Koopwoning van de Week: Mesdaglaan 27 Sprang-Capelle

Keurig afgewerkte middenwoning met vier slaapkamers, een ruime berging en de tuin gelegen op het zonnige zuiden. Vraagprijs € 210.000,- k.k.

Als je alleen maar even naar buiten hoeft te kijken

Je bent op zoek naar je nieuwe thuis. Naar de plek waar je alles hebt om iedere dag weer moeiteloos je zorgen van je af te laten glijden. Je zoekt een lekker relaxed leven met een mooie plek in de zon. Je zoekt ook voldoende ruimte en een woning die je niet helemaal hoeft te verbouwen. Je…treft het nu, want Mesdaglaan 27 in Sprang-Capelle staat te koop. De woning heeft alles voor het fijne leven dat je jezelf gunt. Je hoeft alleen maar even door het raam naar buiten te kijken om te weten dat dit, juist dit, de woning is waar je je thuis vindt.

Petra en Ton wonen al heel lang met heel veel plezier in hun huis. Ze kochten het ooit van Petra’s moeder. “Petra heeft hier vanaf haar tweede gewoond en eigenlijk alleen ergens anders gewoond in de periode nadat we zijn getrouwd. Het zegt natuurlijk alles over dit huis dat we zijn teruggekomen. Nu gaan we toch voor een volgende stap. We willen heel graag een eigen oprit. Dat is het enige dat we hier niet hebben.” Een volgende stap dus. Zie je hoe jij die juist met dit huis ook maakt? Vast wel.

En-en in plaats van of-of

“We hebben hier tot een tijdje geleden met zijn zessen gewoond. Zonder problemen. Dat zegt natuurlijk alles over ruim ons huis eigenlijk is.” In de woonkamer heb je de ruimte om gezellig samen te zijn. Om van je gezinsleven te genieten. Op de eerste etage en de zolder heb je in totaal vier slaapkamers. Zo heb je ook een fijne eigen plek voor iedereen. Een mens heeft op gezette tijden natuurlijk ook de behoefte om zich even terug te trekken. Wellicht houd je zelfs wat plek over. Plek om te werken, voor je hobby, voor logés of wat dan ook. Het huis geeft je de mogelijkheid om te denken in en-en in plaats van in of-of.

Direct op je gemak

Thuis is het huis waar je je direct op je gemak voelt. Je hebt wellicht geen zin om eerst heel veel te klussen. Dat is geen enkel probleem, want de woning is keurig onderhouden. “Wat we zelf kunnen doen, doen we zelf. De rest hebben we altijd laten uitvoeren door professionals. Zo was en is alles netjes en hoeven we ons nooit zorgen te maken over het onderhoud van ons huis.” Dat geldt nu dus ook voor jou. Misschien wil je de sfeer wat aanpassen aan je eigen smaak. Dan koop je wat kwasten en verf en bel je wat vrienden of familieleden. Veel gekker hoef je het niet te maken. Daarna zet je je meubels en andere spullen binnen en heb je direct de plek die je hoopte te vinden. Zonder veel moeite.

Je vingers aflikken

Over de hoeveelheid ruimte en de afwerking hoef je je dus geen zorgen te maken. Wat de locatie betreft, val je ook met je neus in de boter. Neem het zicht over straat. Dat is om je vingers bij af te likken. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel zitten en neem eens de tijd om door het raam te soezen. Dan zie je….groen. Heel veel groen. Je ziet ook dat niemand terugkijkt. Zo weet je dat je lekker kunt doen en laten wat je wilt in je huis. Hetzelfde geldt voor de tuin op het zuiden. “We hebben een doek gespannen om meer schaduw te hebben. Een luxeprobleem natuurlijk. Je kunt hier echt fijn zitten, want directe achterburen hebben we niet.” Zo heb je ook buiten het thuis waar je echt tot rust komt. Waar je de tijd hebt voor je gezin zonder je zorgen te maken over zaken die er niet toe doen.

Alles gevonden wat je zocht

Mesdaglaan 27 in Sprang-Capelle staat nu te koop en de vraagprijs is 210.000 Euro. Voor dat bedrag koop je veel meer dan zomaar een tussenwoning uit 1972. Je koopt vooral een echt thuis. De plek waar je de ruimte hebt om je gang te gaan en het gevoel van vrijheid die zorgt voor een rustig en relaxed leven in een fijne buurt. Ga vooral eens kijken. Laat je rondleiden, ga even rustig zitten aan de eettafel en je kunt niet anders dan tot de conclusie komen dat dit de woning is waar je op hoopte. Dat je alles hebt gevonden wat je zocht.

Enkele pluspunten van de woning:

– De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Beschikking over vier slaapkamers;
– Tweede verdieping is voorzien van een voorzolder en een slaapkamer;
– De keuken is v.v. een close-in boiler, het water in de badkamer komt vanuit de Cv-ketel (bj. 2012);
– De tuin is op het zuiden gelegen;
– Het dak van de berging is begin juli 2018 vervangen;

Wil je deze woning prachtige bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info.

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
82099
Koopwoning van de Week: Mesdaglaan 27 Sprang-Capelle
Keurig afgewerkte middenwoning met vier slaapkamers, een ruime berging en de tuin gelegen op het
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180822/koopwoning-van-de-week-mesdaglaan-27-sprang-capelle/
2018-08-22T10:16:48+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/08/22101512/tussenwoning-mesdaglaan-27-sprang-capelle.1.jpg
Nieuws, Wonen