Trainingskamp R.W.B. selectie in Benidorm Spanje

Foto: RWB

In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 januari werd de selectie van RWB 1 & 2 met 23 spelers en 3 stafleden om 4.30 opgehaald om met de bus naar Eindhoven AirPort te gaan.

De planning was van tevoren gemaakt door teamleider Peter Pelders in samenwerking met hoofdtrainer Larry van Ommen. Trainingskampen.nl ging hier vervolgens mee aan de slag en maakte er een mooi draaiboek van. Het doel van het trainingskamp in Benidorm was vooral teambuilding en na lange tijd eindelijk weer voetballen in combinatie met andere sportieve activiteiten.

Op dag 1 kwam de selectie aan in het mooie Hotel Levante Club in Benidorm. Daar werd iedere dag het ontbijt, lunch en diner genuttigd. Op deze eerste dag werd een drieluik voetbalwedstrijd tegen GRC’14 en HSSC gespeeld. We speelden allemaal één helft tegen elkaar. De start was tegen zaterdag 1e klasser GRC waar RWB zeker niet voor onder deed. Toch werd met 1-0 verloren, doelpuntenmaker was oud RWB’er Koen van Baardwijk. In de tweede wedstrijd werd met 3-0 gewonnen van HSSC. Een mooie afsluiting van de eerste dag na de lange reis.

De tweede dag was volgepland met allemaal niet voetbal activiteiten. In de ochtend stond padel en tennis op het programma en in de middag werd in drie teams gepaintballd. Super toffe activiteit, waarna voor deze dag als laatste activiteit karten op het programma stond. In de avond kon de selectie Benidorm in en werd, weliswaar met mondkapjes, de kroeg bezocht.

Op maandag 10 januari werd in de ochtend een beachvoetvolleybal toernooitje gespeeld. Het was 23 graden, dus perfect weer om op het strand dit mooie spelletje te spelen. Het trainingskamp werd afgesloten met een voetbaltraining waarin koningskoppel en een eindpartij jong tegen oud werd gespeeld.

De RWB selectie heeft drie volle dagen genoten van de Spaanse zon, is blij dat ze weer terug zijn en hoopt dat de competitie zo snel mogelijk weer hervat kan worden. Met ingang van deze week mag er weer zonder beperkingen getraind worden en hopelijk kan er na de geplande persconferentie van 25 januari weer gevoetbald worden. De selectie van RWB heeft er in ieder geval zin in om met z’n allen te knallen en er nog een mooi half jaar van te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen