Koopwoning van de week: Gradenboog 20 Waalwijk

Goed afgewerkte en instapklare geschakelde twee onder een kapwoning met een tuin op het westen. Vraagprijs € 287.500,- k.k.

Je thuis voor nu en je toekomst.

Je huis. Één van de belangrijkste dingen in je leven. Waarom zou je het dan doen voor minder dan dat waarop je ooit had gehoopt? Gradenboog 20 in Waalwijk staat nu te koop. Dat mag nieuws heten. Zeker als je op zoek bent naar het huis waar je meteen alles hebt en meteen ook bent voorbereid op de toekomst. De woning in Besoyen is helemaal klaar voor je. Je hoeft alleen maar even te zien hoe je er het leven kunt leiden dat je jezelf gunt.

Onno en Tanja wonen 14 jaar in hun huis. Inmiddels samen met hun drie kinderen. “We hebben nog steeds alles wat we nodig hebben en het huis is nog steeds meer dan prima voor ons. Toch zijn we op zoek naar een andere woning. Na zoveel jaar vinden we het tijd voor een nieuwe stap, naar nog wat meer van alles.” Zie je je kans? Vast wel. Moeilijk kan het ook niet zijn, om je in te beelden hoe je hier kunt leven. Nu, maar ook in de toekomst.

Een echt thuis

Je hoeft de woonkamer maar binnen te lopen om te zien dat het huis gezinsleven ademt. Lekker veel ruimte en een gezellige plek om te zitten. Misschien wel het mooiste ligt dan nog buiten je gezichtsveld. “De keuken is onze favoriete plek. We hebben er alle ruimte om te koken én om te eten.” De keuken laat je zien dat de woning veel meer is dan zomaar een huis. Het is een echt thuis. De plek waar je, zodra je binnenkomt, je schoenen uitschopt en je gewoon ongecompliceerd en zonder zorgen op je gemak bent. Waar je samen met je gezin geniet van mooie momenten, maar ook een plek hebt om even alleen te zijn als je wat privacy nodig hebt.

Ruimte en ruimte voor meer

Een plek voor jezelf. Met vier slaapkamers heb je dat ongetwijfeld ook voor elkaar. De eerste verdieping geven je drie vertrekken en een badkamer met alles wat je nodig hebt. Nog een etage hoger heb je nog een vierde kamer, met een eigen dakterras. “We gebruiken de ruimte nu eigenlijk vooral om te werken. Maar als je zou willen, dan zou je er zomaar de mooiste slaapkamer van kunnen maken. Het zonlicht in de ochtend is natuurlijk een mooie manier om wakker te worden.” Uiteraard kun je de ruimte ook voor iets anders gebruiken. Voor alles wel, eigenlijk. Het grote voordeel van ruimte is dat je keuzes kunt maken. Wil je in de toekomst nog meer kunnen kiezen? Dan hoef je alleen maar naar andere huizen in de straat te kijken. Je zou de garage kunnen ombouwen tot extra woonruimte met een groot raam erin. Als een aparte kamer of misschien zelfs om de keuken nog groter te kunnen maken. Dan haal je nog meer uit je huis. En je auto? Die zet je gewoon op je eigen oprit.

Meubels binnen en klaar

Klussen hoeft niet. Dat hebben Onno en Tanja voor je gedaan. Het huis is om door een ringetje te halen. Dat scheelt je een heleboel tijd, geld en moeite. De afwerking is keurig en voor het onderhoud geldt hetzelfde. Een huis kopen is al tijdrovend genoeg. Dan is het fijn om te weten dat je nieuwe thuis al helemaal klaar voor je is. Dan zet je gewoon je meubels binnen en geef je jezelf al meteen de tijd om bijvoorbeeld van de lekker ruime tuin op het westen te genieten. Dan weet je dat je niet alleen een ruim huis in een rustige en sociale buurt hebt gekocht, maar dat je er ook direct maximaal van profiteert.

Nooit meer weg

Gradenboog 20 in Waalwijk staat te koop voor 287.500 Euro. Voor dat bedrag koop je het thuis waar je je direct op je gemak voelt en dat de potentie heeft om met je mee te groeien als je in de toekomst andere keuzes wilt maken. Het is het thuis waar je kinderen voor de deur kunnen spelen en jij je eigenlijk nergens meer zorgen over hoeft te maken. Ga gewoon eens kijken. Het enige risico dat je loopt tijdens de bezichtiging, is dat je aan het eind helemaal niet meer weg wilt. Veel plezier!

Algemeen:

– Gelegen op een zeer gewilde, rustige en kindvriendelijke locatie in Waalwijk;
– Kinderopvang, basisschool, supermarkt en uitvalswegen in directe nabijheid;
– Beschikt over een eigen oprit met plaats voor twee auto’s;
– Buitenschilderwerk is in 2016 gedaan;
– HR combiketel van Remeha uit 2016;
– De garage is eenvoudig om te bouwen tot (speel) kamer of kantoor;
– Zeer ruimte tweede verdieping met groot dakterras en mogelijkheden voor een extra slaapkamer;
– Ruime badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wasbak en toilet;
– Lichte kamers door de vele raampartijen;
– Fraai aangelegde tuin op het westen met een afsluitbare achterom en stalling voor de containers;
– Prachtige eikenhoutenvloer op de begane grond;
– De woning heeft het energielabel B;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]

Lees ook: