Koopwoning van de week: Hoogeinde 24 Waalwijk

Perfect afgewerkte en sfeervolle vrijstaande woning met een diepe op het zuiden gesitueerde tuin, een berging en een praktijkruimte. Vraagprijs € 227.500,- k.k.

WOENSDAG 8 MAART IS HET OPEN HUIS TUSSEN 16:30 – 18.00 UUR EN BENT U VAN HARTE WELKOM.

Echt thuiskomen. Iedere dag weer

Je huis binnenstappen moet echt thuiskomen zijn. Iedere dag weer. Het moet de plek zijn waar je lekker je gang kunt gaan en waar gezelligheid een vanzelfsprekendheid is. Hoogeinde 24 in Waalwijk staat nu te koop. Dat is bijzonder goed nieuws als je op zoek bent naar de woning waar je iedere dag naar uitkijkt om naartoe te gaan. Het vrijstaande huis uit 1904 heeft alles: geschiedenis, een perfecte afwerking en een warme sfeer. Combineer dat alles met het feit dat het in een bijzonder fraaie straat staat en je weet dat het een kans uit duizenden is om iedere dag echt thuis te kunnen komen.

Mandy en Bas wonen 15 jaar in hun huis. Ze willen nu graag een volgende stap maken. “We hebben het hele huis zelf opgeknapt, waardoor het helemaal is geworden zoals we ooit hoopten. Nu willen we eens om ons heen gaan kijken. Hoe mooi en fijn het hier ook is. We willen van alles graag nog een beetje meer.” Zie je je kans? Vast wel. Het kan je onmogelijk veel moeite kosten om te zien hoe ook jij hier heel lang een fijn leven hebt. Hoe je er lekker vrij woont, van alle gemakken bent voorzien en een huis hebt op een mooie plek.

Een eigen plek voor iedereen

Thuiskomen doe je natuurlijk het liefst in een woning waar je genoeg ruimte hebt. De woonkamer en de fraai afgewerkte keuken zorgen dat je je vrij kunt bewegen. Je hebt er een plek voor alles. “Het is echt lekker om ’s avonds met een wijntje op de bank te zitten en lekker een beetje door de ramen over straat te kijken.” De kachel maakt de sfeer helemaal af. De woonkamer is de plek waar je lekker samen zit. Boven heb je met drie slaapkamers een eigen plek voor iedereen, omdat een mens zich soms ook even moet kunnen terugtrekken.

Niets meer doen

“We hebben de afgelopen vijftien jaar alles wel een keer onder handen genomen in huis. Zeker toen we hier kwamen wonen was dat ook hard nodig.” Het resultaat van al die inspanningen mag er wezen: de afwerking is om door een ringetje te halen. Het kan niet anders dan heel erg fijn zijn dat iemand anders alles al voor je heeft gedaan. Verhuizen is al een klus op zich. Dan is het lekker om te weten dat je niet meer hoeft te doen dan je spullen binnenzetten om gewoon een sfeervol thuis te hebben.

Alle ruimte zonder inkijk

Het huis heeft een ruime tuin op het zuiden. “We hebben een grote overkapping achter het huis gemaakt, zodat we eigenlijk altijd buiten kunnen zitten. Het is meteen ook een mooie plek voor feestjes geworden en tegelijkertijd zorgt het dat we helemaal nergens meer inkijk hebben.” Wat je er wel hebt, is een berging en een extra ruimte die nu dienst doet als massagesalon.
Ook al helemaal perfect afgewerkt, zodat je alleen nog hoeft te verdienen op welke manier jij het een bonus van je huis wilt maken. Alles bij elkaar opgeteld is de tuin precies hetzelfde als het huis. Sfeervol en erg netjes.

Wil je echt thuiskomen?

227.500 Euro. De vraagprijs voor Hoogeinde 24 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je de ideale combinatie van een huis van meer dan een eeuw oud en het comfort van nu. Je koopt de woning die je in een handomdraai je thuis noemt en waar je alles hebt om nooit meer weg te willen. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging geeft je alle redenen waarom juist dit huis de plek is waar je een fijn leven hebt. Dat het de woning is waar je echt thuis komt. Iedere dag weer. Veel plezier!

Algemeen

– Scholen, winkels en uitvalswegen in de nabije omgeving;
– De woning beschikt over drie slaapkamers;
– De woning is perfect onderhouden;
– De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming;
– De keurig aangelegde achtertuin is op het zonnige zuiden gelegen;
– De woning beschikt over een moderne badkamer met vloerverwarming en keuken met een Quooker, een vaatwasser, een combimagnetron, een inductie kookplaat en een koelkast;
– De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en veelal na geïsoleerd;
– De Cv-ketel dateert uit 2001;
– de woning beschikt over een energielabel D

Aanvaarding in overleg.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen,

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]