Dennis de Bruijn nieuwe hoofdtrainer R.W.B. seizoen 2022 / 2023

Foto: R.W.B.

WAALWIJK – Met ingang van het nieuwe seizoen draagt de huidige hoofdtrainer van RWB, Larry van Ommen, na drie jaren het stokje over aan Dennis de Bruijn.

De nieuwe hoofdtrainer, Dennis de Bruijn is 50 jaar, komt uit Goirle en woont sinds 2008 in Tilburg. Dennis de Bruijn werkt als Instructeur Lichamelijke Opvoeding in de Penitentiaire Inrichting in Dordrecht. Daarnaast is hij assistent-trainer bij Willem II onder 18 en hoofdtrainer bij vv Viola. In het verleden heeft hij gevoetbald in het eerste elftal van GSBW, vv Poppel (België), Verbroedering Arendonk (België) en Sportclub ’t Zand. In de zaal heeft hij een aantal jaren op Eerste Divisie en Eredivisie niveau gespeeld.

In 2005 begon Dennis de Bruijn als jeugdtrainer bij Sportclub ’t Zand. Drie jaar later werd hij trainer-coach bij de eerste jaars D-pupillen (onder 13) bij Willem II en weer een jaar later trainer-coach van de A1 (onder 19) bij Sarto. Zijn loopbaan als hoofdtrainer begon 2 jaar later in 2012 bij TSV Gudok (3 seizoenen). Daarna kreeg hij de kans om hoofdtrainer te worden bij zijn oude liefde, GSBW uit Goirle. Daar is hij vervolgens 5 seizoenen hoofdtrainer geweest. Op dit moment is Dennis de Bruijn de trainer van vv Viola en in seizoen 2022 / 2023 dus de nieuwe trainer van RWB.

Voorlopig heeft RWB nog een andere uitdaging. RWB-1 dient volgend seizoen op zaterdag de competitie te starten in de KNVB 3e klasse, om dit te realiseren zal de selectie van RWB samen met Larry van Ommen nog flink aan de bak moeten.

Cookieinstellingen