers, twee parkeerplaatsen, ruime berging en een unieke wintertuin op het zonnige zuiden. Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Waar de wereld aan je voeten ligt

Een nieuwe woning. Een nieuw avontuur. Dat mag natuurlijk best een beetje spectaculair zijn. Je hoeft geen concessies meer te doen en je hebt het gevoel dat je het allemaal prima voor elkaar hebt. Je hebt ongetwijfeld behoorlijk wat noten op je zang als je denkt aan je nieuwe thuis. Dat hoeft geen enkel probleem meer te zijn, want Villa Waterranonkel 522 in Waalwijk staat nu te koop. Het penthouse heeft alles om zelfs je stoutste dromen te overtreffen.

De huidige bewoonster kocht haar woning tien jaar geleden. Ze is de eerste bewoonster. “Je hebt geen enkele fantasie nodig om te zien dat dit een geweldige plek is om te wonen. Dat vind ik ook nog steeds. Toch wil ik graag ergens anders heen, om dichter bij mijn familie te zijn. Anders zou ik hier heel graag blijven.” Je ziet nu ongetwijfeld je kans. De vertrekwens van de een opent een deur voor een ander. Het kan ook geen moeite kosten om te zien hoe juist dit het appartement is waar je alles hebt voor het leven zoals je dat voor jezelf ziet.

Ruimte voor alles

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en een woonkamer waar je grote meubels moet hebben om de ruimte een beetje te vullen. Als een bijzonder fraaie bonus is er dan nog de wintertuin, met de grote glazen pui. De ruimtes geven je de plek om gezellig samen te zijn, maar ook de mogelijkheid om je even terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. Alles is groot en ruim van opzet. “Voor de hoeveelheid ruimte hoef ik niet weg. Die vind ik waarschijnlijk nooit meer terug.” Het kan natuurlijk alleen maar fijn zijn om te weten dat je in je nieuwe thuis alles kunt doen waar je plezier in hebt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of het wel past.

Spectaculair uitzicht

“Het uitzicht is hier natuurlijk spectaculair. Je kunt zelfs Westpoint in Tilburg zien en vanaf de galerij kijk je tot aan de Amercentrale. In de loop der jaren heb ik heel de wijk opgebouwd zien worden vanuit mijn stoel.” Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens zitten in een van de stoelen in de 3.80 meter hoge wintertuin. Dan weet je direct dat dit het is. Kilometers ver weg kunnen zien en weten dat niemand terugkijkt. Dat is natuurlijk weldadig. Heel het appartement is gericht op de kant van het zicht, met grote ramen die alles nog ruimer laten lijken dan het al is. De sfeer is warm en gezellig en veel meer dan wat verf en kwasten heb je niet nodig om die sfeer aan je eigen smaak aan te passen en het thuis te hebben waar je je helemaal op je gemak voelt.

Heerlijke rust

Het appartementencomplex staat op een lekker rustige plek in Landgoed Driessen. Toch ben je zo bij supermarkten en is ook de weg die je Waalwijk weer uit leidt niet ver weg. “Het is een fijne plek om te wonen. Alles is hier netjes en in de gezamenlijke tuin is vaak iets leuks te doen. met kerst, bijvoorbeeld, dan is de tuin in kerstsferen maar ook gewoon een avondje samen met hapjes en drankjes. Zo heb je altijd wel aanspraak en gezelligheid als je dat wilt.” En ben je liever eens thuis? Dan heb je daar heerlijk veel rust.

De wereld aan je voeten

Villa Waterranonkel 522 staat te koop. De vraagprijs is 350.000 Euro. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een appartement. Je geeft jezelf een belevenis. Iedere dag weer. Je geeft jezelf het thuis waar je de ruimte heb om lekker je gang te gaan. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien waarom juist dit de plek is waar je graag bent en die je vol trots met je bezoekers deelt. Dat je hier alles hebt om een fijn leven te hebben en steeds weer het gevoel hebt dat de wereld aan je voeten ligt.

Enkele pluspunten van dit penthouse

– Appartement is voorzien van een liftinstallatie;
– Gelegen nabij de basisscholen, uitvalswegen en sportvoorzieningen;
– De woning is v.v. van twee parkeerplaatsen in de garage en een berging;
– Beschikt over een wintertuin van circa 18m² gelegen op het zuiden;
– Zuidzijde is voorzien van screens;
– V.v. zonneboiler voor warm water;
– CV-ketel van Remeha uit 2013;
– Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten bedragen €173,61;

Wil je dit unieke penthouse bezichtigingen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info.

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
82417
Koopwoning van de Week: Villa Waterranonkel 522 Waalwijk
In Landgoed Driessen gelegen penthouse met twee royale slaapkamers, twee parkeerplaatsen, ruime berging en een
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180831/koopwoning-van-de-week-villa-waterranonkel-522-waalwijk/
2018-08-31T10:03:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/08/31100119/villa-waterranonkel-522-waalwijk.1.jpg
allround makelaardij, koopwoning, woning te koop
Nieuws, Wonen