R.W.B. huldigt 20 jubilarissen

WAALWIJK – Vrijdag 6 mei maakte Voetbalvereniging RWB een inhaalslag met het huldigen van zijn jubilarissen. Door coronamaatregelen, opgelegd door de overheid, kon eind 2021 de huldigingsavond niet doorgaan. Vandaar dat deze huldigingsavond 2021, bij RWB 25+ Avond genoemd, werd gehouden op vrijdagavond 6 mei 2022. De huldigingsavond voor 2022 zal in november 2022 ingepland worden.

In totaliteit werden 20 mensen gehuldigd voor 25, 40, 65, 70 of 75 jaar lidmaatschap van RWB. Daarnaast werden nog 2 personen in de bloemetjes gezet die in de coronatijd een Koninklijke Onderscheiding mochten ontvangen van Burgemeester Kleijngeld. RWB heeft meer dan 100 leden die 25 jaar of langer lid zijn van RWB, echt wel iets waar de voetbalvereniging trots op is. Zwaargewichten deze avond waren Lau van den Houdt en Harry Bergmans die 75 jaar lid zijn van RWB.

Ook 70 jaar lid zijn van RWB, zoals Sjef Pulles en Tiny Pullens, is haast een heel leven lang RWB-er zijn. Tiny Pullens is samen met Arie Roomer Koninklijk Onderscheiden in de coronaperiode. Graag had RWB deze onderscheidingen in het clubhuis uit laten reiken maar Corona gooide toen roet in het eten. Arie Roomer en Tiny Pullens kregen in 2021 in het Gemeentehuis van Waalwijk een Koninklijke Onderscheiding opgespeld, zonder dat daar verder RWB-ers bij aanwezig konden zijn. Vandaar dat RWB tijdens deze 25+ avond hier nog aandacht aan besteedde.

De huldiging werd tijdens deze avond in 3 blokken verdeeld, in de eerste twee blokken werden ook de leden die 40 en 65 jaar lidmaatschap gehuldigd. Voor 40 jaar lidmaatschap waren dit Sander van der Linden, die ook met Van de Linden Transport al 40 jaar sponsor is van RWB, Patrick Rijken en John van de Werken. De beide leden van de club die reeds 65 jaar lid zijn van RWB zijn respectievelijk Ad Schellen en Jos Snels. In het laatste huldigingsblok kwamen de 10 leden die 25 jaar lid zijn van RWB aan de beurt. Tijdens dit blok meldde voorzitter Bas Bruurmijn de verdienste van deze jubilarissen, speldde secretaris Dianne van Diemen de zilveren speld op en overhandigde bestuurslid Sjaak Timmermans de bloemen. Tijdens de avond was er ook gelegenheid om de door Carola Bruurmijn ingerichte tentoonstelling, met veel RWB-attributen en heel veel oude foto’s, te bekijken. Na de laatste huldigingen werd er nog lang nagepraat en volop oude verhalen over vroeger verteld.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen