Magna Tyres Group nieuwe partner van De 80 van de Langstraat

Foto: Magna Tyres

WAALWIJK – De Waalwijkse bandengigant Magna Tyres Group onderschrijft de lokale betrokkenheid met de ondertekening van een platina sponsorovereenkomst met Stichting Rabobank De 80 van de Langstraat. Magna Tyres houdt met bandenoplossingen niet alleen bedrijven wereldwijd in beweging, maar ook alle deelnemers van de gezelligste wandeltocht in regio De Langstraat.

Als Waalwijks familiebedrijf is Magna Tyres en de vele medewerkers bekend met de Kennedymars Rabobank De 80 van de Langstraat. “Als bedrijf opereren wij vooral in het buitenland maar veel van onze collega’s komen uit de regio en hebben binding met De 80”, vertelt Rene Quirijns, Chief Operating Officer bij Magna Tyres Group. “Door het evenement als sponsor te ondersteunen willen we graag wat terugdoen voor de regio.” Met de ambitie om als organisatie in onder andere grondverzet- en vrachtwagenbanden verder te groeien op de wereldmarktmarkt hoopt Magna Tyres de zichtbaarheid te vergroten en potentieel nieuwe medewerkers te bereiken.

Logistiek

Voor Stichting De 80 van de Langstraat stelt het Waalwijkse familiebedrijf, dat gehuisvest is in een prachtige groot pand langs de A59, voor meerdere jaren een flinke opslagruimte ter beschikking. Bovendien wordt tijdens het weekend van De 80 van de Langstraat de werkgroep logistiek in de gelegenheid gebracht om gebruik te maken van de laaddocks. Met de sponsoring van vijftigduizend bekers worden ook alle deelnemers langs de route voorzien van voldoende drinken. “We zijn ontzettend dankbaar en blij met Magna Tyres Group als sponsor en kijken enorm uit naar onze samenwerking”, aldus Tijs van Beurden, voorzitter van Stichting De 80 van de Langstraat. “Als tegenprestatie verzorgt onder andere onze De 80 Academy bij Magna Tyres de BHV scholing en de jaarlijkse herhalingen.”

Schitterend evenement

Magna Tyres verbindt graag haar naam aan De 80 van de Langstraat. Quirijns: “We zijn enorm trots dat we als bedrijf uit deze regio komen. Daarnaast ondernemen we veel op het gebied van vitaliteit met bijvoorbeeld een fietsplan, gezonde kantine en een fitnessruimte. De 80 van de Langstraat past hier als wandelevenement goed bij. We zijn blij dat we hieraan bij mogen dragen.” Onder het personeel zijn ook enkele deelnemers. “Iedereen kent wel iemand die De 80 heeft gelopen”, zegt Nick van Loon, Marketing Manager bij Magna Tyres. “Ik ben ermee opgegroeid. Zelf heb ik De 80 niet gelopen maar veel aangemoedigd langs de route. Het is een schitterend evenement.”

Inschrijven

De 40e jubileumeditie van de Rabobank 80 van de Langstraat, de speciale 40km editie van de MiDi en de 10e jubileumeditie van de Rabo Mini 80 vinden plaats in het weekend van 10 en 11 september 2022. Je kunt je online inschrijven voor De 80 van de Langstraat, de MiDi en de Mini op www.de80.nl. Het inschrijfbedrag voor de Rabo Mini 80 bedraagt €5,- en voor de speciale MiDi editie €20,- per deelnemer. Voor De 80 bedraagt het inschrijfbedrag tot 31 augustus 2022 inclusief korting €27,50, daarna is het inschrijfbedrag €37,50. Deelnemende lopers van De 80 hebben ook de optie om voor de start gebruik te maken van de professionele intapeservice voor een bedrag van €12,50.

Over De 80 van de Langstraat

De 80 van de Langstraat is een wandelprestatietocht zonder wedstrijdelement en wordt gekenmerkt als Kennedymars, zijnde een wandeltocht van 80 km (50 mijl) af te leggen binnen 20 uur. Het evenement, met Rabobank De Langstraat als naamgever en hoofdsponsor, wordt jaarlijks gehouden in de regio De Langstraat in het tweede hele weekend van september.

Cookieinstellingen