Koopwoning van de week: Massenetstraat 9 Waalwijk

Zeer goed onderhouden en grotendeels verbouwde én royaal uitgebouwde half vrijstaande woning met ruime oprit met een verrassend diepe en privacy volle achtertuin op het zuiden gelegen aan het water. Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Van de ene verbazing in de andere tuimelen

Je laat je ongetwijfeld graag positief verrassen. Zeker als het gaat om een nieuwe woning. Dan kan het alleen maar goed nieuws zijn dat sommige huizen je ook blijven verrassen. Iedere keer als je binnenkomt weer. Massenetstraat 9 in Waalwijk staat nu te koop. De twee-onder-een-kapwoning heeft die verrassingen voor je. Binnen en buiten. Sterker nog: het huis heeft gewoon alles voor een lekker leven voor jou en de jouwen.

De huidige eigenaars wonen nu 23 jaar in hun huis. Ondanks het feit dat ze er alles hebben dat ze willen, gaan ze toch voor een nieuwe stap. “Soms moet je jezelf een nieuwe kans gunnen. Ons huis is nog steeds helemaal prima, maar toch vinden we het nu tijd voor iets nieuws.” Dat kan alleen maar een mooie kans zijn. Voor jou. Je hebt weinig tot geen verbeelding nodig om te zien dat juist dit huis de plek is waar je echt je thuis van kunt maken.

Verrassing 1: de woonkamer

Je hoeft de drempel van de voordeur maar over te stappen en je verbaast je al. Voor de eerste keer. Vanuit de hal kijk je door de grote glasplaat zo de woonkamer in. Een woonkamer die je niet voor mogelijk zou houden als je voor de woning staat. “Onze kleinkinderen fietsten en stepten hier zelfs binnen toen ze nog wat kleiner waren.” Waarom ook niet? De ruimte is er groot genoeg voor. Je hebt er plek voor een luxueuze zithoek en een grote eettafel en dan houd je nog meer dan voldoende bewegingsruimte over. Op de bovenverdiepingen heb je over ruimte ook niet te klagen. De drie slaapkamers geven je al veel en daar bovenop heb je nog een zolder met vaste trap die je voor werkelijk alles zou kunnen gebruiken. Om te slapen, te werken, te spelen, voor je hobby of wat dan ook. Ruimte hebben is keuzes kunnen maken.

Sfeervol en goed onderhouden

Ruimte en sfeer kunnen ook prima samengaan. De glazen haard in de woonkamer bepaalt een belangrijk deel van de sfeer. Hij staat middenin de kamer, waardoor je overal warmte en gezelligheid hebt. Alles is keurig netjes en redelijk neutraal afgewerkt. Zo geef je in een handomdraai je eigen draai aan de sfeer. “We hebben in de loop der jaren heel veel aangepakt in huis. Als je de frontjes van de keukenkastjes een nieuwe kleur geeft, dan heb je meteen een heel ander beeld.” Een mens moet iets overhouden om te doen. Als het gaat om de kleur van keukenkastjes, dan weet je dat je verder een vrij eenvoudige verhuizing tegemoet gaat.

Verrassing 2: de tuin

De woonkamer heeft een grote schuifpui naar de tuin op het zuiden. De tuin die je de tweede verrassing geeft. Ongeveer 20 meter diep en eindigend bij de gracht. “Na de geboorte van ons eerste kleinkind hebben we daar direct een hek neergezet. We hebben hier eigenlijk de hele dag zon. Het zonnescherm voor het raam is geen overbodige luxe, maar we hebben buiten natuurlijk wel een lekkere plek om te zitten.” Wat heet. De tuin heeft verschillende niveaus. Als je achterin staat en naar de overstek van het dak kijkt, kun je bijna niet anders dan je voelen alsof je op vakantie bent. Iedere dag weer. Om het helemaal compleet te maken, heeft de woning niet alleen een lekker ruime tuin waarin je zonder inkijk zit, maar ook nog een eigen oprit en garage.

Nooit meer weg

Massenetstraat 9 in Waalwijk is het ideale gezinsthuis. De plek waar je kinderen zelfs binnen de ruimte hebben om te fietsen en te rennen en waar je zelf met een groot gezelschap lekker kunt zitten en genieten van de mooie momenten in het leven. Voor 362.500 Euro is het jouw nieuwe thuis, in een rustige buurt en met iedere dag weer die verrassing. Ga gewoon eens kijken. Die ene bezichtiging laat je zien dat je hier alles hebt wat je wilt. Neem voor de zekerheid schone kleren en een tandenborstel mee, want wellicht wil je na de rondgang helemaal niet meer weg. Veel plezier!

Algemeen:

– Gelegen op een zeer rustige straat;
– Kinderopvang, basisschool, supermarkt en uitvalswegen in directe nabijheid;
– De woning is 4 meter uitgebouwd;
– Op de begane grond ligt een prachtige eiken houtenvloer
– De woning heeft het energielabel D;
– Een echte eyecatcher is de gashaard van glas in het midden van de woonkamer;
– Aan de achterzijde van de woning is een schuifpui aangebracht;
– Speelse, diepe tuin van circa 20 meter grenzend aan een gracht;
– De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van airco;
– Nette badkamer uit 2004 voorzien van ligbad/douche, dubbele wastafel en toilet;
– Aanvaarding/overdracht is op korte termijn mogelijk en bespreekbaar;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]