Koopwoning van de Week: Frieslandstraat 4 Waalwijk

Verrassend royale en moderne twee-onder-één-kapwoning met vier slaapkamers, garage en een diepe tuin op het zonnige zuiden. Vraagprijs € 459.000,- k.k.

De vakantie die nooit meer hoeft te eindigen!

Je nieuwe huis moet de plek zijn waar je je zorgen iedere dag weer van je af laat glijden. Je nieuwe huis geeft je de ruimte om geen concessies te hoeven doen en de sfeer waarin je je direct op je plek voelt. Je nieuwe huis moet dus vooral je thuis zijn. Met dit alles in je achterhoofd, kan het niet anders dan erg goed nieuws zijn dat Frieslandstraat 4 in Waalwijk nu te koop staat. De twee-onder-een-kapwoning heeft alles om de plek te zijn waar je je zo vrij voelt, dat het lijkt alsof je voor altijd vakantie hebt.

Marleen en Egbert hebben het nog steeds naar hun zin in het huis waar ze zo goed als niets hetzelfde hebben gelaten. “We zitten hier nog steeds erg goed. We hebben nog nooit zo lang in hetzelfde huis gewoond. Dat zegt natuurlijk meer dan genoeg. Toch zijn we nu klaar voor een volgende stap. Voor een nieuw avontuur.” Met die wens komt deze woning dus vrij. Wellicht vrij voor jou, want het kan je onmogelijk enige moeite kosten om te zien hoe juist dit huis alles heeft voor het leven dat jij voor jezelf ziet.

Als op je beste vakantie

Het kan niet anders dan je direct opvallen: de entree. Misschien valt je mond wel een klein beetje open als je er omhoog kijkt. Zo kom je echt ergens binnen en is de toon gezet voor de rest van het huis. Die rest ademt een familiaire en warme sfeer uit. Alsof je er al eens eerder bent geweest en eigenlijk ook helemaal niet meer weg wilt. De afwerking is bovendien om door een ringetje te halen. “Toen we hier kwamen wonen, hebben we van de vloer tot en met de plafonds alles opnieuw moeten doen. Overal, behalve op zolder. Alles is dus precies zoals wij het graag wilden en van het niveau waar wij ons prettig bij voelen.” Kijk eens aan. Dat is nog eens met je neus in de boter vallen. Je hoeft in principe helemaal niets te doen om te kunnen verhuizen. Als op je beste vakantie ooit pak je je koffer uit, leg je je kleding in de kast en kun je beginnen met genieten.

Lekker samen of even niet

Een echt fijn thuis geeft je natuurlijk ook de ruimte om lekker je gang te kunnen gaan. In deze woning heb je overal plek genoeg om met iedereen uit je gezin samen te zijn. De woonkamer, inclusief het royale eetgedeelte is groot genoeg om zelfs een grote groep gasten te vermaken. “De keuken hebben we met opzet zo ingericht, met een tafel. Dit is de plek waar we eten. Echt gezellig.” Dan heb je op de begane grond ook nog eens een ruime garage, voor je auto of juist voor de spullen die je liever buiten het zicht bewaart. Waar je beneden de plek hebt waar je geniet van gezelligheid, kun je je boven juist terugtrekken. De woning heeft drie mooie slaapkamers en een zolder waar je zo’n beetje alles mee kunt doen wat je wilt. Zo geeft de woning je dus het beste van twee werelden: lekker samen of even niet.

Meer zon dan de buren?

“Het is hier natuurlijk heel erg groen. Zeker ook met de groenstrook en het grasveld bijna direct naast ons. De straat is bovendien bijzonder rustig. We hebben wel eens gekscherend tegen elkaar gezegd dat het lijkt alsof we hier helemaal alleen wonen. Dat is natuurlijk pure luxe.” Stel je eens voor dat je hier lekker zit, in de tuin op het zuiden. Tegen het huis aan onder de luifel of achterin onder de fraaie overkapping. Dat is toch prachtig? Gezellig met je gezin, of juist met een groot gezelschap vrienden en familie. Dan weet je dat je op precies de juiste plek in Waalwijk woont. Dan lijkt het misschien zelfs een beetje alsof de zon net wat vaker in jouw tuin schijnt dan in die van een ander. Dan is die oprit waar je wel vier auto’s op kwijt kunt misschien zelfs bijna overdreven…

Die ene conclusie

459.000 Euro. Dat is vraagprijs voor je permanente vakantie in Frieslandstraat 4 in Waalwijk. Voor een verblijf in het paradijs en de woning waar je echt alles hebt voor een lekker en zorgeloos leven. Ga gewoon eens kijken. Bezichtig de woning, ga her en der even zitten en laat alles even bezinken. Laat de ruimte, de gezellige indeling, de fraaie afwerking en de rust op je inwerken en je kunt bijna niet anders dan concluderen dat dit het is. Dat je kunt stoppen met zoeken omdat je hier je ultieme thuis hebt gevonden.

Enkele pluspunten van deze woning:

– Gelegen nabij de Loonse en Drunense Duinen;
– De begane grond is voorzien van vloerverwarming;
– Grotendeels in 2006 (goed en modern) verbouwd;
– Achtertuin van 10x21m gelegen op het zonnige zuiden met een achterom via de garage;
– Goed onderhouden Cv-ketel uit 2011;
– Algeheel onderhoud is perfect;
– Ruime oprit voor circa 4 auto’s;
– Voorzien van een inpandige garage;
– Oplevering in overleg, langere tijd is eventueel bespreekbaar;

Wil je deze woning prachtige bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info.

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
81953
Koopwoning van de Week: Frieslandstraat 4 Waalwijk
Verrassend royale en moderne twee-onder-één-kapwoning met vier slaapkamers, garage en een diepe tuin op het
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180816/koopwoning-van-de-week-frieslandstraat-4-waalwijk/
2018-08-16T11:47:20+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/08/16112008/frieslandstraat-4-waalwijk.1.jpg
Nieuws, Wonen