Koopwoning van de week: Peelland 73 Waalwijk

Goed afgewerkte en instapklare geschakelde woning met garage en oprit in de zeer geliefde wijk Meerdijk met een tuin op het zuiden. Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Als je geen concessies meer hoeft te doen.

Wonen doe je natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk vrijheid. Met veel groen en de rust die zorgen dat je lekker kunt doen en laten waar je zin in hebt. Peelland 73 in Waalwijk staat nu te koop. Om je te laten zien dat je alles in een huis kunt vinden wat je leven net dat beetje aangenamer maakt. Het is de woning op precies de juiste plek, met de ruimte die zorgt dat je geen concessies meer hoeft te doen.

Woonkamer met ‘extra’

Je hoeft bij binnenkomst in de hal maar een keer rond te kijken en je weet al dat je over voldoende ruimte niet hoeft te klagen in deze woning. Als je vervolgens in de woonkamer komt, weet je het zeker. Dan zie je dat je alles hebt om je hele gezin een fijne plek te geven. Samen of een beetje meer op jezelf. Beeld je bijvoorbeeld eens in wat je zou kunnen doen met het ‘extra’ stuk woonkamer aan de voorzijde. Een tweede zithoek? Een speelplek voor je kinderen? Alles is mogelijk, als je maar voldoende ruimte hebt. Ruimte die je de kans geeft om echt het thuis te maken waar je nog jaren mee vooruit kunt.

Plek voor iedereen

Vijf slaapkamers zorgen ook dat je geen concessies hoeft te doen. Je hebt een plek voor iedereen en misschien nog wel een kamer over om in te werken. Of voor je hobby. Kies maar! Hetzelfde geldt voor de fraaie badkamer. Het kan alleen maar lekker zijn als je kunt kiezen of je in bad wilt of toch liever onder de douche staat. Keuzes maken dus. Een luxe.

Sfeer van een echt thuis

Alleen veel ruimte maakt een groot huis, maar nog geen echt thuis. Daar heb je de juiste sfeer en gevoel voor nodig. Ook dat is allemaal dik in orde in deze woning. Ogenschijnlijk kleine details maken het verschil. Neem de wenteltrap in de hal, of de open haard in woonkamer. Beeld je eens in hoe jouw meubels en andere spullen in het huis staan. Dan kan het je niet veel moeite kosten om te zien hoe je zonder overdreven veel moeite echt je eigen plek maakt. De plek waar je je direct op je gemak voelt.

Rust en groen

De omgeving werkt de sfeer in huis in de hand. Wonen in Peelland betekent veel rust en nog meer groen. Het is de ideale plek om kinderen op te laten groeien. Auto’s komen er alleen als ze hun bestemming hebben en snel rijden is bijna niet mogelijk. Je hebt vrij zicht op de straat aan de voorkant van het huis en alleen maar groen aan de achterzijde. Op de bovenverdieping aan de achterkant van het huis kijk je uit over de weilanden. Als je een wandeling van een minuut of wat maakt, dan ben je in de Loonse en Drunense Duinen.

In de ruime tuin heb je alle privacy die je nodig hebt om te kunnen doen en laten wat je wilt. En parkeren? Geen enkel probleem. Het huis heeft niet alleen een eigen oprit, maar ook een ruime garage. Alweer om geen concessies te hoeven doen.

Alles in een keer gevonden

375.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Peelland 73 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een huis, maar vooral ook de plek waar je niet hoeft te denken in of-of. Ga gewoon eens kijken. Tijdens die ene bezichtiging zie je dat je je er direct op je gemak voelt en alles hebt voor het leven dat je jezelf gunt. Dan zie je direct ook dat je niet meer verder hoeft te zoeken naar het thuis waar je iedere dag graag bent en trots je bezoek ontvangt. Die ene bezichtiging laat je zien dat je alles in een keer hebt gevonden.

Algemeen:

– Gelegen op een zeer gewilde en geliefde locatie in Meerdijk aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen;
– Kinderopvang, basisschool, supermarkt en uitvalswegen in directe nabijheid;
– De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing;
– De woning heeft het energielabel C;
– Ruime dakkapel aan de voor én achterzijde van de woning;
– Veel lichtinval door de vele raampartijen;
– Prachtige keuken uit 2004, voorzien van 5-pits gaskookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en een granieten aanrechtblad;
– Nette aangelegde en diepe achtertuin gelegen op het zuiden;
– De begane grond is voorzien van vloerverwarming;
– Ruime badkamer is in 2006 volledig verbouwd en voorzien van bad, douche, dubbele wastafel, design radiator en zwevend toilet;
– De woning beschikt maar liefst over 5 slaapkamers;
– Inpandige garage te bereiken via de bijkeuken;
– Aanvaarding is in onderling overleg;

Wil je deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Allround Makelaardij, Joris Paijmans op telefoonnummer 0416-666696.

Voor meer info KLIK HIER

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264a
5142 CC Waalwijk
Telefoon: 0416 – 666 696
E-mail [email protected]

Lees ook: