Kevin Felida eerste zomeraanwinst RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Kevin Felida. De 22-jarige middenvelder komt transfervrij over van FC Den Bosch en tekent een contract tot medio 2025 in Waalwijk.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ”We hadden Kevin al langer op onze radar en zijn dan ook blij dat hij nu RKC’er is. Hij past perfect binnen het RKC-profiel wat we voor ogen hebben; Kevin is namelijk jong, talentvol en ambitieus. Daarbij heeft hij al de nodige ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie en bij Curaçao.”

Kevin Felida: ”Ik ben uiteraard erg blij met mijn overstap naar RKC. Dit is voor mij een kans om mezelf bij een mooie club als RKC verder te ontwikkelen op Eredivisieniveau. Ik kijk dan ook uit naar de start van het nieuwe seizoen.”

Kevin Felida

De in Spijkenisse geboren Felida (22) doorliep zijn opleiding bij Excelsior, Brabant United en FC Den Bosch, waarna hij bij laatstgenoemde club in 2017 ook zijn profdebuut maakte. Sindsdien speelde hij 138 officiële duels voor de Bosschenaren en is hij international van de nationale ploeg van Curaçao

Cookieinstellingen