Koopwoning van de Week: Koetshuislaan 815 Waalwijk

Perfect afgewerkt en licht appartement in Landgoed Driessen met een royale slaapkamer en een eigen inpandige parkeerplaats. Vraagprijs € 169.500,- k.k.

Alles voor een heel erg fijn leven

Misschien ben je op zoek naar je eerste eigen woning, of naar een nieuw begin op een mooie plek. Je wilt natuurlijk niet zomaar met alles genoegen nemen. Je hebt voldoende ruimte nodig en wilt direct het gevoel hebben dat je thuis bent. Je wilt graag wonen in een fijne wijk, met veel natuur en in een omgeving waar een ongedwongen sfeer heerst. Alles valt op zijn plek, nu Koetshuislaan 815 in Waalwijk te koop staat.

Ralph kocht het appartement drie jaar geleden en sinds anderhalf jaar woont hij hier samen met Lisanne. “Het is een erg fijn appartement en wonen hier met veel plezier. We zijn op een punt gekomen dat we klaar zijn voor de volgende fase in ons leven, klaar voor de volgende stap”.

Lekker veel ruimte

De woonkamer biedt je veel mogelijkheden. De ruimte is mooi vierkant, waardoor je niet vast zit aan een vaste opstelling van je meubels. In de moderne keuken, met groot werkblad en gezellig barretje kun je je lekker uitleven. Ga je een deur verder dan kom je bij de slaapkamer. Royaal van formaat en voorzien van talloze mogelijkheden. De één heeft van de ruimte twee kamers gemaakt, anderen gebruiken het achterste deel van de slaapkamer als balkon. Dan zetten ze de hoge deuren open en lezen ze er lekker een boek. Heerlijk!”

Het gemakkelijke leven

Je zoekt een appartement waar je je meteen thuis voelt. Al dat klussen is niks voor jou, een nieuwe woning kopen is al een klus op zich. Gelukkig kun je hier zonder enige moeite naartoe verhuizen. Alles ziet er keurig uit. Met veel strakke, basic kleuren kun je zelf de sfeer eenvoudig aanpassen als je dat wilt. Zo heb je direct het thuis met het gemakkelijke leven. Een badkamer met een lekker ligbad waar je heerlijk kunt relaxen en de beste plek in de parkeergarage. Het hele appartement heeft vloerverwarming en een aparte berging en washok, die je voldoende ruimte geeft om spullen op te bergen. Ogenschijnlijk kleine dingen die het leven nét wat aangenamer maken.

Zon en rust op een ideale locatie

“Het is heerlijk rustig in het gebouw, waar allerlei verschillende mensen samen wonen. Dat gaat allemaal erg harmonieus. We maken zelfs periodiek de parkeergarage en fietsenkelder samen schoon, om alles netjes te houden.” Tel daarbij op dat de zon je iedere ochtend verblijdt door de hoge ramen en je gewoon heerlijk vrij woont en je weet dat je het hebt getroffen Ook qua locatie zit je hier perfect. Sporten, supermarkt, school en de uitvalswegen heb je allemaal binnen handbereik. Wil je er even op uit? Binnen vijf minuten sta je middenin de natuur.

Dit is het

Koetshuislaan 815 in Waalwijk staat te koop voor € 169.500,-. Hiervoor koop je een fijn thuis, waar je je direct op je plek voelt. Ga vooral eens kijken. Zet tijdens de bezichtiging een stoel bij de openslaande deuren in de slaapkamer en laat alles eens goed op je inwerken. Dit is het.

Enkele pluspunten van deze woning:

– Op goed bereikbare locatie nabij snelwegen, supermarkt en scholen;
– Gehele woning is voorzien van vloerverwarming;
– Voorzien van een parkeerplaats in de garage;
– Luxe keuken voorzien van een bar;
– Mogelijkheid tot creëren van twee slaapkamers;
– Kerngezonde VVE, maandelijkse kosten bedragen €73,66 per maand;

Wil je deze bijzondere woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info.

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
waalwijk[email protected]

gallery
81240
Koopwoning van de Week: Koetshuislaan 815 Waalwijk
Perfect afgewerkt en licht appartement in Landgoed Driessen met een royale slaapkamer en een eigen
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20180710/koopwoning-van-de-week-koetshuislaan-815-waalwijk/
2018-07-10T20:33:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/07/10201531/appartement-in-landgoed-driessen-waalwijk.19.jpg
Nieuws, Wonen