Koopwoning van de week: Grotestraat 175C, Waalwijk

Sfeervolle twee-onder-een-kapwoning met drie slaapkamers en een verrassend ruime tuin op het westen gelegen in het centrum van Waalwijk. Vraagprijs € 157.500,- k.k.

ZATERDAG 28 JANUARI BEN JE TUSSEN 13:00 EN 14:30 UUR VAN HARTE WELKOM OM DE WONING TE BEZICHTIGEN.

Weldadige rust in het midden van alles

Soms, heel soms, kom je eens iets echt aparts tegen. Meestal als je er niet naar zoek of het misschien niet eens kunt gebruiken kom je iets bijzonders en unieks tegen, dat is Grotestraat 175 C in Waalwijk. Dat mag nieuws heten. Sterker nog: het is de kans die je niet wil missen. Het pareltje dat je een keer wel op de juiste manier tegenkomt.

Michael en Stefanie wonen elf jaar in hun huis. Ze willen graag een stap maken naar een woning met nog wat meer ruimte. “We hebben ons huis gekocht toen het in niet te beste staat verkeerde. We hebben het helemaal opgeknapt en tot ons thuis gemaakt. Dat is het nog steeds en we wonen hier ook nog heel erg fijn. Maar we hebben nu de mogelijkheid om iets nog groters te kopen. Die willen we niet laten liggen.” Kijk aan! Jij houdt vast ook niet van kansen die je laat schieten. Dit is er zo één.

Ruimte met mogelijkheden

Misschien ben je op zoek naar je eerste huis. Of naar een nieuw begin. Dan heb je in deze woning alle ruimte die je nodig hebt. De huidige bewoners wonen er met hun twee kinderen. Dat zou je een idee moeten geven. De woonkamer is lekker ruim en boven heb je drie slaapkamers en een badkamer om jaloers op te worden. Als dit tenminste niet jouw nieuwe thuis wordt. Voor de spullen die je wel wilt bewaren maar niet iedere dag wilt zien, is er de bergzolder. “Boven kun je de indeling helemaal aanpassen aan je eigen wensen. Er zijn geen dragende muren, dus je kunt alles verplaatsen.” Kijk eens aan. Een woning met mogelijkheden dus. Om zeker te weten dat het helemaal past bij jouw wensen.

Helemaal klaar voor je

Naast het feit dat je er meer dan voldoende ruimte hebt, geeft het huis je heel erg veel sfeer. Het pand is rond 1910 gebouwd. “We hebben het plafond aan de bovenkant geïsoleerd. Daarom kunnen we nu tegen de authentieke balken kijken, in plaats van tegen zomaar een plafond.” De sfeer van toen dus. Ideaal, in combinatie met de afwerking die tot in de puntjes is verzorgd. Zo’n beetje alles is wit, dus met een kwast en wat verf maak je het helemaal naar je eigen smaak. Verder hoef je eigenlijk alleen je meubels binnen te zetten en het huis je thuis te noemen. Zo eenvoudig kan het soms zijn.

Oase in het midden van alles

De ligging maakt het helemaal af. Die maakt het huis echt een bijzonder object in Waalwijk. Het adres doet het lijken alsof het in de Grotestraat ligt, maar in werkelijkheid is het dichterbij het rustigste stukje Winterdijk. Op een steenworp afstand van het centrum en alle andere dingen die het leven in de stad fijn maken. Maar toch heerlijk rustig tussen het groen. Zo heb je, zeker in deze verrassend ruime achtertuin op het westen, het beste van twee werelden. Wel de lusten maar niet de lasten. Een oase van rust in het midden van alles. Het stukje dijk wordt in de nabije toekomst alleen nog maar mooier, want de oude gebouwtjes verdwijnen en er komen nieuwbouw woningen voor terug. Je eigen paradijs dus, waar het lijkt alsof je je nooit ergens zorgen over hoeft te maken.

Het thuis zoals er geen tweede is

Grotestraat 175 C in Waalwijk staat te koop voor 157.500 Euro. Voor dat bedrag koop je het thuis zoals je er geen tweede van vindt in de stad. Een heerlijk rustig huis met een warme sfeer, maar toch vlakbij alle ‘actie’. De plek waar je je op je bank laat vallen en je nergens meer druk om hoeft te maken. Ga gewoon eens kijken. Dan zie je dat juist dit thuis het pareltje is waar je een keer wel tegenaan wil lopen. Dat je er alles hebt voor een fijn leven en je er direct op je gemak voelt. De bezichtiging laat je zien dat dit het thuis is waar je graag bent en dat je met trots deelt met je bezoek.

Algemeen:

– Basisschool, supermarkten, centrum en uitvalswegen in directe nabijheid;
– Badkamer en toilet vernieuwd in 2010;
– Beschikking over een berging/schuur en een bergzolder;
– Tot in de puntjes afgewerkte badkamer beschikt over een wastafel, ligbad, inloopdouche en een toilet;
– Verrassende ruime achtertuin (6x15m) en gesitueerd op het westen;
– Op de eerste verdieping meer ruimte door dakkapel, geplaatst in 2010;
– De CV komt uit 2009, is eigendom en goed onderhouden;
– De woning heeft het energielabel E;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij Waalwijk.
Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]