R.W.B. Kanjers starten zaterdag 10 september met de training

Foto: RWB

WAALWIJK – Zaterdag 10 september wordt voor de RWB-Kanjers het seizoen weer geopend en staat weer de eerste training op het programma. Kanjers zijn meisjes en/of jongens van 4 (bijna 5) t/m 6 jaar die het leuk vinden om te voetballen.

Nu de vakanties voorbij zijn en de kinderen weer naar school gaan zijn veel ouders zoekende wat voor hun kinderen een geschikte sport is. Voor jonge kinderen is het beoefenen van een teamsport in de buitenlucht leerzaam en gezond en goed voor de lichamelijke ontwikkeling. Zit uw zoon of dochter in groep 1 of 2 en vind hij/zij voetbal leuk? Dan kan hij op dit moment meteen aansluiten bij de trainingen van de Kanjers die worden gehouden op de zaterdagochtenden van 10.30 tot 11.45 uur. Lid van RWB worden hoeft niet meteen, de eerste drie proeftrainingen zijn gratis en daarna kan beslist worden of je lid wordt van RWB. Wist u overigens dat voetbal een goedkope sport is om te beoefenen en RWB voor kinderen een laag tarief berekend?

Kanjertrainingen bij RWB zijn in Waalwijk al jaren een begrip. De wekelijkse training wordt verzorgd door Foort Cové die daarbij door een aantal ouders zal worden geassisteerd. Tijdens de training worden allereerst op speelse wijze de basisprincipes van het voetbal geoefend. Gaandeweg komen tussendoor ook de technische oefeningen aan bod zoals snel voetenwerk, dribbelen/drijven, trappen en passen , kappen en draaien etc. Natuurlijk zal bij iedere training het 4×4 wedstrijdje niet ontbreken. Alle jongens en meisjes die 4 (bijna 5), 5 of 6 jaar zijn, mogen vrijblijvend een aantal keren mee komen trainen. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met: Foort Cove, [email protected] telefoon (0416) 341808 (na 17.00 uur).

Oudere kinderen die willen voetballen kunnen zich natuurlijk ook aanmelden bij RWB. Dit kan via de website www.rwbwaalwijk.nl, maar op een doordeweekse avond of op de zaterdag kun je ook altijd bij RWB binnen lopen en vragen naar een van de leden van de Technische Commissie, voor de Jeugdafdeling zijn dit Foort Cove, Nicky Ligtvoet en Cor Pulles.

Cookieinstellingen