Koopwoning van de week: Sint Jansplein 27 Waalwijk

Mooi en verrassend licht instapklaar hoek appartement met één slaapkamer en separate berging in hartje centrum van Waalwijk. Vraagprijs € 142.500,- k.k.

Indeling

Niets minder dan spectaculair

Je nieuwe thuis. Dat moet de plek zijn waar je je echt op je gemak voelt. Waar je bovendien alles bij de hand hebt dat je leven fijn maakt. Je wilt ongetwijfeld nog meer. Je zoekt een woning die uniek is. Die je trots deelt met je familie en vrienden. Sint Jansplein 27 in Waalwijk staat nu te koop. Als lichtend voorbeeld dat een echt thuis ook spectaculair kan zijn. Het appartement staat op misschien wel de mooiste plek van Waalwijk en laat je daar optimaal van genieten.

Sander woont nu zeven en een half jaar in zijn appartement. Hij wil voor zijn werk gaan verhuizen. “Ik vind mijn appartement nog steeds een erg fijne plek om te wonen. Ik heb hier alles wat ik nodig heb, plus natuurlijk het uitzicht dat niemand anders heeft. Het zou voor mij nu alleen handiger zijn op een andere locatie.” Zie je je kans? Vast wel. Het is ook allemaal overduidelijk: het appartement is enig in zijn soort en je doet jezelf eigenlijk tekort als je niet op zijn minst eens gaat kijken.

Alle ruimte die je nodig hebt

Ben je op zoek naar je eerste woning of misschien naar een nieuwe start? Dan heb je hier alles wat je nodig hebt. Een lekker ruime woonkamer, een keuken waar je je gang kunt gaan en aan twee kanten een balkon. Ook de slaapkamer geeft je meer dan voldoende ruimte. “Eerder woonde ik hier samen. Dat was ook geen enkel probleem.” Het appartement is neutraal afgewerkt en heeft een fraai gerenoveerde badkamer. Zo maak je er in een handomdraai de plek van waar je al tijdens je werkdag naar uitkijkt om weer heen te gaan.

Nooit meer naar bed

Het uitzicht. Dat is niets minder dan spectaculair. Vooral door de grote ramen aan twee zijdes. Beeld je eens in hoe je er ’s avonds zit, met de verlichte kerk. Dan weet je dat je niet alleen op een unieke plek woont, maar dat je er door de ramen ook echt optimaal van profiteert. Dat is in geen enkel bedrag uit te drukken. Dan moet je echt je best doen om je thuis niet gezellig te maken. Dan wordt het bijna lastig om afscheid te nemen van je zicht en toch maar naar bed te gaan.

Lusten zonder lasten

Bij het ideale thuis hoort natuurlijk de perfecte locatie. Sint Jansplein is het hart van Waalwijk. Op drie keer struikelen van alles. Het centrum van Waalwijk wordt daarnaast steeds leuker, als je het leuk vindt om ook eens buiten de deur te gaan eten. Het appartement is bovendien goed geïsoleerd. “Ik woon natuurlijk middenin het centrum en naast de kerk. De buren hoor ik nooit, maar af en toe heb ik wel eens wat geluiden van activiteiten op de Markt en het Raadhuisplein. Storend is dat nooit en ik was er na een paar dagen al aan gewend. Het grote voordeel is dat ik overal heel erg dichtbij woon.”

Verhuisdozen inslaan

142.500 Euro. Dat is de vraagprijs voor Sint Jansplein 27 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een appartement. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit de plek is waar je je niet alleen direct thuis voelt, maar ook dat het het thuis is dat je trots deelt met je vrienden. Dat jij de eigenaar bent van wellicht het mooiste uitzicht van de stad. Na de rondgang kun je direct verhuisdozen in slaan voor je verhuizing. Veel plezier!

Algemeen:

– Gelegen in hartje centrum van Waalwijk;
– Basisschool, supermarkten en uitvalswegen in directe nabijheid;
– De woning is voorzien van dubbel glas;
– Door de grote raampartijen is het appartement bijzonder licht;
– Mooie houtenvloer in de woonkamer;
– De badkamer is voorzien van een inloopdouche, designradiator en wasbak;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij Waalwijk.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]