Koopwoning van de week: Korenbloemstraat 18, Waalwijk

Lichte, nette hoekwoning met een berging, diepe achtertuin en drie slaapkamers op een ruim perceel. Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Je nieuwe thuis. Dat moet je direct passen als je favoriete jas. Je moet er ook een tijd mee vooruit kunnen. Het staat op een mooie plek en de vorige eigenaar heeft alles al voor je gedaan. Je nieuwe thuis moet ongetwijfeld voldoen aan een flinke lijst wensen en eisen. Dan is het feit dat Korenbloemstraat 18 in Waalwijk nu te koop staat niets minder dan een geweldige kans voor je. Voor een geweldige start of een lekker nieuw begin.

De huidige bewoner woont al 11 jaar in zijn huis. “Sinds een jaar of drie wonen we hier met zijn tweeën. Het is nog steeds de fijne woning die ik ooit kocht, maar toch willen we voor nog wat meer ruimte gaan.” Zie je je kans? De vertrekwens van een ander geeft jou een mooie mogelijkheid. De mogelijkheid om ook een stap te maken. Het kan je niet veel inbeeldingsvermogen kosten om te zien hoe juist dit hoekhuis de plek is waar je je direct op je plek voelt. Daar komt nog eens bij dat het de potentie heeft om met je mee te groeien als je dat wilt.

Ruimte met ruimte voor meer

Je zoekt ongetwijfeld voldoende ruimte. Drie slaapkamers geven je genoeg plek en dan is er nog een zolder met een vlizotrap. “Op zolder heb ik de ruimte gemaakt waar ik muziek maak. Alles is geïsoleerd en helemaal afgewerkt.” Stel je eens voor dat je er, direct of op termijn, een vaste trap maakt en een dakkapel plaatst. Dan heb je een erg fraaie vierde slaapkamer in je huis. Ook beneden kun je nog alle kanten op. Veel buren hebben de woonkamer over de volle breedte laten uitbouwen. Je kunt er al lekker je gang gaan, maar als je op termijn nog wat meer zou willen dan is de mogelijkheid er voor je. Zo heb je ruimte, maar heeft de hoekwoning in Bloemenoord nog meer dan voldoende potentie voor jouw toekomst.

Als iemand anders alles al heeft gedaan…

Klussen? Dat is eigenlijk helemaal nergens voor nodig. “Ik ben altijd bezig geweest in het huis. Pas geleden hebben we zelfs binnen nog geverfd. Dat was ook het moment dat onze verhuiswens vorm kreeg. Eigenlijk hebben we het werk dus vooral uitgevoerd voor de volgende bewoner. Jij dus, als je snel bent. Wat is nu lekkerder dan alleen je meubels en andere spullen binnen hoeven te zetten en je huis je thuis kunnen noemen? Juist… Als de afwerking tot in de puntjes is verzorgd, dan hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.

De ideale locatie

De woning staat op de ideale plaats in de straat. “We wonen hier lekker op de hoek, maar ook in de hoek van de straat. Daardoor kijkt niemand naar binnen en hebben we zelf wel vrij zicht. De locatie is om nog een andere reden heel prettig. We wonen hier zo dichtbij de supermarkt op het Bloemenoordplein, dat ik er de boodschappen voor ’s middags en ’s avonds vaak apart ga halen.” In een echt thuis kun je lekker je gang gaan. Dan is privacy wel zo prettig. Die heb je ook meer dan voldoende in de achtertuin. De huizen van de achterburen staan een eind verderop en het huis grenst aan een garageplein. Dat biedt je direct nog een mogelijkheid: je zou de schuur kunnen vervangen door een eigen garage. Om echt alles te hebben.

Nu en in de toekomst

Korenbloemstraat 18 in Waalwijk staat te koop voor 179.000 Euro. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een hoekwoning op een mooie locatie. Het is ook de plek waar je je direct op je plek voelt, met de mogelijkheden om met je mee te groeien. Zo heb je nu iets moois en blijft het ook in de toekomst bij je passen. Ga gewoon eens kijken. Die ene bezichtiging laat je zien dat je in deze woning alles hebt voor een mooi leven. Nu en in de toekomst.

Algemeen:

– Kinderopvang, basisschool, supermarkt en uitvalswegen in directe nabijheid;
– Woning is op de begane grond voorzien van stucwerk;
– Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer;
– Nette badkamer met inloop douche uit 2009;
– Het elektra is in 2006 geaard;
– In 2006 zijn keuken en toilet vernieuwd;
– Nette achtertuin (6×12,5m) met een achterom;
– De CV komt uit 2003, is eigendom en twee jaarlijks onderhouden;
– In 2016 is de woning aan de voorzijde geschilderd en in 2013 aan de achterzijde;
– Gehele woning is voorzien van dubbelglas;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij Waalwijk.
Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]