Koopwoning van de week: Meester van Zuylen van Nyeveltstraat 7 Waalwijk

Verrassend ruime en perfect afgewerkte middenwoning met vijf slaapkamers gelegen in de wijk ‘Het Laageinde’ nabij winkelcentrum, speelveld en scholen. Vraagprijs € 205.000,- k.k.

OPEN HUIS: OP ZATERDAG 17 DECEMBER 2016 BEN JE TUSSEN 13:00 EN 14:30 UUR VAN HARTE WELKOM OM ZONDER AFSPRAAK DEZE WONING TE KOMEN BEZICHTIGEN

Het huis dat je jezelf gunt

Waarom zou je beknibbelen op je wensen als het gaat om je nieuwe thuis? Je gunt jezelf het beste en daar hoort een echt thuis gewoon bij. Mr. van Zuylen van Nyeveltstraat 7 in Waalwijk staat nu te koop en dat mag nieuws heten. Het is de woning waar je niet meer hoeft te beknibbelen op ruimte, waar je een gezellige en warme sfeer hebt en, niet onbelangrijk waar je je verhuizing zonder enige zorg tegemoet kunt zien. Het is de kans die je twee keuzes geeft: pakken of spijt krijgen.

Maarten en Kim wonen zes jaar in hun huis uit 1966. Nu vinden ze het tijd voor een volgende stap. “Alles is helemaal klaar. Dan zou je je bijna afvragen waarom we weggaan. Het huis is ook helemaal prima en naar onze zin. We willen graag nog een beetje meer. Een nog grotere woonkamer en nog wat meer tuin.” Waarom ook niet? Als je de kans hebt… Jij ziet nu vast ook een kans. Een hele mooie zelfs.

De luxe van keuzes kunnen maken

Een deel van die mooie kans bestaat uit de hoeveelheid ruimte die de woning je biedt. “We hebben de indeling van de woonkamer al vier keer veranderd. Dat zegt natuurlijk iets over hoe je de ruimte kunt benutten.” Het geeft je ook steeds weer een beetje een nieuw huis. Een nieuw thuis. Wat blijft, is de fraaie houten vloer die de kamer de warme uitstraling geeft die je met geen enkele wijziging in de indeling weg krijgt. Ook op de bovenverdiepingen kun je alle kanten op. Met vier slaapkamers heb je wellicht al een eigen plek voor iedereen. Dan is er ook nog de zolder met vaste trap, waar je nog een flinke ruimte hebt. Een ruimte om te slapen, te werken, te spelen of gewoon voor een hobby die plek nodig heeft. Kies maar! De luxe van ruimte is dat je keuzes kunt maken.

Helemaal af

Een bedrag in je hypotheek reserveren om dingen in je nieuwe huis mooier te maken, is zo goed als niet meer mogelijk. Hoe fijn is het dan als dat huis nu al om door een ringetje te halen is? Maarten en Kim hebben alles keurig netjes onderhouden of aangepakt. Meer dan een paar blikken verf en wat kwasten heb je niet nodig om er echt je thuis van te maken. Alles is fris en strak. Het enige dat een echt uitgesproken kleur heeft, is de keuken. Die straalt dezelfde gezelligheid en warmte uit als de vloer in de woonkamer. Is het niet helemaal jouw smaak? Dat hoeft ook geen probleem te zijn, want je kunt de frontjes heel eenvoudig een andere kleur (laten) geven. Dan heb je ook de keuken die bij jou past. Verhuizen kan dus gewoon snel en eenvoudig zijn. Zet je eigen meubels binnen en je voelt je ongetwijfeld direct op je gemak.

Een rustige plek in de zon

“We hebben de tuin met opzet zo aangelegd dat we achterin een plek hebben om te zitten. Daar hebben we de meeste zon. Maar, door de ruimte tussen de huizen om ons heen, ook op het bankje tegen het huis aan.” Je hebt vast niet veel moeite om te zien hoe de openslaande deuren naar de tuin op het noorden iets toevoegen aan het huis. Ze maken er nog meer een echt thuis van. Een thuis in een lekker rustige straat, waar mensen alleen komen als ze er ook echt moeten zijn. Met een speelpleintje voor de deur en een groot veld om de hoek. Je woont er bovendien niet ver van het Lido, als je jezelf even wilt uitlaten.

Veel meer dan zomaar een huis

Mr. van Zuylen van Nyeveltstraat 7 in Waalwijk staat te koop voor 205.000 Euro. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een huis. Het geeft je een echt thuis. De plek waar je lekker kunt doen en laten wat je wilt zonder het gevoel te krijgen dat je ruimte tekort komt. Je koopt ook een bijzonder eenvoudige verhuizing, omdat de woning helemaal klaar is. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat het huis dat je jezelf gunt helemaal klaar is voor je.

Algemeen

– Kinderopvang, basisschool, winkelcentrum het Laageinde en uitvalswegen in directe nabijheid;
– De woning is goed geïsoleerd en volledig voorzien van dubbele beglazing;
– De woning beschikt maar liefst over 5 slaapkamers;
– Mooie houten vloer op de begane grond en een tegelvloer in de keuken;
– CV-ketel dateeert uit het jaar 2003 en is jaarlijks onderhouden;
– Voorzien van openslaande deuren naar de tuin;
– De woning is in 2014 rondom geschilderd;
– In 2013 is de zolder en dakkapel vernieuwd;
– De woning heeft het zuinige energielabel C;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]