Koopwoning van de week: Cesar Francklaan 75 Waalwijk

Nette verbouwde en uitgebouwde tussenwoning met een berging, vier slaapkamers en een privacy volle tuin op het zonnige zuiden. Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Als je niet meer verder hoeft te zoeken

Je bent op zoek. Op zoek naar die ene plek die je met volle overtuiging je thuis noemt. Waar je iedere dag graag bent en trots je bezoek ontvangt. Dat is natuurlijk nogal wat, maar waarom zou je met minder genoegen nemen. César Francklaan 75 in Waalwijk staat nu te koop. Het einde van je zoektocht, omdat je er alles vindt om heel lang en erg gelukkig mee te zijn.

De huidige eigenaars zijn toe aan een volgende stap. Aan een nog wat ruimer huis. “Het is hier nog steeds heel erg fijn wonen, maar we willen graag nog een extra slaapkamer hebben.” Die kun je hier niet meer maken. Wellicht heb jij die ook helemaal niet nodig. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe juist dit huis de kans is waar je op zat te wachten.

Een plek voor iedereen

Drie slaapkamers en een fraaie kamer op zolder geven je een mooie eigen ruimte voor iedereen. De zolderkamer kun je eigenlijk voor van alles gebruiken. Je hebt er bovendien nog veel plek voor de spullen die je liever buiten het zicht bewaart. In de woonkamer heb je juist de ruimte om fijn samen te zijn. De woonkamer is lekker licht en je kunt hem op verschillende manieren inrichten. In de keuken heb je aan twee zijden een werkblad, waardoor je er de ruimte hebt om een echt feestmaal te bereiden. Als mooie bonus zit er achter de keuken nog een bijkeuken.

In een handomdraai passend

Wellicht heb je niet veel zin om te klussen in je nieuwe woning. Dan is het mooi nieuws dat dat hier ook helemaal niet nodig is. Alles is netjes onderhouden en afgewerkt. “De badkamer is het enige waar we ooit nog wel eens iets aan zouden willen doen. Alles werkt perfect, maar je moet altijd iets te wensen overhouden.” Inderdaad. Jij kunt er nu gewoon van maken wat je wilt. Ooit een keer, want nodig is het niet eens. Verder kom je met wat verf en kwasten al een heel eind om de sfeer naar je eigen hand te zetten. Dan heb je in een handomdraai het thuis dat helemaal bij jou past.

De juiste locatie

Bij een fijn thuis hoort uiteraard de juiste locatie. Een tuin op het zuiden, bijvoorbeeld, zonder inkijk van achterburen. Een tuin ook die eenvoudig te onderhouden is. “We hebben overal screens opgehangen om de zon buiten te kunnen houden. Op zolder hebben we zelfs rolluiken. Dat is natuurlijk gewoon pure luxe, want het betekent dat we meer dan genoeg zonlicht hebben.” De juiste locatie is natuurlijk meer dan alleen je directe omgeving. Dan is het goed om te weten dat je overal lekker dichtbij zit en toch heerlijk rustig woont in een buurt met vriendelijke mensen en veel kinderen.

Je nieuwe thuis gevonden

César Francklaan 75 in Waalwijk staat nu te koop voor 215.000 Euro. Voor dat bedrag woon je op een fraaie plek in Waalwijk, in de woning waar je alle ruimte en privacy hebt om lekker je gang te gaan. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat je er alles hebt voor een lekker leven in een buurt waar je kinderen vrij en ongedwongen opgroeien. De gang door de woning vertelt je bovendien precies datgene waar je nu op hoopt: dat je kunt stoppen met zoeken omdat je je nieuwe thuis hebt gevonden.

Algemeen

– Basisschool, supermarkten en uitvalswegen in directe nabijheid;
– De woning beschikt over een vaste trap naar de tweede verdieping;
– Tweede verdieping is een slaapkamer gerealiseerd v.v. een dakkapel;
– De tuin is privacy vol én op het zuiden gelegen met een achterom;
– In 2015 is een nette schuur geplaatst;
– Luxe keuken in 2015 uitgebreid en vernieuwd;
– De woning is aan de zuidzijde voorzien van elektrisch screens;
– De woning heeft het energielabel C;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]