Koopwoning van de week: Koolmees 20 Sprang-Capelle

Op een ruim en op het westen gesitueerd perceel gelegen hoekwoning met een serre, vier slaapkamers en een moderne keuken en badkamer. Vraagprijs € 195.000,- k.k.

Als je je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Het juiste huis. Je nieuwe thuis. Je hebt ongetwijfeld een behoorlijke lijst met wensen en eisen waaraan die woning moet voldoen. Terecht ook. Je thuis is de plek waar je gewoon lekker je gang kunt gaan. Koolmees 20 in Sprang-Capelle staat nu te koop. De hoekwoning waar je ongetwijfeld je hele lijstje kunt afvinken. Keurig netjes afwerkt en onderhouden en met de ruimte en de rust die je leven aangenaam maken. Ga vooral eens kijken. Dan zie je dat je alles hebt gevonden.

Eric en Irène wonen 19 jaar in hun huis. Nu zijn ze klaar voor een volgende stap. “We hebben het hier goed voor elkaar, maar we willen van alles graag nog net een beetje meer.” Zie je je kans al? Vast wel. Misschien wil jij ook wel een stap zetten. Of ben je op zoek naar je eerste eigen woning en pak je het liefst meteen groots aan. Dan zie je dat dit hoekhuis ideaal is. Met drie slaapkamers en een zolder met vaste trap. Met een lekker ruime woonkamer. Dan zie je dat de woning in een heerlijk rustige buurt staat. Dan zie je eigenlijk gewoon dat je je helemaal nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Letterlijk en figuurlijk warm

De sfeer is overal in huis warm en gezellig. Het kan niet veel moeite kosten om te zien hoe ook jij er lekker kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Neem bijvoorbeeld de fraaie glazen en helemaal open serre aan de achterzijde. “De serre is zo goed geïsoleerd dat de sneeuw zelfs op het deel blijft liggen waar de radiator net onder hangt. Je hebt hier ook echt een lekkere plek om binnen in de zon te zitten.” Zo zit je er dus niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk warmpjes bij. Als je de meubels en accessoires wegdenkt, dan houd je een huis over dat je in een handomdraai maakt zoals het bij jou past. Je instant-thuis, waar je je direct op je plek voelt.

Helemaal klaar voor je

Ook niet onbelangrijk: het huis is keurig netjes onderhouden. “Vorig jaar hebben we nog een nieuwe keuken laten zetten. In de loop der jaren hebben we eigenlijk alles wel een keer onder handen genomen.” Het resultaat mag er zijn. Qua aangezicht, maar uiteraard ook gewoon voor jouw gemak. Als je eigenlijk niets meer hoeft te doen, dan scheelt je dan niet alleen heel veel geld, maar ook een aanzienlijke hoeveelheid moeite. Een nieuw huis kopen is al een behoorlijke klus. Dan is het lekker als de plek die je binnenkort je thuis noemt, al helemaal klaar is voor jou en de jouwen.

Een plek in de zon

De ruime tuin op het westen heeft een stenen schuur achterin en een brede poort aan de zijkant. “Het zijn eigenlijk twee percelen.

De woningen hierachter zijn later gebouwd. Oorspronkelijk zou die grond landbouwgrond blijven. Als tegemoetkoming heeft de gemeente alle bewoners de kans gegeven op wat extra grond. Daar hebben we nu dus mooi profijt van.” Wat heet…je zit er prinsheerlijk, met de zon tot in de avond in je tuin. Met je eigen gezin of met je bezoek. Heb je kinderen? Dan hoeven ze de poort maar uit te lopen en ze staan al op het speelveldje. Veilig en gezellig met de andere kinderen uit de buurt.

Stoppen met zoeken

195.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Koolmees 20 in Sprang-Capelle. Voor dat geld koop je niet zomaar een huis, maar vooral een echt nieuw thuis. De plek waar je fijn kunt wonen en de prettige omgeving hebt die het leven nog net een beetje plezieriger maakt. Ga gewoon eens kijken. Een afspraak voor die ene bezichtiging is zo gemaakt. Die ene bezichtiging vertelt je direct het hele verhaal: dat je kunt stoppen met zoeken omdat je alles hebt gevonden.

Algemeen

– De zeer diepe achtertuin is gelegen op het zonnige westen;
– De diverse uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken;
– De Cv-ketel is van 2007;
– In de nabije omgeving van de woning is voldoende parkeergelegenheid;
– De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing en goede kozijnen;
– De keuken is modern en geplaatst in 2015;
– Er is een ruime berging aanwezig;
– De moderne badkamer beschikt over een ligbad met douche, een dubbelle wastafel en het tweede toilet;
– De woning beschikt over een energielabel C
– Aanvaarding in onderling overleg.

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij Waalwijk.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]