Koopwoning van de week: Johann Kuhnaustraat 6 Waalwijk

Geweldig afgewerkte op een mooie locatie gelegen woning met drie slaapkamers, een zeer diepe tuin op het zuiden en een ruime garage. Vraagprijs € 235.000,- k.k.

OPEN HUIS! Zaterdag 4 februari ben je tussen 12.00 en 13.30 uur van harte welkom om deze woning zonder afspraak te komen bekijken.

Heel veel huis en nog meer thuis.

Laat je je graag positief verrassen? Vast wel. Zeker als het gaat om je nieuwe huis. Johann Kuhnaustraat 6 in Waalwijk staat nu te koop. Met een overvloed aan verrassingen. Het is de woning waar je je direct op je gemak voelt, door de gezellige indeling en ontspannen sfeer. De woning ook waar je heerlijk rustig woont en meer dan voldoende plek hebt voor alles en iedereen.

Martijn en Floortje wonen nu zeven jaar in hun huis. “Eigenlijk is het nog niet eens zo lang helemaal af. Het is echt een fijne plek geworden, waar we zelf ons thuis van hebben gemaakt. Toch willen we graag een volgende stap maken. Een stap naar van alles nog wat meer.” Dat wil jij ongetwijfeld ook. De omstandigheden zijn natuurlijk ook gunstig voor het zetten van stappen. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe juist deze woning je niet zomaar een stap, maar misschien zelfs een flinke sprong vooruit helpt.

Alle ruimte van de wereld

Als je binnenkomt, dan kun je bijna niet anders dan je verbazen over de hoeveelheid ruimte en de indeling. De trap in het midden van de kamer maakt het tot een bijzonder vertrek. “We hebben hier alle ruimte van de wereld. De kinderen kunnen zelfs rondjes om de trap rennen.” Voor de keuken geldt hetzelfde. Daar heb je plek genoeg om een maaltijd te bereiden voor een klein leger en je kunt er tijdens het koken ook gezellig gaan zitten. De grote ramen laten het allemaal nog wat ruimer lijken. Ook boven heb je plek genoeg voor iedereen. De drie slaapkamers zijn allemaal groot en in de badkamer is plek genoeg voor een douche én een flink bad.

Verhuizen een peulenschil

Heel veel huis dus. Maar misschien nog wel meer thuis. De plek waar je zonder na te denken je schoenen uit schopt zodra je binnenkomt. Waar je de boel de boel kunt laten en gewoon je gang kunt gaan. De sfeer is er naar. Je bent lekker samen doordat je nergens aparte ruimte hebt. Toch kun je je, door de trap in het midden, ook best een klein beetje afzonderen. De afwerking is om door een ringetje te halen. Alles is keurig onderhouden en ziet er eigenlijk nog gewoon nieuw uit. Verhuizen is dus een peulenschil. Je hoeft je spullen maar binnen te zetten en het is alsof je nooit ergens anders hebt gewoond.

Het complete thuis

In de ruime tuin vind je altijd wel ergens een plekje in de zon. Doordat je achterburen een eindje verderop wonen, heb je er bovendien alle privacy van de wereld en kun je doen en laten wat je wilt. De open haard aansteken, bijvoorbeeld. De fraai bekleedde schoorsteen is namelijk ook vanuit de tuin bruikbaar. Je hebt vast geen enkele fantasie nodig om te zien hoe je gezellige avonden bij het haardvuur hebt. In je eigen tuin.

Om het helemaal af te maken, heb je achterin niet alleen een ruime en keurig netjes afgewerkte bergschuur, maar ook een eigen garage. Het complete thuis dus. Ook buiten.

Zelf ervaren

235.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Johann van Kuhnaustraat 6 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je heel veel huis en nog meer thuis. Ga gewoon eens kijken. Echte gezelligheid moet je beleven en ruimte ervaar je het best als je ergens zelf bent. De bezichtiging vertelt je dat je in een klap alles hebt gevonden wat je zocht. De plek waar je je direct op je gemak voelt. Je nieuwe thuis. Met alle randvoorwaarden voor een lekker leven.

Algemeen

– Gelegen in een leuke en kindvriendelijke buurt nabij een speelveld, de Kinderboerderij, diverse scholen en het centrum;
– De cv-ketel in het woonhuis is van het bouwjaar 2014;
– De woning beschikt over drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer;
– Vloerverwarming badkamer
– De open haard binnen is weggewerkt maar kan eenvoudig weer opengemaakt worden
– Er is een kabelgoot onder de vloer naar de tussenmuur voor eventuele voorzieningen voor televisie etc.
– Er is automatische bewatering voor de tuinbakken en een sprinklerinstallatie voor het grasveld aanwezig;
– Er is een zeer ruime garage en schuur met een eigen CV ketel (1996) voor verwarming en warm water
– De woning is gedeeltelijk voorzien kunststof kozijnen
– De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden.
– De woning met energielabel C is geheel voorzien van dubbele beglazing (op de slaapkamer aan de voorzijde na).
– Aanvaarding in overleg.

 

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij Waalwijk.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]