Koopwoning van de week: Doctor Kuyperlaan 18 Waalwijk

Je nieuwe huis zoeken is hopen dat je dat ene pareltje treft. Dat je, binnen de grenzen van jouw budget, dat ene huis vindt waar je alles hebt om er echt je thuis van te maken. Je zoekt dus een gelukje. Dat is precies wat je nu vindt, want Dr. Kuyperlaan 18 in Waalwijk staat te koop. Vraagprijs € 240.000,- k.k.

OPEN HUIS! woensdag 1 augustus tussen 16.30 en 17.30 ben je van harte welkom om deze woning zonder afspraak te komen bekijken.

De woning heeft alles om er decennia lang een lekker leven te leiden. Het heeft de ruimte die je bijna keuzestress zou geven en het staat op een plek die je de privacy geeft om te doen en laten wat je wilt.

Ben en Petra wonen nu 25 jaar in hun huis. “En we wonen hier nog steeds heel erg fijn. De buurt is lekker rustig en ons huis is natuurlijk geweldig ruim. Dat laatste is direct een waarom we toe zijn aan een nieuwe stap. De kinderen zijn of gaan de deur uit en dan is het veel te groot voor ons.” Zie je je kans? Vast wel, toch? Het kan je niet veel moeite kosten om je in te beelden hoe dit huis, juist dit huis, een keer echt geluk hebben betekent.

Meer dan je durfde dromen

Geluk hebben betekent natuurlijk dat je de ruimte hebt die je zoekt. Wat dat betreft val je hier met je neus in de boter. In de woonkamer heb je alle ruimte om gezellig samen te zijn en de keuken is zo ingericht dat je er tijdens het koken ook echt bij hoort. Het huis heeft vier slaapkamers, een badkamer waar je kunt kiezen uit een bad of een douche en een zolder met een dakkapel waar je nog van kunt maken wat je wilt. Je ziet ongetwijfeld ook de mogelijkheden van de aanbouw. Misschien zie je ineens zoveel kansen dat je er keuzestress door krijgt. Een luxeprobleem. Met dit huis is je nieuwe realiteit dat je misschien wel meer hebt dan waarop je ooit hoopte. Of durfde dromen.

Meer mogelijkheden dan ideeën

Je hebt natuurlijk een beetje inbeeldingsvermogen nodig bij zoveel huis. Bedenk je eens wat je er allemaal mee zou willen doen. Wat je misschien nog net een beetje anders zou maken. “We hebben in de loop der jaren alles wel een keer onder handen genomen. Ieder jaar pakten we wel weer iets aan om het helemaal naar onze smaak te maken.” Dat dus. Je hoeft in principe niet veel te doen om van het huis je thuis te maken. Maar ga tijdens de bezichtiging eens rustig zitten op een aantal plekken en laat dan je fantasie gaan… Misschien zie je dan wel openslaande deuren naar de tuin. Of zie je hoe je aan huis kunt werken met de aanbouw. Misschien pas je alleen de sfeer een beetje aan je eigen smaak aan met wat nieuwe kleuren. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Onderaan de streep is dit de hoekwoning waar je misschien wel meer mogelijkheden dan ideeën hebt.

Echt thuis zijn

De hoekwoning uit 1960 heeft een ruime voortuin. “De tuin is van de gemeente, op de eerste twee rijen tegels vanuit de woning na. We mogen de tuin gebruiken voor 11 Euro per jaar. Wij vinden het helemaal prima zo.” Nog wat extra’s dus! Tel daar nog bij dat je zowel aan de voor- als de achterkant van het huis geen directe inkijk hebt en je weet dat je lekker vrij woont. Dan weet je ook dat je in je tuin op het zuiden alle privacy hebt om te doen en laten wat je wilt. Bedenk je dan dat je ook nog een garage bij het huis hebt en een schuur met een lichtstraat en je weet dat je hier alles hebt om echt thuis te zijn.

Alles gevonden

Dr. Kuyperlaan 18 in Waalwijk staat te koop. Voor 240.000 Euro is het jouw nieuwe huis. Sterker nog: voor dat bedrag koop je een geweldig nieuw thuis. De plek met de vrijheid om lekker je gang te kunnen gaan en de ruimte om alles te doen waarvan je ooit droomde. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat deze hoekwoning de plek is waar je alles hebt voor een lekker leven. Dat je niet meer verder hoeft te zoeken omdat je in één keer alles hebt gevonden.

Algemeen:

– Gelegen in een kindvriendelijke en courante wijk;
– Ruime, via de entree te bereiken, zij-aanbouw welke ideaal voor een beroep aan huis;
– Vier slaapkamers en een ruime zolder met dakkapel
– De tuin is op het zonnige zuiden gelegen;
– Moderne keuken;
– Via de tuin is de garagebox en de ruime berging te bereiken.
– De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing;
– Aanvaarding in onderling overleg;

Wil je deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info!

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]

gallery
81680
Koopwoning van de week: Doctor Kuyperlaan 18 Waalwijk
Je nieuwe huis zoeken is hopen dat je dat ene pareltje treft. Dat je, binnen
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180801/koopwoning-van-de-week-doctor-kuyperlaan-18-waalwijk/
2018-08-01T09:33:54+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/08/01092811/1.jpg
allround makelaardij, koopwoning, Waalwijk
Nieuws, Wonen