Koopwoning van de week: Eerste Zeine 20 Waalwijk

Volledig verbouwde en uitgebouwde twee onder een kapwoning met een garage, drie slaapkamers op een ruim perceel. Vraagprijs € 279.000,- k.k.

  • OPEN HUIS: Aanstaande zaterdag 18 februari tussen 13:00 – 14:30 uur ben je van harte welkom.

De overtreffende trap van instapklaar.

Wellicht heb je helemaal geen zin om te klussen voordat je kunt verhuizen naar je nieuwe huis. Sterker nog: misschien heb je zelfs helemaal geen zin om iets te doen en wil je gewoon meteen het thuis hebben dat je altijd zocht. Dan is het bijzonder goed nieuws dat Eerste Zeine 20 in Waalwijk nu te koop staat. De woning is zo goed en compleet afgewerkt dat het bijna zonde is om er nog iets aan te veranderen. De overtreffende trap van instapklaar, omdat het leven ook wel eens lekker makkelijk mag zijn.

Brenda en Rik wonen nu achter jaar in huis. Het is helemaal klaar en echt hun thuis, maar toch gaan ze voor een volgende stap. “Eigenlijk hebben we hier echt helemaal niets te klagen en toch willen we ergens anders naartoe. Voor een nieuw project en een nieuwe omgeving. Ondanks het feit dat ons huis nog steeds heel erg fijn is en we er zelf helemaal van hebben gemaakt wat we wilden hebben.” Zie je je kans? Vast wel. Het kan je niet veel moeite kosten om te zien hoe je hier alles hebt wat je ooit zocht.

Alle ruimte die je zoekt

Zodra je de woonkamer binnenloopt, zie je al dat je alle ruimte hebt die je zoekt. Zeker met de aanbouw. De keuken in die ruimte is niets minder dan royaal. De centrale plek achterin de woning, waar je lekker kunt koken, eten of gewoon zitten aan een grote tafel. Samen of met je bezoek. Boven heb je met drie slaapkamers een eigen plek voor iedereen. Omdat een mens af en toe ook eens de ruimte moet hebben om zich een beetje af te zonderen. “De grootste slaapkamer hebben we zelf gebouwd, op de aanbouw. In eerste instantie mocht dat niet, maar later kregen we gelukkig toch toestemming van de gemeente.”

Niets doen om alles te hebben

Niets doen. Dat klinkt best lekker, nietwaar? Een nieuw huis kopen is al spannend genoeg. Dan moet je je geen zorgen maken of je er ook echt je thuis van kunt maken. “We hebben het meeste zelf kunnen doen, waardoor het ook echt helemaal is geworden zoals we het ooit voor ogen hadden.” Nu is het af, tot in de kleinste details. De woning is een knap staaltje vakmanschap geworden en vooral heel erg gezellig gebleven. De kleuren, de materialen, de lichtinval…alles klopt. Je hoeft alleen je spullen maar uit te pakken en je verder helemaal nergens meer druk over te maken.

Het complete plaatje

Wat je niet zou verwachten als je voor het huis staat waarvan de eerste stenen al in 1925 werden gelegd, is de ruimte die je hebt in de tuin. Ondanks dat je vlak tegen het centrum aan woont, heb je een heerlijke buitenruimte. “Het is hier echt lekker. De kinderen hebben de ruimte om te spelen en we zitten lekker vrij omdat we geen achterburen hebben.” Om het allemaal nog wat mooier te maken, staat achterin de tuin nog een grote garage. Je kunt er met je auto binnenrijden via het zandpad achter de tuin. Mooie bonus: de garage heeft een eigen toilet en een eigen meterkast, zodat je ook alles hebt om een feestje te geven in je eigen tuin. Om het plaatje helemaal compleet te maken.

Je bent thuis

Eerste Zeine 20 in Waalwijk staat te koop. Het mag nieuws heten. Voor 279.000 Euro koop je niet alleen de garantie op een lekker en onbezorgd leven, maar ook het gemak van niets hoeven te doen om te kunnen verhuizen. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien wat de overtreffende trap van instapklaar is. Veel belangrijker nog is dat het je ook meteen dat ene heel erg belangrijke gevoel geeft: je bent thuis.

Algemeen:

– Op goed bereikbare locatie nabij centrum en basisschool;
– In 2008 en 2009 is alles luxe verbouwd;
– De woning is 5m x 4,5m aangebouwd in 2008;
– De woning heeft een opbouw uit 2012;
– Prachtige luxe keuken uit 2008 met o.a. inbouwspots, Quooker, ingebouwd koffiezetapparaat, Belgisch hardsteen werkblad en een extra grote oven op gas;
– Goed afgewerkte woonkamer van ca. 8 meter diep met mooie deuren en beslag;
– Beschikt over een geïsoleerde garage (2010) voorzien van toilet, roldeur, overkapping, aansluiting wasmachine en droger;
– Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, badkamer en toilet;
– De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van airco, rolluiken en nieuwe kozijnen;
– De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van nieuwe kozijnen, dakkapel, vaste kast en screens;
– Privacy volle diepe achtertuin vernieuwd in 2009 (6mx29m) met een achterom;
– De woning heeft het energielabel C;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]