Koopwoning van de week: Vondelstraat 19 Waalwijk

Ruime tussenwoning met maar liefst vijf slaapkamers, losse garage, berging en een diepe tuin op het oosten. Vraagprijs € 214.500,-k.k. De vraagprijs is exclusief de garage. Deze is eventueel los te koop voor € 22.500,- k.k.

KIJKUUR/OPENHUIS: WOENSDAG 6 DECEMBER TUSSEN 16:00 EN 17:00 UUR BEN JE VAN HARTE WELKOM VOOR EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING.

Iedere dag opnieuw verrast

Thuis is de plek waar je je op je plek voelt. Waar je weet wat je hebt en je je nergens zorgen over hoeft te maken. Tegelijkertijd moet je nieuwe thuis ook het vermogen hebben om je steeds weer een beetje te verrassen. Zo houd je je leven spannend. Vondelstraat 19 in Waalwijk staat nu te koop en dat mag nieuws heten. De woning uit 1962 is namelijk de ideale combinatie tussen vertrouwd en verrassend. Het huis heeft alles om jou lekker je gang te laten gaan.

Brigitte en Maarten wonen al 21 jaar in hun huis. Hun kinderen zijn inmiddels uitgevlogen en het stel is klaar voor een volgende stap. “We hebben de luxe dat ons huis eigenlijk veel te groot voor ons is geworden. Het is hier nog net zo fijn als op de eerste dag dat we hier woonden, maar toch wordt het tijd voor een nieuw avontuur. Een nieuw avontuur in een woning die beter bij onze huidige behoeftes past.” Kijk eens aan. Jij ziet inmiddels vast je kans schoon. Je kans op de woning waar je bewezen alles hebt om er een paar decennia lang gelukkig te zijn.

Niets minder dan royaal

Het mooiste thuis is het thuis dat je verrast. Iedere dag opnieuw weer een beetje. Dat houdt je relatie met je huis spannend. In deze woning heb je wat dat betreft niets te klagen. Neem alleen al de binnenkomst in de woonkamer. Zoveel ruimte en zo’n lekker hoog plafond. Dat is niets minder dan royaal. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de ronde tafel zitten, met je gezicht naar de keuken. Kijk eens door de beide raampartijen en gewoon door de ruimte. Het kost je vast geen enkele moeite meer om te zien hoe je in dit huis kunt doen en laten wat je wilt. Samen of met een heel gezelschap. Bedenk je dan meteen dat de woning vijf slaapkamers heeft. Vijf! Dan heb je de luxe van en-en in plaats van of-of. Je hebt ook meteen een eigen plek voor iedereen, omdat mensen op gezette tijden ook de mogelijkheid moeten hebben om zich even terug te trekken.

Alles draait om gezelligheid

“We hebben in de loop der jaren alles in huis een keer aangepakt. Het enige dat altijd is gebleven wat het was toen wij ons huis kochten, is de open haard. Die gebruiken we nog steeds veel.” De sfeer in huis is warm en gezellig. Echt die van een huis voor een gezin. Het is een huis om in te leven, in plaats van er zomaar te wonen. Een echt thuis. De open haard, maar bijvoorbeeld ook de open keuken, zorgen dat alles in het huis draait om gezelligheid. Om samen zijn.

Buiten lekker je gang gaan

Over verrassingen gesproken. De tuin op het oosten heeft ook wat voor je in petto. “We zijn echte buitenmensen. Zeker in de zomermaanden zitten we het liefst zoveel mogelijk in de tuin en daar hebben we het buiten dan ook op ingericht.” Daar is geen woord van overdreven. Op twee verschillende plaatsen in de tuin heb je een overkapping die je alles geeft om er met een flink gezelschap te zitten. Gewoon lekker relaxed. Met de privacy die je nodig hebt om je gang te kunnen gaan. Aan de voorkant van de woning heb je trouwens ook geen inkijk. Wel een groot speelveld waar alle kinderen uit de buurt een mooie plek hebben om zich veilig uit te leven en elkaar te ontmoeten.

Het thuis waarvan je droomde

Vondelstraat 19 in Waalwijk staat nu te koop voor 214.500 Euro. Dat is natuurlijk geen geld als je je bedenkt hoe ruim het is en hoe snel je je er thuis voelt. Geen geld ook als je het gevoel van vrijheid in je achterhoofd houdt. Ga gewoon eens kijken. Je kunt je alleen echt laten verrassen als je de woning zelf ziet. De bezichtiging vertelt je direct dat dit de woning is waar je het thuis van maakt waar je altijd van droomde. De plek waar je iedere dag graag bent en waar je je bezoek vol trots ontvangt.

Algemeen

– Gelegen aan een speelveldje;
– Woning beschikt over kunststofkozijnen op de verdieping(2015);
– Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en badkamer;
– Garage van 6x3m met oprit (parkeerplaats) en v.v. zolder;
– Woonkamer is voorzien van vloerverwarming;
– Goed geïsoleerde woning met o.a. dubbelglas, vloerisolatie, muurisolatie (spouw 2016) en gedeeltelijke dakisolatie;
– Schilderwerk is in 2017 uitgevoerd en de dakpannen zijn vervangen in 2016;
– Woning is v.v. (gedeeltelijk elektrische) rolluiken (gehele bovenverdieping + zolder en voorzijde van de begane grond);
– Diepe achtertuin van 14×6,5m gelegen op het oosten;

Wilt u deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Wout Mahieu 0416-666696.

KLIK HIER voor meer info.

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
0416-666 696
[email protected]
gallery
70746
Koopwoning van de week: Vondelstraat 19 Waalwijk
Ruime tussenwoning met maar liefst vijf slaapkamers, losse garage, berging en een diepe tuin op
https://waalwijk.nieuws.nl/wonen/20171205/koopwoning-van-de-week-vondelstraat-19-waalwijk/
2017-12-05T15:20:04+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2017/12/05151808/vondelstraat-19-waalwijk.1.jpg
Nieuws, Wonen