120 jeugdleden WSC op bezoek bij RKC – Heerenveen

Foto: Airpro Waalwijk

Zaterdag 7 januari bezochten 120 jongens en meiden van de O9, O10 en O11 lichtingen van WSC onder begeleiding van leiders en trainers de wedstrijd RKC Waalwijk – SC Heerenveen.

Alle kinderen verzamelden bij WSC op het terrein om vervolgens gezamenlijk via Ricky’s Winter Wonderland naar vak JJ te lopen. De kinderen waren enthousiast om Andries Noppert te zien die afgelopen zomer met oranje gespeeld had. Ondanks de koude wind bleven alle kinderen RKC Waalwijk aanmoedigen om de drie punten in eigen huis te houden. Door het goede keeperswerk van beide keepers bleef het echter 0-0.

Etienne Vaessen keepte ook een zeer goede wedstrijd. Waarschijnlijk door de steun van de zwart oranje vlag van zijn oude club WSC achter zijn goal. Weer een bevestiging dat de overstap van WSC, waar Etienne enkele jaren geleden nog keepte in het eerste elftal, naar een leven als een prof zo maar kan gebeuren.

De jongens en meiden vonden het een zeer geslaagd uitje en zijn na de winterpauze weer begonnen met trainen, want binnenkort start voor hen ook de competitie weer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen