Koopwoning van de week: Brahmspark 1 Waalwijk

Ruime en super onderhouden hoekwoning met drie slaapkamers en een ruime zolder. Vraagprijs € 169.000,- k.k.

Het thuis van je toekomst.

Een nieuw huis koop je natuurlijk niet om er maar eventjes te gaan wonen. In een echt fijne woning blijf je zo lang mogelijk. Daarom is het mooi nieuws dat Brahmspark 1 in Waalwijk nu te koop staat. De hoekwoning heeft alles om een hele toekomst lang het thuis te zijn waar je graag bent en trots je bezoek ontvangt. Waar je kinderen lekker kunnen spelen en jij gewoon rustig kunt doen en laten wat je wilt.

Jos en Ellie Castelijns wonen al 42 jaar in hun woning. Nu vinden ze het tijd voor een volgende stap. “We zijn de eerste bewoners. Aanvankelijk huurden we ons huis, maar later hebben we het kunnen kopen. Het is inmiddels wat te groot voor ons aan het worden. Daarom gaan we nu op zoek naar een appartement, hoe fijn het hier ook nog steeds is.” Als mensen zo lang in hun huis willen blijven wonen, dan kan het alleen maar een mooie kans zijn als ze ergens anders heen gaan. Een mooie kans voor jou dus.

Ruimte en ruimte voor meer

Het thuis van je toekomst geeft je natuurlijk de ruimte om lekker je gang te kunnen gaan. Misschien is dit wel je eerste eigen huis. Of een nieuw begin. Dan is het lekker als je geen concessies hoeft te doen. Lekker ook om te weten dat je huis zelfs nog met je mee kan groeien als je dat wilt. Neem de woonkamer. Die is al fijn qua formaat, maar beeld je eens in hoe het eruit ziet als je de muur naar de keuken weghaalt. Maar ook boven heb je ruimte voor nog meer. De drie slaapkamers geven je vast al een eigen plek voor iedereen. Maar een verdieping hoger heb je nog een mooie zolder. Met een dakkapel maak je daar de ruimte van waar je echt van alles kunt doen: slapen, werken, spelen…noem maar op.

Keurig onderhouden

De huidige eigenaars hebben alles keurig netjes onderhouden. Over smaak valt uiteraard te twisten, maar over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Met wat andere kleuren en je eigen meubels en andere spullen maak je er eenvoudig de sfeer die bij jou past. Jouw eigen thuis. De plek waar je na je werk je schoenen uitschopt en je verder helemaal nergens meer druk over hoeft te maken.

Optimaal genieten van zon en rust

De woning staat op de hoek in een doodlopende straat, in de buurt van de kinderboerderij, basisschool en supermarkt. “We gaan vaak wandelend naar het centrum. Dat is heel goed te doen. Eigenlijk wonen we overal lekker dichtbij en toch is het hier erg rustig.” Van die rust geniet je optimaal in de tuin op het westen. Je hebt er tot laat in de avond de zon, zodat je genoeg gelegenheid hebt om ook buiten van je vrije tijd te genieten. Achterin de tuin staat een schuur voor je fietsen en andere spullen die je liever buiten het zicht bewaart. Ook daar is nog een mogelijkheid om nog meer uit het huis te halen.

“Aan de andere kant van de straat hebben mensen de schuur vervangen door een garage. Dat zou hier dus ook kunnen, als je er een vergunning voor aanvraagt.”

Het thuis van je toekomst

169.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Brahmspark 1 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je niet alleen de woning waar je, bewezen, bijna een halve eeuw mee vooruit kunt. Je koopt vooral een lekker ruim huis op een mooie plek, waar je echt je eigen thuis van kunt maken. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat je er, met wat inbeeldingsvermogen, alles hebt om heel lang erg gelukkig te kunnen zijn. Je gaat er na de rondgang ook weg met de wetenschap dat je kunt stoppen met zoeken, omdat je alles hebt gevonden.

Algemeen

– Gelegen in een leuke en kindvriendelijke buurt nabij een speelveld
– De cv-ketel is van het bouwjaar 2011
– De woning beschikt over drie ruime slaapkamers en een ruime zolder bereikbaar via de vaste trap
– De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– De achtertuin is gelegen op het zonnige westen.
– Zeer ruime en nette badkamer
– De woning met energielabel .. is geheel voorzien van dubbele beglazing en is goed geïsoleerd
– Aanvaarding in overleg.

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij Waalwijk.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]