Koopwoning van de week: A.B. van Lieshoutlaan 93 Waalwijk

Nette tussenwoning met een dakkapel, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolderkamer. Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Goed voorbereid naar een lekker leven

Je toekomst. Daar draait het allemaal om. Daar hoort het ideale huis bij waar je heel lang mee vooruit kunt. Sterker nog: het moet heel lang echt je thuis zijn! A.B. van Lieshoutlaan 93 in Waalwijk staat te koop en dat is precies het nieuws waar je op zat te wachten. De woning heeft alles wat je nodig hebt en je maakt er zonder veel moeite echt de plek van die je past als je favoriete jas. Dan heb je dat huis in die fijne buurt, waar je lekker je gang kunt gaan.

De huidige eigenaar is meteen ook de eerste bewoner. “Ik woon hier al sinds 1991. Ik kocht het huis samen met mijn man toen het nog gebouwd moest worden. Nu woon ik hier nog steeds erg graag, maar toch wil ik op zoek gaan naar een gelijkvloerse woning, om goed voorbereid te zijn op de toekomst.” Dat wil jij ongetwijfeld ook, jezelf voorbereiden op je toekomst. Dan val je nu met je neus in de boter, want deze woning geeft je alle kans om dat te doen. Om de plek te vinden die garant staat voor een lekker leven.

Ruimte voor alles en iedereen

Vier slaapkamers geven je natuurlijk een plek voor iedereen. Die op de zolder met vaste trap is bovendien verrassend ruim en fraai, door de dakkapel. Zo heb je allemaal een lekkere plek om je even terug te trekken, omdat een mens op gezette tijden nu eenmaal wat behoefte aan privacy heeft. Ook beneden kun je alle kanten op. Meerdere mensen in de straat kunnen je bovendien laten zien hoe je met een aanbouw over de volle breedte nog meer huis hebt. Dan heb je misschien wel meer dan je ooit durfde dromen. Je ziet het vast wel voor je, compleet met openslaande deuren naar de tuin. Het is al een lekker huis, maar het geeft je de mogelijkheden om er zelf nog meer van te maken.

Moeiteloos verhuizen

Als je niet zo van klussen houdt, dan ben je in deze woning letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Alles is keurig onderhouden en de afwerking is overal erg netjes. Met wat stucen en een paar blikken verf kom je al een heel eind. Dat is natuurlijk lekker, omdat een woning kopen op zich al veel werk is. Dan is het fijn om te weten dat je nieuwe thuis klaar is voor je. Dat je er met je eigen meubels en andere spullen de sfeer aan geeft die bij jou past. Natuurlijk verschillen smaken over keukens en badkamers. Maar als je even echt goed kijkt, dan zie je hoe je ook daar zonder veel tijd en geld de draai aangeeft die jij zoekt. Dan zet je daarna je spullen neer, trek je je schoenen uit, plof je neer op de bank en kun je zorgeloos beginnen te wonen.

De ideale locatie

A.B. van Lieshoutlaan is een fijn stukje Besoyen. Een rustige straat in een fijne buurt. “De buren zijn echt heel erg aardig en veel verkeer is er hier niet. Onze kinderen zijn hier erg fijn opgegroeid, want er is plek genoeg om te spelen. Wat ook prettig is, is dat het toch overal dichtbij is. De supermarkt is niet ver en op de fiets ben je in vijf minuten in de stad. Bovendien is de basisschool vlakbij.” Ideaal dus. En ben je liever gewoon thuis? Dan ga je lekker in de fraai onderhouden tuin zitten, met altijd een plekje in de zon en meer dan voldoende privacy. Zo heb je ook buiten het gevoel dat je echt thuis bent.

Thuis. Nu en in de toekomst.

189.000 Euro. Dat is de vraagprijs van A.B. van Lieshoutlaan 93 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je heel veel huis én de mogelijkheden voor nog meer. Ga gewoon eens kijken. De afspraak voor een bezichtiging is zo gemaakt. De bezichtiging die je laat zien dat verder zoeken eigenlijk geen zin meer heeft omdat je alles hebt gevonden. Laat je fantasie vooral de vrije loop tijdens de rondgang. Dan zie je dat je thuis bent. Nu en in de toekomst.

Algemeen:

– Basisschool, supermarkten en uitvalswegen in directe nabijheid;
– Beschikt over een dakkapel op de 2e verdieping;
– Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer en toilet;
– Privacy volle op het oosten gelegen achtertuin (5,5x9m) met een achterom;
– De woning heeft het energielabel C;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]