Koopwoning van de week: Sint Crispijnstraat 110 Waalwijk

Perfect afgewerkte en sfeervolle middenwoning met drie slaapkamers een patio en een dakterras. Vraagprijs € 162.500,- k.k.

Omdat geluk ook nu nog heel gewoon is

Stel: je bent op zoek naar je eerste huis. Of misschien zelfs naar een nieuw begin. Dan wil je gewoon dat het allemaal goed is. Dat je zonder veel moeite een lekker thuis hebt op een mooie plek. Sint Crispijnstraat 110 in Waalwijk staat nu te koop en dat mag met recht nieuws heten. De woning uit 1921 heeft het uiterlijk van ‘De tijd waarin geluk nog heel gewoon was’ en het comfort van nu. De ideale combinatie die je alles geeft wat je zoekt.

De huidige eigenaar heeft zijn huis zeven jaar geleden gekocht en woont er inmiddels samen met zijn vriendin en hun zoon. “Het is eigenlijk nog helemaal prima, maar toch willen we graag op zoek naar nog wat meer ruimte. Zelfs met zijn drieën kunnen we nog onze gang gaan en alles is helemaal af. En toch… We zijn gewoon klaar voor een volgende stap.” Zo hoort het ook. Nadenken over stappen is voor iedereen goed. Jij ziet ongetwijfeld ook een mooie kans. De kans om van juist dit huis het thuis te maken dat je zocht.

Echt thuiskomen

Je hebt natuurlijk wat ruimte nodig. Die heb je met drie slaapkamers. Een eigen plek voor iedereen, voor de privacy die je soms gewoon even nodig hebt. In de woonkamer zit je gezellig samen en in de zomer maak je de ruimte nog wat groter door de deuren naar de tuin open te slaan. Alles wat je nodig hebt dus om iedere dag het gevoel te hebben dat je echt thuiskomt.

Gewoon beginnen met wonen

“In 2010 heb ik het huis gekocht en toen ben ik eerst dertien maanden bezig geweest met verbouwen. Ik heb alles aangepakt en dat was toen nodig ook. Het is toch een huis van voor de tweede wereldoorlog. Het voordeel is dat we ons nu helemaal nergens meer zorgen over hoeven te maken omdat alles eigenlijk nieuw is.” Kijk eens aan. Als het niet al een interessant huis was, dan is het dat nu helemaal. Als iemand anders al het werk al voor je heeft gedaan, dan kun je je meubels en andere spullen binnenzetten en gewoon beginnen met wonen. De afwerking is keurig netjes, met oog voor detail. Zo heb je een nieuw huis met her en der de herinnering aan vroeger. Neem de terrazzo vloer in de keuken of de fraaie afwerking van de trap. Ze geven je de ideale combinatie tussen toen en nu.

Ideale plek

Je gunt jezelf een fijne plek om te wonen. Je hebt vast geen enkele moeite nodig om te zien hoe dit huis je nieuwe thuis kan zijn. Het staat ook nog eens op een ideale plek, in een straat zonder veel verkeer en met altijd een plek om te parkeren. “De mensen zijn hier ook erg sociaal. Als we de deur per ongeluk eens open laten staan, dan komt er altijd wel iemand langs om ons dat te laten weten. De juiste hoeveelheid sociale controle dus, zonder dat het opdringerig wordt.”

Dat is natuurlijk prettig. Misschien nog wel mooier, is dat je ook op een steenworp afstand van het centrum woont. Je kunt overal naartoe lopen. Zo heb je echt alles bij de hand.

Geluk is ook nu nog heel gewoon

Sint Crispijnstraat 110 in Waalwijk staat te koop voor 162.500 Euro. Voor dat bedrag koop je meer dan zomaar een huis. Het is een lekker thuis op een perfecte plek. Met het gevoel van vervlogen tijden en het gemak van 2017. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging laat je zien waarom juist dit huis de plek is die je moeiteloos je thuis noemt. Waar je je direct op je plek voelt en direct merkt dat geluk ook nu nog heel gewoon is.

Aanvaarding in overleg.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen,

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]