Koopwoning van de Week: Orteliuslaan 3 Waalwijk

Goed onderhouden tussenwoning met vrij uitzicht en drie slaapkamers, ruime stenen berging en een privacy volle achtertuin. Vraagprijs € 187.500,- k.k.

Je zoekt een nieuw huis. Sterker: je hoopt een nieuw thuis te vinden. De plek waar je alles hebt voor een lekker leven. Waar je trots je vrienden en ontvangt en iedere dag weer weet dat je op een bijzondere plek woont. Orteliuslaan 3 in Waalwijk staat nu te koop. Dat is mooi nieuws, want laat dát nu net het huis zijn waar je al die dingen vindt. En zelfs een beetje meer.

“Mijn ouders wonen al 57 jaar in het huis. Ik ben hier geboren en opgegroeid en het is altijd een heel erg fijn thuis voor ons geweest. Toch gaan we het nu verkopen. Mijn ouders gaan nu weg. Dat maakt dat het tijd is voor nieuwe bewoners.” Zie je je kans? Ongetwijfeld. De kans op een fijne huis op een erg mooie locatie. De kans waarvan je later spijt krijgt als je hem niet oppakt.

Een plek voor jezelf

De woning heeft drie slaapkamers en een zolder waar je nog alle kanten mee op kunt. Bedenk je eens wat je allemaal met de ruimte kunt doen als je besluit te investeren in een dakkapel. Je hebt in ieder geval weinig tot geen inbeeldingsvermogen nodig om te zien dat je dan ineens heel veel huis hebt. Dan heb je een lekkere eigen plek voor iedereen, omdat ieder mens wel een behoefte heeft aan wat privacy. Dan heb je wellicht ook een fijne plek om thuis te werken. Of voor je hobby, om gasten te laten slapen of wat dan ook. Vier kamers geven je de luxe van het kunnen maken van keuzes.

Een plek voor samen

De woonkamer en de keuken geven je juist een fijne plek om samen te zijn. Ook hier kun je, met een relatief eenvoudige ingreep, nog een heleboel voor elkaar krijgen. Beeld je tijdens de bezichtiging eens in dat de muur tussen de keuken en de woonkamer weg is. Zie je voor je hoe gezellig het dan wordt? Als je er tijdens het koken gewoon nog steeds bij hoort? Alles in de woning is keurig onderhouden, maar wellicht wil je het toch aanpassen aan jouw eigen wensen en eisen. Aan jouw eigen smaak. Dan steek je de handen even uit de mouwen. Dat kost tijd, energie en geld, maar daar krijg je heel veel voor terug. Bewezen meer dan een halve eeuw woonplezier, bijvoorbeeld.

Privacy en groen

Iedereen die in dit stukje Besoyen woont, zal je vertellen dat je het eigenlijk nergens beter treft. De straat is heerlijk rustig en mooi groen. “Vroeger was het speelveld nog gewoon een weiland. Nu is het natuurlijk een geweldige plek om kinderen te laten spelen. Ze hebben de ruimte en het is lekker veilig.” Je woont heel erg vrij. Aan de achterzijde kan niemand naar binnen kijken en hetzelfde geldt voor de voorkant van het huis. Zo kun je lekker doen en laten wat je wilt. In je tuin op het oosten heb je als bonus nog een fraaie gemetselde en geïsoleerde schuur. Al die vrijheid en al dat groen heb je bovendien op een locatie die overal dichtbij is. Dichtbij de supermarkt, bij het centrum en de A59, om eens wat voorbeelden te noemen. Zo heb je het beste van twee werelden.

De koning te rijk

Orteliuslaan 3 in Waalwijk staat te koop. Het is het huis waar je je heerlijk vrij voelt en lekker je gang kunt gaan. Het is het huis waar je zelf nog al jouw ideeën over gezelligheid in kwijt kunt. Ga gewoon eens kijken. De afspraak voor een bezichtiging maak je heel eenvoudig en een ronde door de woning uit 1961 laat je zien dat je hier juist dat vindt wat je zocht: de wetenschap dat je thuis bent. Thuis op de plek waar je je de koning te rijk voelt.

Enkele pluspunten van deze woning:

– Gelegen in een gewilde buurt en aan een grasveld met vrij uitzicht;
– De woning is voorzien van dubbelglas, behalve de wc, badkamer en kleine slaapkamer;
– Keuken en alle kozijnen(behoudens kleine slaapkamer) zijn in ca. 2000 vernieuwd;
– Cv-ketel uit 2008;
– Schilderwerk aan de buitenzijde is in 2018 uitgevoerd;
– In 2001 zijn de dakpannen vernieuwd;
– Voordeur en toilet zijn in ca. 2011 vernieuwd;
– Ruime stenen en verwarmde schuur met zolder;

Wil je deze bijzondere woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info.

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
81771
Koopwoning van de Week: Orteliuslaan 3 Waalwijk
Goed onderhouden tussenwoning met vrij uitzicht en drie slaapkamers, ruime stenen berging en een privacy
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180807/koopwoning-van-de-week-orteliuslaan-3-waalwijk-2/
2018-08-07T09:36:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/05/31171504/orteliuslaan-3-waalwijk-1.jpg
Nieuws, Wonen