Melle Meulensteen maakt transfer naar Vitesse

Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – RKC Waalwijk heeft een akkoord bereikt met Vitesse over de transfer van Melle Meulensteen. Daarmee komt er een einde aan een periode van vierenhalf jaar waarin de aanvoerder actief was in Waalwijk.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘’Met maar liefst 129 officiële wedstrijden voor RKC heeft Melle met name in het afgelopen seizoen een enorme groei doorgemaakt, wat hem uiteindelijk deze transfer heeft opgeleverd. Dit is wederom het gevolg van onze visie waarbij we de focus leggen op het ontwikkelen van spelers. Het zorgt ervoor dat de frequentie van transfers aan het toenemen is.’’

Melle Meulensteen

Melle Meulensteen (22) kwam in de zomer van 2018 over van het Engelse Preston North End. Sindsdien speelde hij zoals gezegd 129 officiële duels (zes goals, drie assists) in het Geelblauw, had hij een belangrijk aandeel in de promotie in 2019 en leidde hij afgelopen seizoen als aanvoerder de club naar een tiende plek in de Eredivisie.

RKC Waalwijk bedankt Melle voor zijn inzet de afgelopen seizoenen. Namens iedereen bij de club wensen wij hem veel succes in Arnhem.

Cookieinstellingen